Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2014 χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τους Τοξότες, εντούτοις θα χρειαστεί κάποια προσοχή σε ορισμένους τομείς των δραστηριοτήτων σας. Ένας από τους τομείς αυτούς είναι τα οικονομικά σας, στα οποία θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί! Θα πρέπει να αποφύγετε την έκθεση σας σε κινδύνους με ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή με το να καταφύγετε σε δανεικά, εκτός και αν είναι απόλυτη ανάγκη και δεν έχετε άλλη επιλογή. Ο κίνδυνος θα προέρχεται από την υπέρμετρη αισιοδοξία σας και την υπερβολή, με συνέπεια να είστε πολύ εκτεθειμένοι στα απρόβλεπτα της ζωής.

Ένας άλλος τομέας που θα χρειαστεί την προσοχή σας είναι ο φιλικός σας κύκλος, αλλά και γενικότερα ο κοινωνικός σας περίγυρος! Λόγω των επιρροών του Άρη υπάρχει έντονη η πιθανότητα να έρθετε σε σύγκρουση και ανοιχτή ρήξη με κάποιους από τους φίλους σας.  Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις φιλικά σας πρόσωπα θα χρειαστούν την βοήθεια και στήριξη σας, με αποτέλεσμα να σας απομυζούν πολύ ενέργεια και να σας φορτίζουν αρνητικά. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν και σε κοινωνικό επίπεδο, εάν παραδείγματος χάριν μετέχετε σε σωματεία, ομάδες εργασίας, κόμματα ή παραπλήσιες οργανώσεις, μια και ελλοχεύουν συγκρούσεις και σφοδρές  αντιπαραθέσεις.

Την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Άρη, μεταξύ 1.3 και 20.5.2014, το άγχος σας για την καθημερινότητα και τα εργασιακά αναμένεται να κορυφωθεί και θα φανούν με τον πιο σαφή τρόπο οι αντιθέσεις με τους γύρω σας, είτε σε φιλικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο.

Το 2014 δεν θα πρέπει να παραμελήσετε την υγεία σας, μια και κάποιες όψεις μπορούν να σας προκαλέσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα. Ιδιαίτερα επιβαρυντικές για την υγεία σας είναι οι περίοδοι που ο Κρόνος συναντά την Αφροδίτη, μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου του 2014, τον Αύγουστο με την σύνοδο Άρη και Κρόνου και κατά τον Οκτώβριο, υπό την επίδραση του Ερμή! Τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο ελλοχεύουν κίνδυνοι ατυχημάτων, καθώς και κρυφοί κίνδυνοι στην πορεία σας, υπό μορφή υπόγειων διεργασιών και ίντριγκας.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον τομέα της καριέρας σας, το 2014 ξεκινάει με μια σχετική στασιμότητα, η οποία θα διαρκέσει κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Το πρώτο τρίμηνο του έτους ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες που θα εδράζονται σε διαφορές σας με τους συνεργάτες ή συναδέλφους στον χώρο δουλειάς σας. Μεγάλο μέρος των προσπαθειών σας αναμένεται να κατευθυνθούν στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σε πλαίσια ομάδων, όπου όμως θα έχετε να αντιμετωπίσετε ίντριγκες και δολοπλοκίες. Από την συμπεριφορά σας δε και τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν, ενδέχεται να επηρεαστεί η δημόσια εικόνα σας, θετικά ή αρνητικά.

Το δεύτερο μέρος του χρόνου τα επαγγελματικά σας αναμένεται να πάρουν και πάλι μπρος και να ακολουθήσουν μια ανοδική πορεία. Ευνοούνται ιδιαίτερα επαγγελματικές σχέσεις εξ αποστάσεως, ίσως με το εξωτερικό, μελέτες, ταξίδια επαγγελματικής φύσης και νέες συνεργασίες.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, το πρώτο μισό του χρόνου δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες! Κάποιες ενέργειες σας από το προηγούμενο καλοκαίρι ή και το φθινόπωρο θα έχουν εμφανή αντίκτυπο τώρα στον οικονομικό σας τομέα και αναμένεται να σας επηρεάζουν μέχρι και τον Μάρτιο του 2014! Παρόλα αυτά, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Πλούτωνας θα είναι σε σχετικά καλή θέση απέναντι στο ζώδιο σας και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να υπάρξει αυξημένη κερδοφορία από την δουλειά σας, να έχετε ευκολότερη πρόσβαση σε κεφάλαια, εάν έχετε επιχείρηση και έχετε ανάγκη χρηματοδότησης, ή ακόμη και να εκποιήσετε ευκολότερα κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο και να πάρετε κάποια χρήματα.

Κατά περιόδους θα υπάρξει έλλειψη ρευστού που θα σας αγχώνει, ίσως να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας, ακόμη και να υποστείτε επιβαρύνσεις οικονομικής φύσης που θα οφείλονται στον σύντροφο ή στους γονείς σας. Πιο επικίνδυνοι μήνες για την οικονομική σας σταθερότητα είναι ο Ιανουάριος και η περίοδος Μαΐου – Ιουνίου! Θα πρέπει να είστε μετρημένοι στην οικονομική σας διαχείριση καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς, ξεχνώντας πολυτέλειες και αψυχολόγητες αγορές, ενώ οι φίλοι ή οι οργανώσεις που ενδεχομένως συμμετέχετε, μπορούν να σας στοιχίσουν, πέρα από τα όποια άλλα προβλήματα, και σε οικονομικό επίπεδο!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο πλανήτης που επηρεάζει τον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων για το διάστημα 2011 - 2018 είναι ο Ουρανός, ο οποίος φέρνει πολλές διακυμάνσεις στην ζωή του ζευγαριού, για όσους είστε δεσμευμένοι, ή γενικότερα στην συναισθηματική σας ζωή! Απρόσμενα γεγονότα, αλλαγές και ανατροπές, καθώς και νεωτερισμοί δεν θα πρέπει να θεωρούνται απίθανοι! Το πρώτο μέρος του 2014 ο Ουρανός θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή να αναμορφωθεί ριζικά η συναισθηματική ή η σεξουαλική σας ζωή!

Η ένταση και τα έντονα συναισθήματα όμως δεν σας φοβίζουν και οι αναταράξεις μπορεί να είναι ευεργετικές για την σχέση σας, καθώς έχετε ανάγκη τις προκλήσεις και απεχθάνεστε την στασιμότητα και την απόλυτη ηρεμία. Εκεί που θα τα βρείτε λίγο πιο σκούρα είναι τα προβλήματα που θα έχουν σχέση με την σεξουαλικότητα σας, και που θα χρειαστούν προσεκτικούς χειρισμούς. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 1.3 μέχρι τις 20.5 αναμένεται να φορτίσει την ατμόσφαιρα στο ζευγάρι και να φέρει γεγονότα που θα είναι σημαντικά και απαιτούν προσοχή στην διαχείριση τους. Και επειδή ο Ερμής θα επηρεάζει για ένα σύντομο διάστημα και τα οικονομικά σας θέματα, ίσως αιτία των προστριβών σας να είναι κυρίως οικονομικά ζητήματα.

Ιδιαίτερα απαιτητικός για την σχέση σας θα είναι ο Ιούνιος, όπου θα πρέπει να εξαντλήσετε την καλή σας διάθεση και την υπομονή σας για να περάσετε τις συμπληγάδες που θα προκύψουν, ενώ αμέσως μετά, τον Ιούλιο τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και επέρχεται η ηρεμία. Το δεύτερο εξάμηνο η συναισθηματική σας ζωή χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αρμονία!

Αν είστε μόνοι, αυτό το έτος που θα αποβεί καθοριστικό για σας! Από το Μάιο του 2014 θα ξεχάσετε τις άσχημες μέρες και θα καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση νέων σχέσεων. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε οριστικά κάποια προβλήματα στον αισθηματικό τομέα. Το πάθος θα έρθει στη ζωή σας και αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη με έντονα συναισθήματα.


ΥΓΕΙΑ

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, καλό είναι να δώσετε προσοχή στα νεφρά σας, να πίνετε πολλά υγρά, να προσέχετε τι τρώτε και να ακολουθείτε απαραίτητα μια φυσική δραστηριότητα. Ορισμένοι υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε κάποια προβλήματα υγείας, εξαιτίας των πλανητικών επιρροών, ιδιαίτερα σε σχέση με πονοκεφάλους. Κατά τη διάρκεια του έτους και για μικρά διαστήματα ενδέχεται να νιώσετε αδυναμία και έντονη κούραση. Ωστόσο θα ανακτάτε σύντομα τις δυνάμεις σας και θα επανέρχεστε δριμύτεροι. Άσκηση και καλή διατροφή με πολλές πρωτεΐνες και φυτικές ίνες είναι το μυστικό για διατηρήσετε τον οργανισμό σας σε φόρμα.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Το γεγονός των συχνών μεταπτώσεων στη διάθεση σας, θα σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν αισθάνεστε και τόσο καλά και σε επίπεδο υγείας. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι κατ' ανάγκη δεδομένο. Η θέση του Δία μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ανίσχυροι, σαν να μην είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε μόνοι σας τις προκλήσεις των εποχών. Να είστε σίγουροι ότι οι συνεργάτες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν την συνεισφορά σας και να στηρίξουν το έργο σας. Επενδύσετε σε νέους στόχους και πρωτοποριακές ιδέες, προσβλέποντας σε ένα καλύτερο αύριο. Αποφύγετε να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, βασιζόμενοι σε εικασίες. Καλό θα είναι να μην βασίζεστε μόνο στην διαίσθηση σας, αλλά να ακούτε και την φωνή της λογικής, ιδίως όταν πρόκειται για σημαντικά για την ζωή σας γεγονότα.


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αλίντα Κανάκη Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α

 

&

 

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ