Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Gay Αιγόκερως - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Το 2016 θα είναι μια σημαντική χρονιά για το ζώδιο σας, καθώς ο Δίας θα σας χαρίζει καλή τύχη στην εργασία αλλά και στα τυχερά παιχνίδια κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Το πλανητικό σκηνικό θα είναι έντονο, όσο αφορά τις σχέσεις και τις κοινωνικές επαφές, και αποδοτικό για τα ταλέντα και την δημιουργικότητα σας. Ωστόσο, πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη για απομόνωση από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Η νέα θέση του Δία θα σας ενθαρρύνει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και σε συνδυασμό με τη θέση του Κρόνου θα εκτοξεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε πολλές κατευθύνσεις. Το 2016 είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε, γι αυτό δεν θα πρέπει να αφήνετε τις ευκαιρίες για διασκέδαση και ταξίδια ή αποδράσεις να πάνε χαμένες. Σας χρειάζεται ξεκούραση, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο σας. Ο Ποσειδώνας ευνοεί φιλίες με γείτονες και φίλους, αλλά θα σας απογοητεύσει σε κάποια χρονική στιγμή, γιατί θα εισπράξετε αχαριστία από πρόσωπα που δεν φανταζόσαστε. Ίσως να κάνετε και λανθασμένες εκτιμήσεις των καταστάσεων που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την πραγματικότητα.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό ι φέρνουν στο προσκήνιο κληρονομικά θέματα από την πλευρά της μητέρας σας, ξαφνικές εντάσεις με θέματα κοινής περιουσίας και διεκδικήσεις. Η πολύ έντονη επαγγελματική ζωή θα σας ωθήσει σε φάσεις που θα αισθάνεστε μια έντονη ανάγκη για διαλογισμό και ξεκούραση. Πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε ωστόσο πως οι προσπάθειες των τελευταίων ετών καρποφορούν, με αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν. Ο Ποσειδώνας από την άλλη  ισορροπεί κάπως τα οικονομικά σας. Μπορεί όμως παράλληλα να φέρει σε πολλούς από εσάς προβλήματα με τα αδέρφια σας που να αφορούν τις εξαρτήσεις.

Η επιρροή του Πλούτωνα στον Αιγόκερο θα επιβραδύνει λίγο τα πράγματα κατά τα μέσα του έτους, αλλά και θα ξυπνήσει σε μερικούς από εσάς νοσταλγικές διαθέσεις, ζωντανεύοντας το παρελθόν! Παράλληλα θα σας γεμίσει με τεράστια αποθέματα δύναμης να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα σας. Σε γενικές γραμμές θα υπάρξει ώθηση προς όλες τις κατευθύνσεις της ζωής σας και μελλοντικά αρκετοί από εσάς θα αποκτήσετε θέσεις εξουσίας.


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 θα είναι μια σημαντική χρονιά! Ο Δίας κινείται στον Ζυγό, επηρεάζοντας την καριέρα σας και  θα σας χαρίζει καλή τύχη σε εργασία και αυξημένα εισοδήματα. Η νέα θέση του Δία θα σας ενθαρρύνει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και σε συνδυασμό με τη θέση του Κρόνου θα εκτοξεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε πολλές κατευθύνσεις.

Από το δεύτερο εξάμηνο του έτους η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη και εύκολη. Θα σκέφτεστε λιγότερο τα επαγγελματικά σας, τα οποία επιτέλους θα είναι σε καλή κατάσταση.

Το 2016 είναι μια πολύ καλή χρονιά, για όσους από εσάς εργάζονται στον επιστημονικό τομέα, στον τομέα των δημοσίων σχέσεων ή σε ελεύθερο επάγγελμα. Με την σύνοδο Ουρανού-Δία-Κρόνου από τον Μάιο και μετά, καλό θα είναι οι αγορές που τυχόν πραγματοποιήσετε κατά την διάρκεια του χρόνου να είναι πολύ προσεκτικές, μια και το πλανητικό σκηνικό τείνει να σας αδειάσει τις τσέπες, πληρώνοντας πολλά περισσότερα από την πραγματική αξία.

Από οικονομικής άποψης, προσπαθήστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες δαπάνες, βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που σας βαραίνουν εδώ και αρκετά χρόνια και εστιάστε σε νέα ξεκινήματα που θα αρχίσουν να αποδίδουν προς τα τέλη του έτους.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 θα είναι κυριολεκτικά μια χρονιά που θα πλέετε στη δίνη του πάθους και του φλογερού έρωτα! Η έλλειψη αυτοεκτίμησης που σας μαστίζει τα τελευταία χρόνια αρχίζει να υποχωρεί, και θα απολαύσετε επιτέλους ικανοποίηση στην ερωτική σας ζωή. Θα γυρίσετε μια σημαντική σελίδα στη ζωή σας.

Για τους δεσμευμένους πολλά πράγματα θα αλλάξουν, ίσως και στο σύντροφό σας. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να απαντήσετε σε σημαντικά ερωτήματα, για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που προβληματίζουν εδώ και καιρό τη σχέση σας. Αυτές θα πυροδοτηθούν από τις εκλείψεις που θα επηρεάσουν τον 7ο οίκο σας, αυτόν της Αγάπης σας! Οι εκλείψεις όμως θα αποκαλύψουν και τις αδυναμίες στις σχέσεις και έτσι να οδηγήσουν  σε διορθωτικές κινήσεις, ή έστω στην επιθυμία για αναπροσαρμογές. Αδιέξοδες σχέσεις όμως πιθανότατα θα διαλυθούν. Έτσι θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε νέες πιο σημαντικές, που ο φτερωτός έρωτας θα σας χαρίσει απλόχερα αυτή την φορά. Η συμβίωση ή η σύναψη ενός Συμφώνου Συμβίωσης είναι μια ισχυρή πιθανότητα φέτος για όσους έχουν εργαστεί με συνέπεια για τη σχέση τους και αισθάνονται έτοιμοι να κάνουν το επόμενο σημαντικό βήμα!

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα γίνετε πολύ ελκυστικοί και ερωτικοί και πολλοί ενδιαφερόμενοι θα θέλουν να απολαύσουν την συντροφιά σας. Θα αισθανθείτε και πάλι τη γεύση της ζωής, θα συμβιβαστείτε με τα συναισθήματά σας και θα επιτρέψετε επιτέλους στον εαυτό σας να ερωτευθεί και να προχωρήσει σε μόνιμη σχέση με τον σύντροφο της ζωή σας, από τα μέσα καλοκαιριού και μετά. Μπορεί ωστόσο να γίνουν  αποκαλύψεις, λόγω της θέσης του Δία, που θα έχουν σαν σκοπό να σας απαλλάξουν από άτομα που δεν αξίζουν τη αγάπη ή τη φιλία σας.


Υγεία

Από τις αρχές του 2016 οι πλανητικές όψεις ενισχύουν την ζωτική σας ενέργεια, με όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το φυσικό επίπεδο. Η υπερβολική σας ωστόσο δραστηριότητα μπορεί να αρχίσει να επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό σας με την πάροδο των μηνών και να αποτελέσει τον κύριο λόγο για την γενική επιδείνωση της υγείας σας.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ