Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Gay Δίδυμος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Το έτος 2016 για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας θα είναι ένα αρκετά επιτυχημένο, αρκετά δυναμικό και αρκετά αρμονικό, ίσως όμως δεν είναι τόσο απλό όσο θα θέλαμε, αλλά σαφώς θετικό όσον αφορά τα επίπεδα ενέργειας. Το πρώτο πράγμα που αξίζει την προσοχή μας είναι η θέση του Ερμή, σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας για το 2016! Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας είναι αυτός που θα σας προκαλέσει τις περισσότερες δυσκολίες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι για κακό. Ίσως μάλιστα σας δώσει το έναυσμα να ξεκαθαρίσετε πολλές περίεργες καταστάσεις στη ζωή σας.

Όλο το χειμώνα και νωρίς την άνοιξη του 2016, συμπεριλαμβανομένου και του τέλους του πρώτου δεκαήμερου του Απρίλιου, δεν θα είναι τόσο επικό και δεν ευνοούνται εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας. Ο Πλούτωνας θα ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και θα συνοδεύεται από την όχι και πιο θετική επιρροή του Δία! Είναι ένα ισχυρό και «θορυβώδες» πλανητικό, που δεν υπόσχεται πολλά καλά για τους εκπροσώπους των Διδύμων στις αρχές του 2016. Ως εκ τούτου, θα πρέπει με σαφήνεια να προγραμματίσετε κάποια πραγματικά σοβαρά γεγονότα της ζωής σας σε αυτό το στάδιο, όπως είναι το να υπογράψετε οποιαδήποτε συμφωνία συνεργασίας ή συνεταιρισμού. Είναι πολύ πιθανό ότι ακόμη και υπό τις πλέον ευνοϊκές συνθήκες δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που υπολογίζατε.

Από τα μέσα Απριλίου έως τις αρχές του καλοκαιριού, οι καταστάσεις θα αλλάξουν, αλλά όχι δραστικά. Δηλαδή, θα πρέπει αργά αλλά σίγουρα να κινηθείτε προς το στόχο σας, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεσή σας. Θα πρέπει να είστε διορατικοί και ειλικρινείς μέχρι την αρχή των πρώτων μηνών του καλοκαιριού του 2016. Τόσο τα συναισθηματικά ζητήματα όσο και η πρόοδος στην εργασία θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις ενέργειές σας. Το κύριο πράγμα για σας τώρα είναι, σε καμία περίπτωση να μην αναγκάσετε τους ανθρώπους γύρω σας να κάνουν κάτι που δεν θα το έκαναν με την θέληση τους.

Το υπόλοιπο του 2016, από τον Ιούνιο μέχρι τον Δεκέμβριο, θα υπάρξει μια σχετικά αρμονία.  Το πιο πιθανό είναι να πρέπει να εργαστείτε σκληρά το καλοκαίρι για να επιτύχετε τουλάχιστον κάποια θετικά αποτελέσματα. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν για σας και θα υπάρξουν νέες ελπιδοφόρες καταστάσεις στη ζωή σας. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι θα συναντήσετε κάποια εμπόδια και κάποιοι άνθρωποι θα σας απογοητεύσουν με τις ενέργειές τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή των αλλαγών στη ζωή σας.

Το καλοκαίρι του 2016 και στις αρχές του φθινοπώρου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να προετοιμάσετε τις καταστάσεις, ώστε μέχρι το χειμώνα να έχετε πολλούς «άσσους» στο μανίκι σας. Σε καμία περίπτωση δεν χάνετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, και να θυμάστε ότι θα έχετε πάντα μια ισχυρή στήριξη, όπου μπορείτε να προσφύγετε σε κρίσιμες καταστάσεις. Το τέλος του 2016 θα είναι συναρπαστικό για τους Δίδυμους! Θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορείτε να καταφέρετε και πόσο μπροστά μπορούν να σας πάνε τα ταλέντα και οι ικανότητες σας, και αυτό θα είναι σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη.


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 κάποια πράγματα, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή ίσως να χρειαστεί να αναιρεθούν, να πρέπει να ξανακάνετε μια εργασία ή και να χάσετε τις λεπτομέρειες από μια δουλειά που σας ανέθεσαν. Ο Ερμής, ο παραδοσιακός προστάτης των εκπροσώπων του ζωδίου σας, θα είναι η αιτία για τα όποια προβλήματα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε στις αρχές της προσεχούς έτους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξουν μόνο αρνητικές πτυχές. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το χειμώνα και στις αρχές της άνοιξης του 2016 θα υπάρξει ισχυρή επιρροή από τη σημαντική παρουσία του Πλούτωνα, ενός πλανήτη με αρκετά σκοτεινή και δύσκολη ενέργεια, το σύνολο του έτους 2016 θα χαρακτηριστεί σε ένα μεγάλο βαθμό από θετικά vibes. Η απρόσμενη θέση του Ερμή το 2016 μπορεί πράγματι να σας προκαλέσει κάποιες δυσκολίες, αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε ότι αυτές θα οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές. Θα αισθανθείτε μια σημαντική ροή ενέργειας και θα αποκαλύψει μερικά από τα κρυμμένα ταλέντα σας.

Η επιρροή του Πλούτωνα στα μέσα του 2016  περνάει στο Ζυγό, στον τομέα της εργασίας. Σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σας, στον τομέα της καριέρας σας,  θα επιβραδύνει λίγο τους ρυθμούς.  Ευνοείται ωστόσο η εξέλιξη μακροχρόνιων σχεδίων, που εδώ και χρόνια έχετε στα σκαριά, και που προβλέπεται να αποδώσουν θεαματικά μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η σύνοδος του Δία στο 8ο οίκο σας κατά τον μήνα Μάιο ευνοεί χρήματα από τρίτους. Αυτή η χρονιά ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο απρόσμενες κληρονομιές ή χρήματα από το πουθενά! Κάντε ωστόσο καλή διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να είστε σε θέση να πληρώσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις με όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα.

Το καλοκαίρι του 2016 δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό να κάνετε καινούργια ξεκινήματα ή να πραγματοποιήσετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Αυτό αφορά ιδίως την υπογραφή οποιασδήποτε συμφωνίας! Το θέμα είναι ότι ο αρνητικός αντίκτυπος του Πλούτωνα θα μπορούσε να επηρεάσει τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα προηγούμενα επιτεύγματα σας θα κινδύνευαν. 

Το φθινόπωρο του έτους 2016 θα αποδειχθεί ότι είναι η πιο παραγωγική και επιτυχημένη περίοδο όσον αφορά την εργασία σας.  Με την έναρξη του χειμώνα θα καταφέρετε σίγουρα να επιτύχετε τους στόχους σας και αν κάνετε επιπλέον προσπάθεια, θα γιορτάζετε μια πραγματικά επική νίκη στο τέλος του έτους. 

Τα μέσα της άνοιξης (γύρω στα τέλη Απριλίου) θα υπάρξει γόνιμο έδαφος για την έναρξη μιας δικής σας επιχείρησής. Πιθανώς αυτή θα είναι η καλύτερη χρονική στιγμή του έτους για τέτοιες ενέργειες, καθώς υπάρχουν θετικές πλανητικές επιρροές για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα σε αυτό το χρονικό σημείο. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, μπορείτε να περιμένετε σημαντικές οικονομικές δαπάνες την άνοιξη, κάτι που αυτομάτως περιορίζει τη δυνατότητα σας για καταναλωτικά ξεφαντώματα! 

Το καλοκαίρι θα σας φέρει ηρεμία και γαλήνη. Ο ρυθμός εργασίας σας θα είναι λίγο πιο αργός, η οικονομική σας κατάσταση θα εξισορροπήσει και δεν αναμένονται σημαντικά εμπόδια στο άμεσο μέλλον, τουλάχιστον όχι τέτοιου μεγέθους που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν ανησυχίες. Έτσι, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε.

Η αρχή του φθινοπώρου θα σας αναγκάσει να μειώσει τις δαπάνες σας, αφού περιμένετε θεαματικές συνθήκες ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Αυτό σημαίνει ότι η περίοδος Σεπτέμβριου-Νοέμβριου δεν θα είναι η ευκολότερη σχετικά με την οικονομική πτυχή, δεδομένου ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ενδεχομένως κάποιες επενδύσεις. Σε αντάλλαγμα, αν χρησιμοποιείτε αυτή την ευκαιρία με σύνεση, θα αποκομίσετε κέρδη πέρα από τις προσδοκίες σας το συντομότερο στα μέσα Δεκεμβρίου. Με άλλα λόγια, το 2016 περιμένει από εσάς να είστε σε διαρκή εγρήγορση, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα αξίζει τον κόπο


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 θα είναι κυριολεκτικά μια χρονιά που θα πλέετε στη δίνη του πάθους και του φλογερού έρωτα! Θα γυρίσετε μια σημαντική σελίδα στη ζωή σας. Για τους δεσμευμένους πολλά πράγματα θα αλλάξουν, ίσως και στο σύντροφό σας. Έχετε συνηθίσει να λύνετε τα διάφορα προβλήματα σας, επιβάλλοντας τα θέλω σας στο σύντροφο σας. Αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο!

Για τους Δίδυμους το 2016 θα είναι αρκετά περίεργο και αμφιλεγόμενο, αλλά όχι από την άποψη των συναισθηματικών σας. Φέτος  πολλοί από σας θα πρέπει να στοχεύσουν κυρίως στην επίλυση μιας σειράς από προβλήματα που σχετίζονται με την εργασία, την καριέρα και τη χρηματοδότηση. 

Αναφορικά όμως με τη συναισθηματική σας ζωή,  από τις αρχές του 2016 μέχρι και  τα μέσα Ιουνίου δεν διαφαίνεται το ενδεχόμενο για σοβαρές  ή ριζικές αλλαγές  στον τομέα των συναισθηματικών σας. Είναι η περίοδος όμως που θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε όσοι βρίσκεστε σε σχέση την κατάσταση της σχέσης σας και να χαράξετε μια νέα πορεία. Είχατε θέσει αρκετοί από σας πολύ ψηλά τον πήχη της σχέσης σας και τώρα θα συνειδητοποιήσετε πόσοι οικτρά έχετε πλανηθεί…

Ενώ ο Δίας θα βρίσκεται στη Παρθένο, θα υπάρξουν πολλοί κεραυνοβόλοι έρωτες με την πρώτη ματιά. Η ένταση του έρωτα θα σας παρασύρει και ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε με το λάθος άτομο, όσοι είστε αδέσμευτοι.

Προς τα μέσα του καλοκαιριού ευνοείται ο τομέας των ταξιδιών, ενώ νέοι έρωτες υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν θετική πορεία μελλοντικά. Οι αρχές Αυγούστου αποτελούν την απαρχή μια νέας ζωής για τους περισσότερους από σας. Όσοι βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση θα δουν τη σχέση τους να παίρνει μια νέα τροπή και να βελτιώνεται θεαματικά, ενώ οι αδέσμευτοι θα ξεκινήσουν κάτι καινούργιο με ελαφρά καρδία και στα πλαίσια καλοκαιρινών ερώτων, αλλά θα εξελιχθεί με μη αναμενόμενο τρόπο στη συνέχεια. Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να είστε τολμηροί στον τομέα της αγάπης, παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τύψεις και ενοχές.


Υγεία

Η σωματική και ψυχική σας υγεία προβλέπεται να είναι άριστη κατά την διάρκεια του έτους του 2016, και μόνο ορισμένοι από εσάς προβλέπεται να αντιμετωπίσουν μικρής σημασίας ανησυχίες στον τομέα της υγείας τους. Αποφύγετε εντάσεις και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας. Ανανεωθείτε και αναδιοργανώστε τόσο την σωματική, όσο και την ψυχική σας υγεία.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ