Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Gay Ζυγός  - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Το 2016 θα είναι μια μεγάλη και ιδιαίτερη χρονιά για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού, με τον Δία να περνά στον ζώδιο σας από τον Αύγουστο του 2016 και για ένα χρόνο! Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην προσωπική και στην οικονομική σας ζωή και επιτέλους θα αρχίσει ένας νέος κύκλος ζωής για περίπου 12 χρόνια. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα ενεργοποιηθείτε, θα επιδείξετε έντονη αποφασιστικότητα και θα πετύχετε σε πολλά επίπεδα. Πολλοί από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση με ικανοποιητικά μελλοντικά οικονομικά οφέλη.

Ο Κρόνος  από τον Τοξότη φέρνει οριστικά ξεκαθαρίσματα με θέματα αδελφών, με τους γείτονες ή τον πρώην σύντροφο. Εάν δεν έχετε ακόμη αποφασίσει σε κάποια θέματα τι να κάνετε και είστε σε δίλημμα την τελευταία διετία, το 2016 είναι η καταλληλότερη χρονιά για να πάρετε αποφάσεις και να ισορροπήσετε. Νέες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα παρουσιαστούν, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. 

Με τον Ποσειδώνα να κινείται στον 6ο οίκο σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην παρασύρεστε από τα φαινόμενα, γιατί μπορεί να απατηθείτε! Ο Ουρανός από τον Κριό είναι σε αντίθεση στον 7ο οίκο σας με το ζώδιο σας. Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμού με συγγενείς, γονείς ή  αδέρφια.  Ο Ουρανός κάνει εμφανές ότι το 2016 ήρθε επιτέλους η ώρα της αλλαγής! Κάποια πράγματα θα πρέπει να προσαρμοστούν στις καινούργιες συνθήκες.  Ο Ποσειδώνας χρειάζεται προσοχή στον τομέα της υγείας σας αυτή τη χρονιά, καθώς κινδυνεύετε από λανθασμένες διαγνώσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες θεραπείες.

Μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας και πάρτε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας. Οι προσπάθειες σας θα αποδώσουν σε ικανοποιητικό βαθμό, ώστε να οικοδομήσετε ένα μέλλον απαλλαγμένο από πολλά από τα σημερινά σας προβλήματα. Ο Πλούτωνα είναι στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να κάνει πολλούς από εσάς να αναδιοργανωθείτε και να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα στη ζωή σας. Χρειάζεστε όμως ηρεμία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, ώστε να εστιάσετε σ αυτά που πρέπει να κάνετε ώστε να αλλάξετε όσα δεν είναι αποδοτικά ή έχουν πάψει να σας ευχαριστούν στη ζωή σας.


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 θα βρίσκονται στο προσκήνιο τα επαγγελματικά σας θέματα. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί με νέες ευκαιρίες που θα φέρει στη πόρτα σας. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, σε συνδυασμό με την κίνηση του Κρόνου, συνενώνονται στον 8ο οίκο των χρεών και των κληρονομικών. Η όψη αυτή είναι ευνοϊκή και σας δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας σε επαγγελματικό επίπεδο, παρέχοντας σας παράλληλα ένα ικανοποιητικό πρόσθετο εισόδημα.

Οι πλανητικές δραστηριότητες του Μαΐου με τη συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρουν απρόβλεπτες οικονομικές αναταράξεις και θα παρεμποδίσουν προσωρινά τις δημιουργικές σας φιλοδοξίες. Νέοι επαγγελματικοί στόχοι θα δρομολογηθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016, κάτω από το ευνοϊκό άγγιγμα του Δία.

Εκκρεμείς υποθέσεις που έχετε σε σχέση με τρίτους από το παρελθόν, θα απαιτήσει η παρούσα θέση του Κρόνου να επιλυθούν πάραυτα! Αποφύγετε ωστόσο επιχειρηματικές συμφωνίες και τις επενδύσεις κατά την πορεία του ανάδρομου  Ερμή στο δεύτερο οίκο σας, αυτό των χρημάτων! Η ανάγκη σας για οικονομική σταθερότητα και αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος σας θα σας οδηγήσουν σε μια σειρά από ενέργειες που θα είναι αποδοτικές ή θα δείξουν τα αποτελέσματα τους κατά το δεύτερο μισό του έτους. Θα πρέπει όμως να προσέχετε τις δαπάνες σας, γιατί δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να δυναμιτίσετε την μελλοντική σας ευημερία λόγω της ροπής σας στην κατανάλωση. 


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 θα  είναι μια σημαντική χρονιά για πολλούς από εσάς στον τομέα του έρωτα! Μερικοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε μια μόνιμη συγκατοίκηση με τον έρωτα της ζωής σας, εάν η σχέση σας είναι μακροχρόνια και σταθερή, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μια λίγο προβληματική σχέση, ενδεχόμενος να ξεσπάσουν προβλήματα με τον σύντροφο σας, που αφορμή τους θα είναι κάποια οικονομικά θέματα. Φροντίστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση και προσοχή, εάν σας ενδιαφέρει η σχέση.

Η περίοδος δυσκολιών φαίνεται να περνάει καθώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο και οι καταστάσεις επανέρχονται στην ομαλότητα. Ανακαλύψτε νέες πηγές χαράς και ηρεμίας που θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε τις σχέσεις και να δημιουργήσει αρμονία, χωρίς να προκαλείτε στον εαυτό σας συναισθηματικό κορεσμό, πράγμα το οποίο είναι σημαντικό για σας. 

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα είστε σε θέση να απελευθερωθείτε από τα συναισθήματά σας, επειδή αυτή τη περίοδο θα έχετε μια σειρά νέων επαφών που θα σας συγκλονίσουν. Από τα μέσα Μαρτίου και για ένα μήνα μπορείτε να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα μπορούσαν να έχουν σημαντική εξέλιξη στο μέλλον. Φροντίστε όμως να κάνετε καλές επιλογές για να μην ταλαιπωρηθείτε στο μέλλον με αδιέξοδες σχέσεις. Τους δύο τελευταίους μήνες του έτους θα αισθάνεστε αρκετά αντιφατικά σχετικά με την συναισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε ωστόσο να πάρετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσετε στο μέλλον.


Υγεία

Αυτή τη χρονιά προβλέπεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα στον τομέα της υγείας, με μη αναμενόμενα θέματα υγείας εξαιτίας της θέσης του Ποσειδώνα. Αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις και συγκρούσεις. Η εσωτερική ισορροπία σας είναι ακόμα αρκετά ευάλωτη. Εστιάσετε περισσότερο στα συμφέροντα και τις επιδιώξεις σας.  Μην ξεχνάτε την αποτοξίνωση του οργανισμού σας, καθώς και κάποιο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ