Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Gay Παρθένος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Το 2016 θα είναι μια χρονιά με θετικό πρόσημο για τους Παρθένους! Αυτό δεν σημαίνει πως θα απολαύσετε μόνο εύνοια από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, καθώς ο Δίας βρίσκεται από πέρυσι στο ζώδιο σας, αλλά θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να ανταμώσετε την αναμενόμενη επιτυχία και τους καρπούς που θα φέρει. Τους πρώτους τρεις μήνες δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες και  τόσο στον κοινωνικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα, οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από αρμονία και αισιοδοξία. Θα υπάρξουν δε νέες ευκαιρίες για να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

Το 2016 είναι ένα καλό έτος για να επιτύχετε συμβιβασμούς, όμως θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας για να αποφύγετε ανεπιθύμητες παρενέργειες. Κάποιες οικονομικής φύσης δυσκολίες αναμένεται να υπάρξουν, ιδίως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, αλλά όταν ο Δίας περάσει από τις 9 Αυγούστου 2016 στο ζώδιο του Ζυγού, στον 2ο οίκο σας, στον τομέα των χρημάτων, και αυτό θα αποτελέσει ένα πάρα πολύ καλό δώρο για τους περισσότερους από εσάς. Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο σας, φέρνει καταλυτικές εξελίξεις στον συναισθητικό τομέα καθώς πολλοί από εσάς ενδέχεται να βρείτε την αδελφή ψυχή σας! Επειδή όμως η παρουσία του Ποσειδώνα συνδέεται πάντοτε με ροζ συννεφάκια και πλάνες καταστάσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές σας.

Το 2016 σύμφωνα με τα παραπάνω πλανητικά σκηνικά δεν είναι μια καλή χρονιά για την αγορά κατοικίας. Ο Ουρανός που κινείται στο ζώδιο του Κριού από το 2011, μετακομίζει στον 8ο οίκο σας, αυτόν των χρημάτων του συντρόφου, των αδελφών ή της μητέρας. Πολλοί από εσάς θα κλιθείτε να ρυθμίσετε θέματα κληρονομίας, διατροφής και να μοιραστείτε πράγματα και αυτό θα είναι μια μεγάλη ωφέλεια για σας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί ο Ποσειδώνας από το 7ο οίκο σε συνδυασμό με τον Κρόνο, κάνει το κλίμα ιδιαίτερα ουτοπικό και βλέπουμε τα πράγματα με ροζ γυαλιά.

Το 2016 προβλέπεται να υπάρξουν μεγάλες προκλήσεις, αγώνες και αλλαγές, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Υπερβολική κούραση και κακουχίες λόγω της σκληρής δουλειάς θα σας ταλαιπωρήσουν, όμως το αποτέλεσμα προβλέπεται να είναι συνολικά θετικό . Ο Πλούτωνας είναι στο ζώδιο του Αιγόκερω, ένα άλλο ζώδιο της γης, και κάνει ένα υπέροχο   τρίγωνο με τον ήλιο σας... η καλύτερη όψη για το 2016!  Θα εισπράξετε επιτέλους τα οφέλη της σκληρής δουλειάς! Οι τελευταίοι μήνες του έτους θα είναι ειρηνικοί και αρμονικοί, αρκεί να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα κατά τη διάρκεια του έτους και να κάνετε σωστές επιλογές. Ο σωστός


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 προβλέπεται να είναι χρονιά γεμάτο οφέλη για τους Παρθένους! Θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις και μια έντονη κινητικότητα στον τομέα της καριέρας. Η έντονη πλανητική δραστηριότητα στον ένατο οίκο σας, της διδασκαλίας και της φιλοσοφίας, θα σας κάνει να έχετε μια άλλη άποψη για τον τομέα του χρήματος και της εργασίας. Νέες ιδέες θα φέρουν στο προσκήνιο ανθρώπους που θα σας ακούσουν και θα συμβάλουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

Τον μήνα Μάιο ο Δίας και ο Κρόνος θα συναντηθούν  στον Ταύρο. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για οιαδήποτε καινούργια  ιδέα. Οι θετικές όψεις των πλανητών  θα ενισχύσουν θεαματικά τους στόχους σας και θα φέρουν αναγνώριση και νέα επαγγελματικά σχέδια. Οι διαπραγματεύσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες θα είναι πολύ επωφελείς, ακόμα κι αν πρέπει να προχωρήσουν σε επώδυνα μέτρα για να μπορέσουν να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο σε άσπονδους εχθρούς που μπορούν να ορθώσουν εμπόδια στο δρόμο σας, ώστε να δυναμιτίσουν το έργο σας.

Η Αφροδίτη ευνοεί τον οικονομικό τομέα και τα ταξίδια που θα αποδώσουν την άνοιξη. Η δημόσια αναγνώριση έρχεται  το 2016  και όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί από τον Ιούλιο και μετά, καθώς ο Δίας διασχίζει το Μεσουράνημα σας από την  αρχή του μήνα. Επωφεληθείτε από  ευκαιρίες που έρχονται σε σας αυτή τη χρονική στιγμή.

Στο ξεκίνημα του έτους και για το πρώτο εξάμηνο με το Δια στο ζώδιο σας τα οικονομικά θα σας απασχολούν λιγότερο από ότι την προηγούμενη χρονιά. Θα αισθάνεστε αρκετά ικανοποιημένοι, οραματιζόμενοι με αισιοδοξία το μέλλον σας και ικανοποιώντας με σχετική άνεση τις υλικές σας ανάγκες. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους με τη μετακίνηση του ευεργέτη Δία στο Ζυγό τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν κάμψη, εξαιτίας και απρόβλεπτων δαπανών και εξόδων. Η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε μεγάλα σχέδια, ένα σπίτι, την αγορά επίπλων ή ενός αυτοκινήτου. Πρέπει να εμπιστευτείτε τις πρακτικές σας δεξιότητες για να μετουσιώσετε τις σκέψεις σας σε πραγματικότητα.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 προβλέπεται οι Παρθένοι να έχουν στον τομέα των σχέσεων κάποιες δυσκολίες με το ξεκίνημα του έτους, λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων που θα παρουσιαστούν. Όσοι είναι σε σχέση θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να προχωρήσουν σε αλλαγές με πολύ προσοχή και αφού εξετάσουν όλα τα δεδομένα από κάθε πλευρά. Ο Ποσειδώνας στη παρούσα θέση του και με τις όψεις που θα έχει κάνει τα πράγματα λίγο πιο ρευστά, η κρίση σας δεν λειτουργεί αποτελεσματικά και μπορείτε να κάνετε μεγάλη ζημιά σε μια σχέση, στην προσπάθεια σας να την βελτιώσετε. Προσπαθήσετε να αναπτύξετε τις σχέσεις σας και να καθορίσετε τα σωστά όρια ώστε να μην διαταραχτούν.

Πολλοί από εσάς προβλέπεται υπό το βάρος των πλανητικών όψεων να τερματίσετε μια σχέση και να απογοητευτείτε. Από την άλλη πλευρά, οι κινήσεις του Δία και του Κρόνου σε διαφορετικές χρονικές στιγμές θα φέρουν νέες ευκαιρίες στον τομέα της αγάπης και πολλοί από εσάς να καταλήξουν σε μια μόνιμη σχέση ή σε μια συμβίωση. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να ενδώσετε σε  κάποια νέα ειδύλλια, προσοχή όμως τις συναισθηματικές περιπέτειες στο χώρο δουλειάς, καθώς μπορεί να μη σας βγουν σε καλό. Αποφεύγετε να αναμειγνύετε επαγγελματικά με συναισθηματικά, γιατί το μείγμα πολλές φορές γίνεται εκρηκτικό.


Υγεία

Το 2016 η  υγεία  σας θα είναι καλή και τόσο η συναισθηματική, όσο και η ψυχική σας κατάσταση θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Βέβαια θα υπάρξουν κάποια κατά καιρούς έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά και έντονα συναισθήματα, ισχυρότερα από ποτέ άλλοτε. Η γενική κατάσταση της υγείας σας θα έχει άμεση σύνδεση με τη σχέση σας. Γύρω στα μέσα του έτους εξαιτίας του Κρόνου θα νιώσετε έντονη κόπωση και στρες, εξαιτίας των πολλών σας δραστηριοτήτων. 


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ