Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Gay Σκορπιός - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Νέες εξελίξεις και ευκαιρίες υπόσχεται για σας το 2016, φίλοι Σκορπιοί, ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που έχετε βιώσει τα τελευταία δύο χρόνια. Από τις 9 Αυγούστου και μετά ο Δίας περνά στο Ζυγό και το διάστημα που ακολουθεί  αυτό ευνοούνται μυστικές διεργασίες και επαφές, που θα αποδώσουν αργότερα, από τον Οκτώβριο του 2017, που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο σας.

Ο Κρόνος κινείται στον Τοξότη και παρόλο που απομακρύνθηκε από το ζώδιο σας, συνεχίζετε να αισθάνεστε τη βαριά του σκιά. Τα πάντα έχουν περάσει από το μικροσκόπιο στη ζωή σας και τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μεγάλη δυστοκία, ιδιαίτερα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Θα αισθανθείτε μεγάλη παρόρμηση να εξασφαλίστε πλέον την οικονομική σας επιβίωση και να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή. Πολλοί από εσάς, εξαιτίας της επιρροής του Κρόνου που περάσατε, μπορεί να αποκτήσετε τη γοητεία των γκρίζων μαλλιών. Καθ όλη τη διάρκεια του έτους και λόγω της μακράς πίεσης που υποστήκατε θα έχετε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις, με αποτέλεσμα να αποζητάτε στιγμές χαλάρωσης και απομόνωσης.

Ο Ποσειδώνας  σας χαρίζει κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους όμορφες, ρομαντικές στιγμές, ενισχύει την δημιουργικότητα σας, τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, τις αθλητικές σας επιδόσεις αλλά ευνοεί και τα χρήματα από την μητέρα. Η θέση αυτή του Ποσειδώνα,  σε συνδυασμό με το δύσκολο τετράγωνο του Κρόνου, καθιστά την καθημερινότητα σας λιγάκι περίπλοκη, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα, καθώς μπορεί να εξαπατηθείτε από μια ερωτική περιπέτεια και να μπλέξετε σε περίεργες καταστάσεις. Καλύτερα θα είναι να αποφύγετε νέες γνωριμίες το διάστημα αυτό και να εστιάσετε στον εαυτό σας και την οικογένεια σας.

Το 2016 θα πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό γι αυτά που περάσατε και να απαλλαγείτε επιτέλους από πράγματα που αποτελούν βαρίδια στη ζωή σας. Ετοιμαστείτε να δεχθείτε νέα θετικά πράγματα που θα ισορροπήσουν το κάρμα σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους επανεξετάστε τις φιλοδοξίες σας, θέστε καινούργιους στόχους στη ζωή σας, πετάξτε όλα τα αρνητικά από τη ζωή σας, εργαστείτε σκληρά και οδηγηθείτε με νέα όνειρα και ιδανικά προς το μέλλον.


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή τη χρονιά θα ενεργήσετε με βάση το ένστικτο σας ως αναφορά εμπόδια και οικονομικές δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Συνιστάται να διαμοιράσετε την εργασία ομοιόμορφα, προκειμένου να αποφευχθεί η ψυχική υπερφόρτιση και μια νέα μετάπτωση σε απαισιόδοξη διάθεση, προσπαθώντας  να πετύχετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. 

Θα εργάζεται εντατικά και με δυναμισμό, θέτοντας στόχους σε θέματα καριέρας, με έμφαση στην υλοποίηση των σκέψεων και πλάνων σας. Με την διέλευση του Πλούτωνα θα νιώσετε πως θα ξαναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες σας και ενδεχόμενος να κερδίσετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε. Το πλανητικό σκηνικό Δία –Κρόνου, σε συνδυασμό με τις διελεύσεις και άλλων πλανητών, ευνοούν νέες συνεργασίες με καινούργια και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα που θα φέρουν μελλοντικά μεγάλες επιτυχίες. Η επιρροή του Κρόνου σας χαρίζει ωριμότητα και μια νέα συνεργασία που θα αντέξει στο χρόνο!

Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, τα οικονομικά προβλήματα θα είναι λιγάκι πιο εύκολα στην διαχείριση τους, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η παρουσία του Ήλιου και του Άρη στο ωροσκόπιο σας θα είναι πολύ ευεργετική στον οικονομικό τομέα! Αρκεί να μην χάσετε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του έτους μέσα από τα χέρια σας και τότε θα πρέπει να πείτε αντίο στα όνειρα σας για οικονομική σταθερότητα και άνεση. Θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι και να σκεφτείτε πολύ καλά τις συνέπειες, αν χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση στον οικονομικό τομέα. Αυξημένες δαπάνες ή και επανεμφάνιση προβλημάτων του παρελθόντος είναι δυνατόν να παρουσιαστούν το φθινόπωρο, όταν ο Δίας θα είναι σε αντίθεση με τον  Πλούτωνα, κατά τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Ο τομέας του έρωτα και των κοινωνικών επαφών παρουσιάζει μια υποτονικότητα τα τελευταία δύο χρόνια, με τις σχέσεις σας να είναι ασταθείς. Η μεταβλητότητα των συναισθημάτων αρχίζει επιτέλους να ισορροπεί η κατάσταση της προσωπικής σχέσης σας θα αλλάξει ελαφρώς. Ανεξάρτητα από το αν είστε άγαμοι ή δεσμευμένοι, τα άστρα και οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Ταύρο  θα σας επιτρέψουν να ισορροπήσετε από τέλος Απριλίου και μετά, ώστε να ενισχυθεί η υπάρχουσα σχέση ή να δημιουργήσετε ένα νέο, δυνατό αισθηματικό δεσμό, που ενδέχεται να καταλήξει μελλοντικά σε κάτι πολύ πιο δυνατό και σταθερό!

Για τους ελεύθερους του ζωδίου, είναι σημαντικό να ψάξετε για έναν ειλικρινές άτομο που μπορεί να γευθεί τις απλές απολαύσεις της ζωής μαζί σας. μια πιθανή νέα σχέση μπορεί να αποβεί καταλυτικής σημασίας για την βελτίωση της ψυχολογίας σας, κάτι που θα έχει εξαιρετικά ευεργετικές επιπτώσεις και στους άλλους τομείς της ζωής σας. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, θα πρέπει να φερθείτε με σύνεση και διπλωματία, αποφεύγοντας εντάσεις λόγω της ανασφάλειας σας, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στο σύντροφο σας.


Υγεία

Το 2016 σε γενικές γραμμές προβλέπεται να έχετε καλή υγεία. Κατά την διάρκεια του έτους θα αισθάνεστε κόπωση και θα  χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να εκπληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Κατά διαστήματα θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος και το στρες, για να μην επηρεάσετε την υγεία σας. 


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ