Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Gay Ταύρος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Για το ζώδιο του Ταύρου το έτος 2016 θα είναι αρκετά σταθερό! Δεν υπάρχει αμφιβολία ωστόσο, ότι θα υπάρξει μια σειρά από ανατροπές και στροφές και ορισμένες δύσκολες καταστάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές, οι θετικές και εποικοδομητικές εκδηλώσεις θα υπερισχύουν των αρνητικών. Το πρώτο πράγμα που αξίζει να σημειωθεί είναι η ενισχυμένη επιρροή της Σελήνης, η οποία είναι παραδοσιακά υπεύθυνη για την άνθηση της ζωτικότητας του Ταύρου. Με άλλα λόγια, σύμφωνα με το ωροσκόπιο του 2016 για τον Ταύρο, η Σελήνη δείχνει ότι οι Ταύροι είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν όλα αυτά που στερήθηκαν κατά την προηγούμενη χρονική περίοδο. Η Σελήνη θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον κοινωνικό κύκλο σας, για να σας διδάξει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και να κατευθύνετε τις επιθυμίες σας σε θετική κατεύθυνση.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι από τις αρχές του 2016 έως και τα μέσα του Μάιου, η Σελήνη θα ασκήσει μια μάλλον έμμεση επιρροή. Επιπλέον, ο Πλούτωνας, ένα σκοτεινός πλανήτη με ισχυρές δυνάμεις, θα επηρεάσει τις ζωές των Ταύρων κατά τη διάρκεια του χειμώνα και νωρίς την άνοιξη. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι αυτό δεν θα επιφέρει την πιο θετική και ανέφελη έκβαση στη ζωή του Ταύρου. Θα είναι απαραίτητο να κινητοποιήσετε όλες σας τις δυνάμεις και σε καμία περίπτωση να μην υποκύψετε στις προκλήσεις, ακόμη και αν προέρχονται από αυτούς που γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και τους εμπιστεύεστε απόλυτα.  Ακόμη και μια φιλία, η οποία είναι φαινομενικά πολύ ισχυρή και σχεδόν άφθαρτη, μπορεί εύκολα να μετατραπεί με τις λάθος κινήσεις από τη πλευρά σας αυτή τη περίοδο σε εχθρότητα!

Από τα τέλη Μαΐου έως και τα τέλη Ιουνίου θα έρθει μια στιγμή που η Σελήνη, θα ασκήσει την πλήρη ισχύ της και η δυναμική των θετικών αποτελεσμάτων της θα είναι μέγιστη! Αυτό σημαίνει ότι κατά το πρώτο τμήμα του καλοκαιριού είναι καλύτερα να προσπαθήσουμε να λύσουμε το μέγιστο αριθμό των ζητημάτων που σχετίζονται με τις προσωπικές σας σχέσεις. Δεν πρέπει να φοβηθούμε αμετάκλητες αποφάσεις και δραστικά μέτρα!

Η περίοδος που αρχίζει από το δεύτερο μισό του καλοκαιριού του 2016 μέχρι τις αρχές φθινοπώρου (μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου), θα σηματοδοτήσει τη μετάβαση σας σε μια εντελώς νέα φάση στην αντίληψη της πραγματικότητας. Γίνεστε  πιο ειλικρινείς και τίμιοι με τον εαυτό σας και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η χρονική στιγμή που θα πληρωθεί το κάρμα σας! Εάν κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2016 θα ενεργήσετε σωστά, τότε θα ευλογηθείτε με το να αποκομίσετε γόνιμα οφέλη.

Το τέλος του φθινόπωρου και η αρχή του χειμώνα του 2016 δεν θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, εκτός από κάποιες αλλαγές που είναι δυνατόν να συμβούν στον επαγγελματικό τους τομέα. Για κάποιους οι αλλαγές σε αυτή τη χρονική στιγμή μπορεί να είναι ξεχωριστής σημασίας και να αποτελέσουν την απαρχή μιας νέας καριέρας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι σε γενικές γραμμές, η περίοδος των τελευταίων μηνών του 2016 θα είναι σταθερή και ήρεμη για τους εκπροσώπους του Ταύρου.


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 προβλέπεται μια χρονιά γεμάτη δύναμη, εκπαίδευση και ταξίδια, που θα σχετίζονται με την καριέρα και το πεπρωμένο σας. Θα κλιθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας! Η σταθερότητα και η υπομονή είναι η λέξη κλειδί για την επιτυχία. Σε γενικές γραμμές, οι Ταύροι μπορούν να περιμένουν το πρώτο εξάμηνο του επερχόμενου έτους του 2016 να χαρακτηρίζεται από αυξημένη δυναμική επιρροή του Ερμή, που σημαίνει ότι η σταδιοδρομία τους θα αποδειχθεί ότι είναι σε καλό δρόμο. Η επιρροή του Πλούτωνα θα γίνει εμφανής από τα μέσα Μαΐου.  Θα πρέπει την περίοδο μέχρι και τα μέσα Ιουνίου να θέσετε χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών σας για να μην απογοητευθείτε.

Η τελευταία εβδομάδα του Μαϊου, με την σύνοδο Δία - Κρόνου στο ζώδιο σας  προβλέπεται να είναι αρκετά δραστήρια και θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία! Αν έχετε στο μυαλό σας να φύγετε από τη τρέχουσα εργασία σας και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, τότε καλό είναι να περιμένετε λίγο ακόμη, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ακόμα κι αν έχετε προγραμματίσει τα πάντα, αναβάλετε για λίγο τις εξελίξεις, γιατί θα αποδειχθεί προς όφελος σας στο τέλος. Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα κρύβει ψευδαισθήσεις και κάνει το κλίμα ουτοπικό προς τα μέσα του έτους, έως και τέλος Αυγούστου.

Μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου του Ιουνίου θα αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την οικοδόμηση του μέλλοντός σας! Το καλοκαίρι του 2016 θα αποδειχθεί ότι είναι μια μεταβατική περίοδος που θα έρθει με φυσικό τρόπο. Παλιά έργα θα τελειώσουν και θα σπάσουν τελικά οι ασθενείς κρίκοι της ζωής σας, όποιο τομέα της ζωής σας και αν αφορούν.

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας του 2016 αναμένεται να είναι το πιο σταθερό χρονικό διάστημα σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή. Μια δυναμική εξέλιξη είναι πολύ πιθανή, με ένα νέο τόπο εργασίας ή μια νέα θέση. 

Καθ 'όλη την περίοδο Ιανουαρίου - Μαΐου θα πρέπει να είστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έχετε κατακτήσει από άποψη οικονομικών συνθηκών. Δεν παρατηρούνται σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας. Την περίοδο του Απριλίου μπορεί να υπάρξει μια σημαντική έλλειψη ρευστού, θα είναι όμως προσωρινή! Μέχρι το τέλος του Ιουνίου φροντίστε να κάνετε καλή διαχείριση και απλά να επιβιώσετε, χωρίς μεγάλες απαιτήσεις, διότι η αρχή του φθινοπώρου θα σας φέρει μια μεγάλη ευκαιρία για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης σας! Ο Κρόνος κινείται από το πρώτο οίκο σας, το σπίτι της  αυτοεκτίμησης, σε συνδυασμό με το δεύτερο οίκο σας, το εισόδημα, και κατά τον μήνα Αύγουστο θα σας πιέσει οικονομικά. Πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν θα κλείσουν, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να ανοίξουν νέες, γι αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.

Από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα παρατηρήσετε σημαντικές αλλαγές γύρω σας! Αυτό θα αποτελέσει το γενικό πρόσταγμα για να αναλάβετε δράση άμεσα και να υλοποιήσετε τις προγραμματισμένες αλλαγές. Αυτή τη φορά θα πρέπει να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια που αφορά την καριέρα σας. Αν κάνετε σωστές αποφάσεις, θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη από τις αρχές Δεκεμβρίου.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Κατά την διάρκεια του 2016 οι σχέσεις θα εμβαθύνουν και θα εμπλουτιστούν περισσότερο. Ο Άρης θα κάνει μια μακρά διέλευση από το ζώδιο του Τοξότη για περίπου επτά μήνες, από τις 14 Φεβρουαρίου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου 2016. Στο ωροσκόπιο σας η κυρίαρχη θέση των πλανητών θα αποδυναμώσει την έντονη διάθεση σας για εφήμερες σχέσεις και θα αλλάξει τις ισορροπίες της ερωτικής σας ζωής. Όσοι έχετε μια αρμονική σχέση, αυτή τη χρονιά τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο και θα προσπαθήσουν να διαμορφώσουν μια αρμονία που θα σας επιτρέψει να ενισχύσετε τη μεταξύ σας σχέση.

Μεταξύ ωστόσο των ουράνιων σωμάτων που θα ασκήσουν την επιρροή τους στο ζώδιο σας, ως επί το πλείστον στην αισθητηριακή και συναισθηματική ζωή κατά το 2016, είναι η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, με το τελευταίο να παίζει το ρόλο του κακού της ιστορίας.  Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι επίσης η παρουσία της Σελήνης, η οποία θα παίξει κυρίαρχο ρόλο! Σε γενικές γραμμές, η χρονιά θα είναι επιτυχής από όλες τις απόψεις, αλλά ο έρωτας της ζωής σας θα απαιτήσει περισσότερη σκληρή δουλειά, κυρίως κατά το πρώτο τμήμα του έτους.

Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο η κατάσταση θα εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο η υπερβολική συναισθηματικότητα σας θα είναι το κύριο εμπόδιο που δεν θα σας επιτρέψει να επιτύχετε συναισθηματικά  αυτό που θέλετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, τότε η αρχή του 2016 δεν αναμένεται να επιφέρει καμία αλλαγή στην ζωή σας που θα μπορούσε να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Αναμένεται να κάνετε ωστόσο κατά τη διάρκεια του έτους μια νέα γνωριμία μέσα από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ή πνευματικά κέντρα! Το σύμπαν θα σας εκπαιδεύσει μέσα από την νέα αυτή αγάπη σε θέματα κοινωνικά. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και ερωτευτείτε!

Από το Μάιο έως το τέλος Αυγούστου του 2016 όλα γίνονται πιο σύνθετα και θα πρέπει να περάσουν από πολλές δοκιμές για να καταφέρετε το ποθούμενο. Μην φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματά σας και να κοινωνήσετε τις απόψεις σας με το ταίρι σας ή το αντικείμενο του πόθου σας.

Από το φθινόπωρο και μετά η κατάσταση θα εξελιχθεί ικανοποιητικά, οι εντάσεις θα υποχωρήσουν και το ήρεμο κλίμα θα επανέλθει. Φυσικά όλα εξαρτώνται από εσάς, τις κινήσεις που θα κάνετε, τις αποφάσεις που θα πάρετε και πως θα τις εφαρμόσετε. Το κύριο ζητούμενο για σας αυτό το έτος θα είναι να μάθετε να κυριαρχείτε στα συναισθήματά σας! Μερικές φορές είναι απαραίτητο πρώτα να δει κανείς και να κατανοήσει την ευρύτερη εικόνα, και στη συνέχεια να λάβει θέση μάχης. 


Υγεία

Η χρονιά θα ξεκινήσει με υψηλά επίπεδα ενέργειας που θα διατηρηθούν μέχρι και το τέλος του έτους! Αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά, αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής στο φαγητό, διαφορετικά θα επηρεαστεί ο μεταβολισμός σας και πιθανόν να παρουσιάσετε αύξηση βάρους, που θα είναι δύσκολο αργότερα να ελέγξετε.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ