Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γενικά

Το ωροσκόπιο του 2014 και οι πλανητικές όψεις για τους Λέοντες προβλέπουν ένα έτος πολύχρωμο και αισθησιακό, μια και ο Ποσειδώνας παραμένει στον τομέα του πάθους, δίνοντας μια αίσθηση ελαφρότητας, που σε πολλούς από εσάς θα κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να εξετάσετε καλές ευκαιρίες που προσφέρονται αυτό το έτος. Πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σας προς το τέλος του έτους. ΟΚρόνος στις 23 Δεκεμβρίουθα σας ωθήσει να απαλλαγείτε από άτομα που δεν σας αγαπάνε πραγματικά.  Έτσι θα επέλθει η κάθαρση σε καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει άδικα τα τελευταία δύο χρόνια. Το μόνο ίσως μελανό σημείο είναι ότι οι όψεις του Κρόνου ίσως σας πιέζουν ψυχολογικά, φέρνοντας στην επιφάνεια πόνο, λύπη και μελαγχολία.

Οι πλανήτες και τα άστρα του 2014 θα σας κάνουν να σκεφτείτε περισσότερο για τα υλικά πράγματα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 6 έως τις 28 Φεβρουαρίου στον τομέα των σχέσεων, θα φέρει δυσκολίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα που θα σας φορτίσουν. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης από τις 12 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου θα συμβάλλουν θεαματικά στη δημιουργικότητα, την οικονομική αλλά και τη συναισθηματική σας κατάσταση, και θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε όλους τους τομείς της ζωής σε μελλοντικό χρόνο, ιδιαίτερα όμως στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά

Με την έναρξη της καινούργιας χρονιάς θα πρέπει να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να μην πελαγοδρομείτε. Η ανάδρομη Αφροδίτη έως και την 31η Ιανουαρίου θα σας φέρει εμπόδια και μικροκαθυστερίσεις.

Νέες και καινοτόμες ιδέες θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε μόνοι, και η ευνοϊκή περίοδος να τις θέσετε σε εφαρμογή είναι κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όταν Άρης θα περάσει από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου στον τομέα της εργασίας σας. Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε σε κάποια άτομα μπορεί να εκληφθεί σαν αδυναμία και να γίνετε το αντικείμενο ίντριγκας και συκοφαντιών. Πιθανές δυσκολίες με κάποιο μόνιμο συνεργάτη σας θα σας πιέσει αρκετά. Ίσως να δείξετε έλλειψη κατανόησης που θα εκτραχύνει την κατάσταση. Με υπομονή και ήπιους τόνους θα μπορούσαν να βρεθούν λύσεις και να επανέλθει η ισορροπία.

Η επιρροή του Πλούτωνα θα συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων της προσωπικής σας ζωής. Αυτό το έτος θα είναι κατάλληλο για να κάνετε δικαστικούς συμβιβασμούς με ευνοϊκούς όρους για εσάς. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Κάθε συζήτηση θα έχει προοπτική στο μακροπρόθεσμο μέλλον. Αναζητήστε για προοπτική στις νέες επιχειρηματικές συμφωνίες που θα σας προκύψουν από το πουθενά.

Επιτέλους φίλοι μου Λέοντες, έφτασε η ώρα να πραγματοποιήσετε ορισμένες σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες, που θα σας αλλάξουν εντελώς τον τρόπο ζωής. Κοιτάξτε γύρω σας για την καλή σας τύχη… Ίσως κρύβεται κάπου κοντά! Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γιατί τα άστρα υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Με τον Κρόνο σε  δύσκολη γωνία με τον Ουρανό δεν είναι ωστόσο η ώρα για ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Επανεξετάσετε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες και ακολουθήστε με προσοχή ένα πρόγραμμα που θα είναι κατάλληλο για σας.

Οικονομικά

Τη φετινή χρονιά, η οικονομική σας κατάσταση με τον Κρόνο στον 8 οίκο σας θα βελτιωθεί μακροπρόθεσμα, ιδιαίτερα εάν εργαστείτε εντατικά. Θα πρέπει να προχωρήσετε στον δρόμο που χαράξατε και να αναζητήσετε ευκαιρίες για να πετύχετε. Προς τα μέσα του έτους θα προσελκύσετε νέες ευκαιρίες, που θα συνδέονται με καλούς όρους πληρωμής ή αμοιβής, αύξηση εισοδημάτων ή την επιτυχία στην εξέλιξη ενός δικαστηρίου. Όμως σε γενικές γραμμές το 2014 θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην διαχείριση σας και να περιορίσετε περίσσια έξοδα. Προς τα μέσα του έτους απαιτείται να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές, που εδώ και καιρό έχετε στο μυαλό σας.

Αισθηματικά - Οικογενειακά

Το 2014 Ο Ποσειδώνας θα παραμείνει στον τομέα του πάθους καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα αποκτήσουν περισσότερη διαφάνεια, με προοπτική να επέλθει η ηρεμία και η ισορροπία μετά τις 24 Δεκεμβρίου, που ο Κρόνος θα περάσει στον τομέα της αγάπης. Ωστόσο, κάποια γεγονότα θα σας δημιουργήσουν σημαντικά ερωτηματικά. Από την άλλη πλευρά, θα προσελκύσετε ανθρώπους που χρειάζονται προστασία και αγάπη. Ακόμη και μια μακροχρόνια σχέση που διατηρείται από συνήθεια μπορεί να γίνει βάρος μελλοντικά. Ίσως έφτασε η ώρα να πάρετε αποφάσεις που θα είναι για προσωπικό σας καλό. Καρμικές σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τη χρονιά αυτή, προκαλώντας σε αρκετούς από εσάς πόνο και συναισθηματική ανασφάλεια.

Κατά το πρώτο τρίμηνο ο Ερμής με την ανάδρομη του πορεία, κατά το διάστημα 26 έως 28  Φεβρουαρίου, ενδέχεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σας. Ενδέχεται κάποιο άτομο από τα παλιά να επιστέψει και πάλι στη ζωή σας κατά το διάστημα αυτό. Το καλοκαιράκι η Αφροδίτη περνά στο 12 οίκο σας, όπου θα μείνει έως και τις 5 Σεπτεμβρίου, και κατά το διάστημα αυτό θα έχετε μερικές νέες συναντήσεις, γεμάτες έρωτα και πάθος, με νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Θα είστε σε θέση να δείξετε το εύρος των συναισθημάτων σας, ακόμα και τις πιο κρυφές σας επιθυμίες, σε ένα νέο έρωτα που θα μπει στη ζωή σας εντελώς ξαφνικά. Η ζωή σας θα γεμίσει με νέα χρώματα και ο ρομαντισμός θα σας κυριεύσει.  Η συναισθηματική πληρότητα θα αναπτερώσει σημαντικά το ηθικό σας προς το τέλος του  2014, όπου πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά.

Υγεία

Η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλό επίπεδο από τον Ιανουάριο και σχεδόν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους. Αλλά ξαφνικά θα αισθανθείτε ότι πρέπει να ξεκουραστείτε από το τρέξιμο και τις πολλές υποχρεώσεις και θα έχετε απόλυτο δίκιο. Το πρώτο τρίμηνο του έτους είναι πιθανόν να αισθανθείτε κάποια ανησυχία από πονοκεφάλους και πόνους στις αρθρώσεις. Από τα μέσα του έτους τα πράγματα θα είναι καλύτερα αλλά θα πρέπει να  αναπληρώσετε την ενέργεια σας και να εξοικονομήσετε στο εξής ενέργεια. Η επίδραση του πλανητικού συστήματος θα σας οδηγήσει στο να αλλάξετε τη ζωή σας προς έναν πιο υγιεινό τρόπο και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να απαλλαγεί από τους εθνισμούς, προκειμένου να διατηρήσετε την καλή υγεία σας. Καταναλώστε περισσότερα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά, που είναι απαραίτητα στον οργανισμό σας, για να αποφύγετε την ψυχολογική κούραση και ένταση, που θα νιώθετε κατά διαστήματα. Η φυσική σας κατάσταση προς το τέλους του έτους θα είναι πολύ καλή.

Συμβουλή

Οι πλανητικές όψεις που θα επικρατούν στο πλανητικό στερέωμα κατά το 2014 θα σας απελευθερώσουν από το άγχος, προς  τα τέλη της χρονιάς, αλλά θα χρειαστείτε στήριξη για να σταθείτε στα πόδια σας, ειδικά για να πετύχετε την καλή διαχείριση των υλικών σας αγαθών. Οι συμπτώσεις θα σας δώσουν απρόσμενη ευκολία στην επιδίωξη των στόχων σας. Η εσωτερική σας φωνή θα σας αφυπνίσει για να αδράξετε τις μεγάλες ευκαιρίες, οι οποίες θα είναι χρήσιμες τόσο για εσάς όσο και για τους ανθρώπους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτά που σας επιφυλάσσει το2014 για να πετύχετε θεαματικά πράγματα μελλοντικά. Μην παρασυρθείτε όμως από υπερβολική έπαρση.  Σεβαστείτε τους γύρω σας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η λέξη «μετριοπάθεια» θα είναι το κλειδί για την απόλυτη επιτυχία το 2014.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

  Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α

★  με ένα μόνο SMS  &  Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Gemini
Sun in Gemini
25 degrees
Virgo
Moon in Virgo
1 degree
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ