Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γενικά

Νέες εξελίξεις και ευκαιρίες υπόσχεται για σας το2014, φίλοι Σκορπιοί, ώστε να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια. Η επιρροή του Δία στο ωροσκόπιο σας μέχρι τα μέσα Ιουλίου ευνοεί ταξίδια και θα φέρει μια χαλαρή τάση για διασκέδαση. Σαν συνέπεια θα έχετε αυξημένη αισιοδοξία για να ξεχάσετε επιτέλους τα πρέπει και τους περιορισμούς.

Παρ όλα αυτά, μερικοί από εσάς θα βυθιστείτε σε μια θλιβερή ονειροπόληση, με έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ανησυχίες. Θα αισθανθείτε μεγάλη επιθυμία να εξασφαλίστε το οικονομικό σας μέλλον και να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα κατά το τετράμηνο που ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, από 2 Μαρτίου έως 20 Ιουνίου. Πολλοί από εσάς, εξαιτίας της επιρροής του Κρόνου μπορεί να αποκτήσετε τη γοητεία των γκρίζων μαλλιών. Γενικά, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους θα έχετε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις, με αποτέλεσμα να αποζητάτε στιγμές χαλάρωσης και απομόνωσης για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να εξορμήσετε εκ νέου.

Επαγγελματικά

Με αρκετή αισιοδοξία θα προχωρήσετε σταθερά, σε μια πολύ καλή στιγμή της ζωής σας, για να δείξετε σε όλους το ταλέντο και τις ικανότητες σας. Θα εργάζεται εντατικά και με δυναμισμό, θέτοντας στόχους σε θέματα καριέρας, με έμφαση στην υλοποίηση των σκέψεων και πλάνων σας. Από την άλλη πλευρά όμως σας πληγώνει η σκληρή καθημερινότητα, αλλά και σας πεισμώνει, ώστε παλεύετε περισσότερο για να επιτύχετε τους στόχους σας στον τομέα της καριέρας.

Αυτή τη χρονιά θα ενεργήσετε με βάση το ένστικτο σας ως αναφορά εμπόδια και οικονομικές δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Συνιστάται να διαμοιράσετε την εργασία ομοιόμορφα, προκειμένου να αποφευχθεί η ψυχική υπερφόρτιση και μια νέα μετάπτωση σε απαισιόδοξη διάθεση, προσπαθώντας να πετύχετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Θα υπάρξουν φορές κατά τη διάρκεια του έτους που μπορεί να χρειαστεί να σταματήσετε για ολιγοήμερες διακοπές, έτσι ώστε να ξεκουραστείτε και να μπορέσετε να αξιολογήσετε την εργασία σας με νέα σχέδια που θα σας ξεκολλήσουν από την στασιμότητα, στρώνοντας το δρόμο για μελλοντικές εξελίξεις και οικονομικές απολαβές που θα σας ικανοποιήσουν.

Μην εστιάζετε σε ασήμαντες λεπτομέρειες που θα χαλάσουν τη διάθεση και θα σπαταλήσουν τον πολύτιμο χρόνο σας. Με την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας ενδέχεται να προκύψουν θέματα νομικά και φορολογικά που θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση για να αποφύγετε τυχόν λάθη που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Ξεκινώντας δυνατά από τα μέσα Νοεμβρίου του 2014 και ως τα τέλη του έτους, οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα φέρουν κέρδος.

Οικονομικά

Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, τα οικονομικά προβλήματα θα είναι λιγάκι πιο έντονα και δύσκολα στην διαχείριση τους, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Οι όροι που θέσατε στον εαυτό σας για ανάπτυξη θα κάνουν την οικονομική σας κατάσταση πιο εύκολη μελλοντικά, αρκεί να μην χάσετε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μέσα από τα χέρια σας. Θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι και να σκεφτείτε πολύ καλά τις συνέπειες, αν χρειαστεί να κάνετε μια επιλογή στον οικονομικό σας τομέα. Ίσως χρειαστεί να δείξετε αρκετή υπομονή για να ασχοληθείτε με την γραφειοκρατία και να σχεδιάσετε μακροπρόθεσμες ρυθμίσεις που θα σας απαλλάξουν από οικονομικά αδιέξοδα που σας επιβαρύνουν τα τελευταία χρόνια. Το 2014  θα θελήσετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε τα αποτελέσματα της οικονομικής σας προόδου.  Η πίεση χρόνου πολλές φορές θα σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι και κορεσμένοι ψυχικά.

Αισθηματικά - Οικογενειακά

Από τις αρχές του έτους, η τονικότητα της προσωπικής σχέσης σας θα αλλάξει ελαφρώς. Με τη διέλευση του Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σας πολλοί από σας θα αναρωτηθούν για το που οδηγούν την αισθηματική τους ζωή, δεν θα μπορούν όμως εύκολα να βρουν σαφείς απαντήσεις. Ανεξάρτητα από το αν είστε άγαμοι ή δεσμευμένοι, τα άστρα και οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο σας θα σας επιτρέψουν να ισορροπήσετε, ώστε να ενισχυθεί η υπάρχουσα σχέση ή να δημιουργήσετε ένα νέο, δυνατό αισθηματικό δεσμό, που ενδέχεται να καταλήξει μελλοντικά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, να είστε έτοιμοι για αλλαγές και συμβιβασμούς. Το 2014, μεταξύ 20 Φεβρουαρίου και μέσα Μαρτίου, με την Αφροδίτη να διέρχεται από τον τομέα της αγάπης, θα έχετε έντονο ερωτισμό και ακαταμάχητοι sexappeal για να σαγηνεύεστε και συναρπάσετε το αντίθετο φύλο με υπέροχες γνωριμίες και έρωτες που θα σας συναρπάσουν. Το συναίσθημα και ο έρωτας θα γίνουν ακόμη πιο βαθιές, με τα βέλη του έρωτα να στοχεύουν την καρδιά σας. Από τα μέσα καλοκαιριού οι περισσότεροι από εσάς θα απολαύσετε ευχάριστες διακοπές, παρέα με τον έρωτα της ζωής σας. Προς το τέλος του έτους, μια ήπια ατμόσφαιρα με αυξημένη αρμονία και αισθηματική πληρότητα θα σας χαλαρώσει αρκετά.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου, είναι σημαντικό να ψάξετε για έναν ειλικρινές άτομο που μπορεί να γευθεί τις απλές απολαύσεις της ζωής μαζί σας. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε γάμο, θα πρέπει να φερθείτε με διπλωματία, αποφεύγοντας εντάσεις λόγω της υπερβολικής ανασφάλειας που θα νοιώθετε κατά καιρούς, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε υπερβολικά στο σύντροφο σας. Από τα μέσα του έτους πολλοί από εσάς θα αποκτήσουν νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Υγεία

Το 2014 θα απαιτήσει πολύ δύναμη και προσπάθεια από εσάς! Μερικά απλά πράγματα δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν  και ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να εκπληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Η  υποστήριξη του Κρόνου στο ζώδιο σας θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε την υγεία σας, αλλά την ίδια στιγμή θα αισθάνεστε κόπωση και αδράνεια που θα σχετίζεται με την αληθινή φύση σας. Από καιρό σε καιρό θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος και το στρες , για να μην επηρεάσετε την υγεία σας. Μερικοί από εσάς ενδεχομένως να παρουσιάσετε οδοντιατρικά και  προβλήματα οστών που θα σας ταλαιπωρούν κατά τη διάρκεια του έτους. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους ορισμένοι από εσάς μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα νευρικής φύσεως. Η γενικά καλή κατάσταση του οργανισμού σας θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των νέων σας στόχων που υπόσχονται πολλά για το μέλλον.

Συμβουλή

Το 2014 θα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα και τις στενές σχέσεις. Θα εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από τον Πλούτωνα, που μερικές φορές θα σας κάνει να θυσιάζετε τον εαυτό σας και να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα ορισμένων ανθρώπων που πραγματικά αγαπάτε. Η όψη του Κρόνου στο ζώδιο σας κινητοποιεί τη σοβαρότητα και τα «πρέπει» στο χαρακτήρα σας. Ήρθε επιτέλους η κατάλληλη ώρα να αξιολογήσετε λεπτομερώς τα πάντα, ή απλά να εξετάσετε τα αδύνατα σημεία τους, αποφεύγοντας στο μέλλον μοιραία λάθη και προβλήματα. Η θετική όψη του Δία θα σας κάνει πιο δεκτικούς με τους άλλους, που θα συμβάλουν θετικά στην ανάπτυξη των μελλοντικών σας σχεδίων και θα σας αποδώσουν με βεβαιότητα μελλοντικά.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

  Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α

★  με ένα μόνο SMS  &  Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Gemini
Sun in Gemini
25 degrees
Virgo
Moon in Virgo
1 degree
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ