Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Σκορπιός - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Νέες εξελίξεις και ευκαιρίες υπόσχεται για σας το 2015, φίλοι Σκορπιοί, ώστε να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια που έχετε βιώσει τα τελευταία δύο χρόνια. Αυξημένη αισιοδοξία για να ξεχάσετε επιτέλους τα «πρέπει» και τους περιορισμούς της προηγούμενης χρονιάς.

Παρ όλα αυτά, μερικοί από εσάς θα βυθιστείτε σε μια θλιβερή ονειροπόληση, με έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ανησυχίες. Θα αισθανθείτε μεγάλη επιθυμία να εξασφαλίστε το οικονομικό σας μέλλον και να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή. Πολλοί από εσάς, εξαιτίας της επιρροής του Κρόνου που περάσατε, μπορεί να αποκτήσετε τη γοητεία των γκρίζων μαλλιών. Γενικά, καθ όλη τη διάρκεια του έτους θα έχετε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις, με αποτέλεσμα να αποζητάτε στιγμές χαλάρωσης και απομόνωσης για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να εξορμήσετε εκ νέου.

Το 2015 θα πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό γι αυτά που περάσατε και να απαλλαγείτε επιτέλους από πράγματα που απλά δεν λειτουργούν. Αφήστε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες και ετοιμαστείτε να δεχθείτε θετικά πράγματα που θα ισορροπήσουν το κάρμα σας. Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάστε αυτή την νέα χρονιά που υπόσχεται πολλά! Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους επανεξετάστε τις φιλοδοξίες σας, θέστε καινούργιους στόχους στη ζωή σας, πετάξτε όλα τα αρνητικά από τη ζωή σας, εργαστείτε σκληρά και οδηγηθείτε με νέα όνειρα και ιδανικά προς το μέλλον.

Επαγγελματικά

Με αρκετή αισιοδοξία θα προχωρήσετε σταθερά, σε μια πολύ καλή στιγμή της ζωής σας, για να δείξετε σε όλους το ταλέντο και τις ικανότητες σας. Θα εργάζεται εντατικά και με δυναμισμό, θέτοντας στόχους σε θέματα καριέρας, με έμφαση στην υλοποίηση των σκέψεων και πλάνων σας. Από την άλλη πλευρά όμως σας πληγώνει η σκληρή καθημερινότητα, αλλά και σας πεισμώνει, ώστε να παλέψετε περισσότερο για να επιτύχετε τους στόχους σας στον τομέα της καριέρας.

Αυτή τη χρονιά θα ενεργήσετε με βάση το ένστικτο σας ως αναφορά εμπόδια και οικονομικές δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Συνιστάται να διαμοιράσετε την εργασία ομοιόμορφα, προκειμένου να αποφευχθεί η ψυχική υπερφόρτιση και μια νέα μετάπτωση σε απαισιόδοξη διάθεση, προσπαθώντας να πετύχετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Θα υπάρξουν φορές κατά τη διάρκεια του έτους που μπορεί να χρειαστεί να σταματήσετε για ολιγοήμερες διακοπές, έτσι ώστε να ξεκουραστείτε και να μπορέσετε να αξιολογήσετε την εργασία σας, να καταστρώσετε νέα σχέδια που θα σας ξεκολλήσουν από την στασιμότητα, ανοίγοντας το δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες και οικονομικές απολαβές που θα σας ικανοποιήσουν.

Οικονομικά

Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, τα οικονομικά προβλήματα θα είναι λιγάκι πιο έντονα και δύσκολα στην διαχείριση τους, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Οι όροι που θέσατε στον εαυτό σας για ανάπτυξη θα κάνουν την οικονομική σας κατάσταση πιο εύκολη μελλοντικά, αρκεί να μην χάσετε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μέσα από τα χέρια σας. Θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι και να σκεφτείτε πολύ καλά τις συνέπειες, αν χρειαστεί να κάνετε μια σημαντική απόφαση στον οικονομικό τομέα. Ίσως χρειαστεί να δείξετε αρκετή υπομονή για να ασχοληθείτε με την γραφειοκρατία και να σχεδιάσετε μακροπρόθεσμες ρυθμίσεις που θα σας απαλλάξουν από οικονομικά αδιέξοδα που σας επιβαρύνουν τα τελευταία χρόνια.  Η πίεση του χρόνου πολλές φορές θα σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι και κορεσμένοι ψυχικά.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Από τις αρχές του έτους, η τονικότητα της προσωπικής σχέσης σας θα αλλάξει ελαφρώς. Πολλοί από εσάς θα κόψουν υποτονικές σχέσεις,  τόσο σε αισθηματικό, όσο και σε φιλικό επίπεδο. Ανεξάρτητα από το αν είστε άγαμοι ή δεσμευμένοι, τα άστρα και οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο σας θα σας επιτρέψουν να ισορροπήσετε, ώστε να ενισχυθεί η υπάρχουσα σχέση ή να δημιουργήσετε ένα νέο, δυνατό αισθηματικό δεσμό, που ενδέχεται να καταλήξει μελλοντικά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, να είστε έτοιμοι για αλλαγές και συμβιβασμούς. Το 2015  θα έχετε έντονο ερωτισμό και ακαταμάχητο sexappeal για να σαγηνεύεστε και συναρπάσετε το αντίθετο φύλο με υπέροχες γνωριμίες και έρωτες που θα σας συναρπάσουν. Το συναίσθημα και ο έρωτας θα γίνουν ακόμη πιο βαθιές, με τα βέλη του έρωτα να στοχεύουν την καρδιά σας. Από τα μέσα καλοκαιριού οι περισσότεροι από εσάς θα απολαύσετε ευχάριστες διακοπές, παρέα με τον έρωτα της ζωής σας. Προς το τέλος του έτους, μια ήπια ατμόσφαιρα με αυξημένη αρμονία και αισθηματική πληρότητα θα σας χαλαρώσει αρκετά.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου, είναι σημαντικό να ψάξετε για έναν ειλικρινές άτομο που μπορεί να γευθεί τις απλές απολαύσεις της ζωής μαζί σας. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε γάμο, θα πρέπει να φερθείτε με διπλωματία, αποφεύγοντας εντάσεις λόγω της υπερβολικής ανασφάλειας που θα νοιώθετε κατά καιρούς, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε υπερβολικά στο σύντροφο σας. Από τα μέσα του έτους πολλοί από εσάς θα αποκτήσουν νέο μέλος στην οικογένεια τους. Νέες γνωριμίες και σχέσεις που θα προκύψουν το 2015 θα αναπτερώσουν το ηθικό σε πολλούς από σας.

Υγεία

Το 2015 θα απαιτήσει πολύ δύναμη και προσπάθεια από εσάς! Μερικά απλά πράγματα δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν  και ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να εκπληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Η  υποστήριξη του Κρόνου στο ζώδιο σας θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε την υγεία σας, αλλά την ίδια στιγμή θα αισθάνεστε κόπωση και αδράνεια που θα σχετίζεται με την αληθινή φύση σας. Από καιρό σε καιρό θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος και το στρες, για να μην επηρεάσετε την υγεία σας. Μερικοί από εσάς ενδεχομένως να παρουσιάσετε οδοντιατρικά και  προβλήματα οστών, που θα σας ταλαιπωρούν κατά τη διάρκεια του έτους. Κατά το δεύτερο εξάμηνο ορισμένοι από εσάς μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα νευρικής φύσεως. Η γενικά καλή κατάσταση του οργανισμού σας θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των νέων σας στόχων που υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Ένα  μεγάλο κομμάτι της αρνητικής ενέργειας που σας βάραινε το έχετε αποβάλει και αυτό  θα κάνει πολύ καλό στην υγεία σας.

Ταξίδια

Το 2015 προβλέπεται να ταξιδέψετε για να μετεγκατασταθείτε  σε μια ήρεμη τοποθεσία, για λόγους υγείας, άνεσης και ηρεμίας. Πολλά ταξίδια για  λόγους απασχόλησης  και εργασίας θα κάνετε αρκετοί από εσάς.

Συμβουλή

Το 2015 θα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα και τις στενές σχέσεις. Θα εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από τον Πλούτωνα, που μερικές φορές θα σας κάνει να θυσιάζετε τον εαυτό σας και να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα ορισμένων ανθρώπων που πραγματικά αγαπάτε. Η όψη του Κρόνου στο ζώδιο σας κινητοποιεί τη σοβαρότητα και τα «πρέπει» στο χαρακτήρα σας. Ήρθε επιτέλους η κατάλληλη ώρα να αξιολογήσετε λεπτομερώς τα πάντα, ή απλά να εξετάσετε τα αδύνατα σημεία τους, αποφεύγοντας στο μέλλον μοιραία λάθη και προβλήματα. Η θετική όψη του Δία θα σας κάνει πιο δεκτικούς με τους άλλους, που θα συμβάλουν θετικά στην ανάπτυξη των μελλοντικών σας σχεδίων και θα σας αποδώσουν με βεβαιότητα μελλοντικά.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ