Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Κριός - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 αρκετοί πλανήτες, αγαπητοί μου Κριοί, περνούν από τον 2ο οίκο σας τον τομέα των οικονομικών. Η νέα χρονιά θα φέρει πολλές καινοτόμες αλλαγές και διαφοροποιήσεις στον τομέα των επιχειρήσεων και των εταιρικών σχέσεων. Τον μήνα Μάιο ο Δίας και ο Κρόνος συναντώνται στο ζώδιο του ΤαύρουΕυνοϊκές συνθήκες για την έκφραση των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών θα παρουσιαστούν και θα συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη της καριέρας σας. Το 2016 πολλοί από εσάς μπορείτε να υπολογίζετε στην άνοδο της εργασίας σας, όμως μια λάθος κίνηση μπορεί να βλάψει όχι μόνο το πορτοφόλι σας, αλλά και την σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα. Με την ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης θα υπάρξει αύξηση των εισοδημάτων σας, ενώ χρήματα θα δαπανηθούν για εξόφληση παλαιών χρεών και δανείων κατά τη διάρκεια του έτους.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Ο τομέας του έρωτα και της αγάπης το 2016 προβλέπεται να είναι περίπλοκος και ασταθής, με τις θέσεις του Δία και του Κρόνου κατά τη διάρκεια της χρονιάς, γεμάτος εκπλήξεις και διανθισμένος με κοινωνικές δράσεις! Πολλοί από εσάς ενδεχομένως να ξεκινήσετε μία σχέση, την οποία όμως να τερματίσετε ξαφνικά. Η χρονιά αυτή θα φέρει αλλαγές στο σπίτι, με αυξημένα έξοδα για επισκευές ή μια μετακίνηση ή ακόμα και μια αλλαγή στην δομή της οικογένειας. Όποια μορφή μπορεί να πάρει αυτή η αλλαγή, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπία στις σχέσεις σας, να βοηθήσετε τον σύντροφο σας και να αξιολογήσετε σωστά τα συμφέροντα του συντρόφου και της οικογενείας σας. Οι αδέσμευτοι, αφεθείτε στο ένστικτο και την εσωτερική φωνή του έρωτα, αφήνοντας κατά μέρος ιδιοτροπίες και εξάρσεις ανεξαρτησίας, για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.


Υγεία

Το 2016 θα είναι μια χρονιά υψηλής ενέργειας και ζωτικότητας για όλους τους γνήσιους Κριούς. Η θέση του Ουρανού στο ζώδιο σας δεν θα διευκολύνει την προσπάθεια σας για τη διατήρηση ηρεμίας! Γι' αυτό καλό θα ήταν να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με φυσικές θεραπευτικές μεθόδους, όπως είναι η γιόγκα, ο διαλογισμός ή η αρωματοθεραπεία. Ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και αποφύγετε καταχρήσεις!


Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 9, 11.

Ευνοϊκές ημέρες: Τρίτη, Κυριακή.

Δυσμενής ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ