Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Δίδυμοι - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 κάποια πράγματα, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή ίσως να χρειαστεί να αναιρεθούν, να πρέπει να ξανακάνετε μια εργασία ή και να χάσετε τις λεπτομέρειες από μια δουλειά που σας ανέθεσαν. Η επιρροή του Πλούτωνα στα μέσα του 2016 περνάει στο Ζυγό, στον τομέα της εργασίας. Σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σας, στον τομέα της καριέρας σας, θα επιβραδύνει λίγο τους ρυθμούς. Ευνοείται ωστόσο η εξέλιξη μακροχρόνιων σχεδίων, που εδώ και χρόνια έχετε στα σκαριά και που προβλέπεται να αποδώσουν θεαματικά μέσα στα επόμενα χρόνια. Η σύνοδος του Δία στον 8ο οίκο σας κατά τον μήνα Μαϊο ευνοεί χρήματα από τρίτους. Αυτή η χρονιά ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο απρόσμενες κληρονομιές ή χρήματα από το πουθενά! Κάντε ωστόσο καλή διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να είστε σε θέση να πληρώσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις με όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 θα είναι κυριολεκτικά μια χρονιά που θα πλέετε στη δίνη του πάθους και του φλογερού έρωτα! Θα γυρίσετε μια σημαντική σελίδα στη ζωή σας. Για τους δεσμευμένους πολλά πράγματα θα αλλάξουν, ίσως και στο σύντροφό σας. Έχετε συνηθίσει να λύνετε τα διάφορα προβλήματα σας, επιβάλλοντας τα θέλω σας στο σύντροφο σας. Αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο! Ενώ ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό, θα υπάρξουν πολλοί κεραυνοβόλοι έρωτες με την πρώτη ματιά. Η ένταση του έρωτα θα σας παρασύρει και ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε με το λάθος άτομο, όσοι είστε αδέσμευτοι. Προς τα μέσα του καλοκαιριού ευνοείται ο τομέας των ταξιδιών, ενώ νέοι έρωτες υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν θετική πορεία μελλοντικά. Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να είστε τολμηροί στον τομέα της αγάπης, παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τύψεις και ενοχές.


Υγεία

Η σωματική και ψυχική σας υγεία προβλέπεται να είναι άριστη κατά την διάρκεια του έτους του 2016 και μόνο ορισμένοι από εσάς προβλέπεται να αντιμετωπίσουν μικρής σημασίας ανησυχίες στον τομέα της υγείας τους. Αποφύγετε εντάσεις και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας. Ανανεωθείτε και αναδιοργανώστε τόσο την σωματική, όσο και την ψυχική σας υγεία.


Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 12, 18.

Ευνοϊκές ημέρες: Τετάρτη και Κυριακή.

Δυσμενής ημέρες: Πέμπτη.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ