Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Καρκίνος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ουρανός κινείται στον Κριό από το 2011 και εισέρχεται στον 11ο οίκο σας, τον τομέα της καριέρας σας. Όσοι από εσάς έχετε εργαστεί σκληρά τα τελευταία 8 χρόνια θα είστε σε θέση να αποκτήσετε επιτέλους μία θέση κυριαρχίας. Το 2016 θα προκαλέσει αλλαγές εντελώς ξαφνικές και ίσως να τελειώσετε καταστάσεις που φρενάρουν την εξέλιξη σας. Το 2016 είναι μια πολύ καλή χρονιά, για όσους από εσάς εργάζονται στον επιστημονικό τομέα ή στον τομέα των δημοσίων σχέσεων ή είναι συγγραφείς, καθώς και για όσους θέλουν να κάνουν νέα ξεκινήματα, τα οποία θα αποδώσουν όμως τα επόμενα χρόνια. Το οικονομικό μελόδραμα συνεχίζεται και οφείλεται τόσο στις σεληνιακές όσο και στις ηλιακές εκλείψεις που ενεργοποιούν τον τομέα των οικονομικών σας. Θέματα χρηματοδοτήσεων και πιεστικές καταστάσεις γύρω από νομικά και φορολογικά θέματα ενδέχεται να εμφανιστούν το πρώτο εξάμηνο του έτους. Απρόσμενα προβλήματα χρέους θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν το Μαϊο, όταν ο Ουρανός σταματά στο όγδοο οίκο σας, αυτόν των χρημάτων.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Η σημαντική μετακίνηση του Κρόνου από τον Κριό στον Ταύρο, στον έβδομο οίκο σας, θα φέρει συναρπαστικές εξελίξεις στον τομέα της αγάπης. Θα γυρίσετε μια σημαντική σελίδα στη ζωή σας. Η επόμενη σελίδα που ξετυλίγεται τη χρονιά αυτή θα είναι γεμάτη από πιθανές ευκαιρίες έρωτα και νέες γνωριμίες με σοβαρές μελλοντικές εξελίξεις. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα τεθούν για τους δεσμευμένους θέματα σχέσεων και αγάπης επί τάπητος, και θα είναι στο χέρι σας τι θα αποφασίσετε. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να απαντήσετε σε σημαντικές ερωτήσεις για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που προβληματίζουν εδώ και καιρό την σχέση σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα γίνετε πολύ ελκυστικοί και ερωτικοί για το αντίθετο φύλο, ώστε πολλοί επίδοξοι ερωτικοί σύντροφοι να μάχονται για ένα βλέμμα σας. Θα αισθανθείτε και πάλι τη γεύση της ζωής, θα συμβιβαστείτε με τα συναισθήματά σας για να επιτρέψετε επιτέλους στον εαυτό σας να ερωτευθεί και να προχωρήσει σε μόνιμη σχέση από τα μέσα καλοκαιριού και μετά.


Υγεία

Το 2016 προβλέπεται oι επιρροές των πλανητών να είναι αρκετά καλές, αλλά θα πρέπει να θυμηθείτε πως η φροντίδα της υγείας σας είναι απαραίτητη. Νευρικοί κλονισμοί και έντονες ανησυχίες από τρίτα πρόσωπα θα χαλάνε συχνά την ισορροπία και την διάθεση σας. Φροντίστε τον ύπνο σας, γιατί ένας καλός ύπνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του νευρικού συστήματος και της άσχημης κατά καιρούς ψυχολογίας σας.


Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 5, 8

Ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Πέμπτη.

Δυσμενής ημέρες: Τρίτη, Σάββατο.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ