Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Λέων - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 είναι μια χρονιά με πολλές εξάρσεις και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Η θέση των πλανητών προκαλεί δράση, παράλληλα όμως θα φέρει και νέες και καινοτόμες ιδέες. Ο Μαϊος θα μπορούσε να είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος μήνας, επειδή ο Ουρανός θα σταθμεύει  με τετράγωνο Δία - Κρόνου στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας. Μην εκπλαγείτε αν σχέσεις τελειώνουν ξαφνικά οριστικά. Από τον Αύγουστο του 2016 ο Κρόνος αποχωρεί από τον δέκατο οίκο της καριέρας σας, για να πάρετε μια μεγάλη αναπνοή και να μειωθεί η ένταση της προσπάθειας στον τομέα της εργασίας. Σε γενικές γραμμές αυτό το έτος θα είναι μια περίοδος σκληρής δουλειάς, που θα φέρει όμως καλή ανταμοιβή μέσα στα χρόνια που έρχονται. Οι καλές όψεις του Δία από την Παρθένο  θα συμβάλλουν θεαματικά στην δημιουργικότητα, την οικονομική αλλά και τη συναισθηματική σας κατάσταση.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 θα είναι μια πολύ συναρπαστική χρονιά για τους Λέοντες. Η θέση των πλανητών από τον 7ο και 11ο οίκο της εξουσίας θα φέρουν χαρμόσυνα γεγονότα. Οι σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα αποκτήσουν περισσότερη διαφάνεια, με προοπτική να επέλθει η ηρεμία και η ισορροπία. Όσοι είναι σε σχέση θα πρέπει να παραδεχθούν ανοιχτά πως δεν κράτησαν τις υποσχέσεις τους ή δεν έκαναν όσα όφειλαν να κάνουν όλο το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να είναι έκθετοι στα μάτια του συντρόφου τους. Καρμικές σχέσεις ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν οριστικά την χρονιά αυτή, προκαλώντας σε αρκετούς από εσάς πόνο και συναισθηματική ανασφάλεια. Όσο για τους αδέσμευτους, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα έχετε μερικές νέες συναντήσεις, γεμάτες έρωτα και πάθος, με νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν.


Υγεία

Η έναρξη του έτους θα σας βρει με σχετικά κακή διάθεση. Η ενέργειά σας θα βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο από τον Ιανουάριο και σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς ο Πλούτωνας θα πιέζει με τις όψεις στο ζώδιο σας. Η επίδραση του πλανητικού συστήματος θα σας οδηγήσει στο να αλλάξετε τη ζωή σας προς έναν πιο υγιεινό τρόπο και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να απαλλαγεί από τους εθισμούς.


Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 9.

Ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή.

Δυσμενής ημέρες: το Σάββατο.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ