Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΣΤΟΝ GAY ΖΩΔΙΑΚΟ

Πολύ συχνά ακούμε ή διαβάζουμε ότι ο ανάδρομος Ερμής θα μας φέρει εμπόδια και εκνευρισμό, η Αφροδίτη θα μας χαρίσει γοητεία και ερωτική διάθεση, έστω και προσωρινά, ο Πλούτωνας θα θολώσει την κρίση μας, σπάνια όμως στεκόμαστε στο γεγονός, ότι πέρα από την επιρροή των πλανητών στην καθημερινότητα μας, αυτοί επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό, σε συνδυασμό με την κληρονομικότητα και την εξωτερική μας εμφάνιση.

Και επειδή η ομοφυλοφιλική αστρολογία χρησιμοποιεί διαφορετικά υπολογιστικά μοντέλα από εκείνα των ετεροφυλόφιλων, παρουσιάζουμε αρχικά την επιρροή των πλανητών στην εξωτερική εμφάνιση και στην διαμόρφωση της εικόνας των Gay ανδρών και στην συνέχεια εξετάζουμε διεξοδικά ανά ζώδιο το φυσικό παρουσιαστικό τους.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ

  • Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, προικίζει τα gayαγόρια με λεπτό σώμα, λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου και διάφανη επιδερμίδα. Η κινήσεις τους συχνά είναι αέρινες και χαρακτηρίζονται από ταχύτητα και ευελιξία.
  • Η Αφροδίτη, η Θεά του έρωτα, «μοιραίνει» τους Gay άντρες με μια έντονη φυσική ομορφιά και γοητεία, φιλήδονα χαρακτηριστικά προσώπου με έντονα χείλη, σαγηνευτικό χαμόγελο και λακκάκια στα μάγουλα. Ως θηλυκή θεότητα όμως, τους προικίζει και με καμπύλες.
  • Ο Άρης, ο Θεός του πολέμου, είναι υπεύθυνος για ένα μυώδες, αρρενωπό αλλά και ελαφρά γεμάτο κορμί. Δεν είναι σπάνιο, οι γεννημένοι υπό τον κυβερνήτη Άρη να έχουν μια πολύ πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα από τον μέσο πληθυσμό, με ελαφρά κοκκινωπή ή ροδαλή απόχρωση.
  • Ο Δίας, ο πατέρας του αρχαιοελληνικού Δωδεκάθεου, χαρίζει στους γεννημένους υπό την σκέπη του ένα μεγαλειώδες φυσικό παράστημα. Τα gay άτομα που έχουν κυβερνήτη τους τον Δία είναι συνήθως ψηλά, με μακρά άκρα και ένα πρόσωπο ιδιαίτερα εκφραστικό και χαρούμενο.
  • Ο Κρόνος, μυθολογικός Τιτάνας, πατέρας του Δία, πονηρός, φιλόδοξος και παιδοκτόνος, είναι υπεύθυνος για την σκοτεινή ματιά των γεννημένων υπό την επιρροή του. Οι gayάντρες που τους επηρεάζει είναι συνήθως μικρόσωμοι, έχουν μια πολύ απλή εμφάνιση και έντονα γήινα χρώματα. Παρά το μικρό τους ύψος έχουν πολύ έντονα κόκαλα που προεξέχουν (ζυγωματικά, κόκαλα λεκάνης, κλπ.) και έντονες αρθρώσεις.
  • Ο Ουρανός, ο Θεοπάτωρ Θεός της ελληνική Μυθολογίας, ταυτίστηκε με την ανάδειξη του ανθρώπινου πνεύματος και τη γέννηση των επιστημών. Προίκισε τους ευνοούμενους του με ύψος, μακριά μέλη, αγέρωχο ύφος, ατσαλένιο βλέμμα και ανεξάρτητο χαρακτήρα.
  • Ο Ήλιος, γιος Τιτάνα κατά την μυθολογία μας, το επίκεντρο του Πλανητικού μας συστήματος και ο κοντινότερος στη γη αστέρας, είναι υπεύθυνος για τις καμπύλες που παρουσιάζονται με την πάροδο των ετών, για τη ροπή προς τη φαλάκρα αλλά και για το ύφος του αυστηρού δασκάλου, έτοιμου να επαναφέρει τους άτακτους στην τάξη και να επιβάλει τιμωρία.
  • Στη Σελήνη, Τιτάνια θεότητα επίσης και αδερφή του Δία, ο μοναδικός δορυφόρος της γης, αποδίδονται η λευκή και απαλή επιδερμίδα, οι έντονες καμπύλες και η αισθησιακή έκφραση στα gayαγόρια.
  • Στον Ποσειδώνα, Θεό της θάλασσας και του απανταχού υδάτινου στοιχείου, οφείλονται τα ντελικάτα χαρακτηριστικά των gay αντρών, η απαλή επιδερμίδα και το έντονο χρώμα των ματιών με μια απαλή γαλαζωπή απόχρωση στο άσπρο των ματιών.

 

GAYΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

GayΚριός (κυβερνήτης Άρης)

Συνήθως είναι μετρίου αναστήματος, με μυώδες κορμί και γεμάτοι νεύρο στις κινήσεις τους – ένα κορμί φτιαγμένο για πόλεμο! Ως προς τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ξεχωρίζουν το φαρδύ μέτωπο, η έντονη έως μεγάλη μύτη και το οξυγώνιο σαγόνι. Πολύ συχνά οι Κριοί φορούν γυαλιά, ενώ το χρώμα των ματιών τους είναι συνήθως καστανό. Τα μαλλιά τους μπορεί να είναι από ανοιχτόχρωμα έως και σκούρα, καλύπτοντας όλη την γκάμα των χρωματικών αποχρώσεων και το δέρμα τους σταρένιο. Θεωρούνται οι πιο «προικισμένοι» εραστές του ζωδιακού. Στις αγγλοσαξονικές φιλές οι Κριοί έχουν ροδαλό δέρμα, ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

GayΤαύρος (κυβερνήτης Αφροδίτη)

Μετρίου ύψους και αυτοί με χοντροκομμένα άκρα και ένα βαρύ και συχνά παχουλό κορμί. Έχουν συνήθως φαρδύ λαιμό ενώ από τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ξεχωρίζουν τα έντονα σαρκώδη και φιλήδονα χείλη και η πλατιά και ευμεγέθης μύτη. Το χρώμα των ματιών είναι σκούρο, συνήθως καστανό, όπως σκούρα είναι και τα μαλλιά τους. Έχουν πλούσια μαλλιά, πολύ συχνά σγουρά, και με πολύ δυνατή και σκληρή τρίχα. Η επιδερμίδα τους είναι σκουρόχρωμη και καλύπτεται όχι σπάνια από έντονη τριχοφυΐα.

GayΔίδυμος (κυβερνήτης Ερμής)

Είναι μεταξύ μετρίου αναστήματος και ψηλοί, με αρκετά μακριά για το ύψος τους άκρα και μακριά δάχτυλα. Η φυσική τους εμφάνιση τους χαρίζει ευκινησία και οι κινήσεις τους είναι γρήγορες και καθαρές. Αντίθετα, στην ομιλία τους έχουν την τάση να τραβάνε τον τόνο της φωνής. Το πρόσωπο τους είναι συχνά αδύνατο και το δυνατό τους σημείο είναι τα ανοιχτόχρωμα (καστανά, μελιά ή πράσινα) και ιδιαίτερα εκφραστικά μάτια. Τα καστανά μαλλιά τους γκριζάρουν νωρίς, ενώ το δέρμα τους είναι σταρένιο. Στις αγγλοσαξονικές φυλές το δέρμα τους έχει μια ελαφρά κοκκινωπή απόχρωση, έχουν ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια.

GayΚαρκίνος (κυβερνήτης Ερμής)

Η μητέρα φύση προικίζει τους Καρκίνους με ένα μάλλον κοντό κορμί, είναι το πολύ μετρίου ύψους, το οποίο είναι παχουλό έως πλαδαρό. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα τους είναι η λεπτή φωνή, το έντονο στήθος με τάση στη γυναικομαστία και το διπλοσάγονο. Το πρόσωπο τους είναι στρογγυλό και φαρδύ αλλά κοσμείται από μια γαλλική μύτη με ίσως πιο φαρδιά από το κανονικό ρουθούνια. Τα μάτια τους είναι μικρά και ανοιχτού χρώματος, ανοιχτόχρωμα είναι και τα μαλλιά τους και η επιδερμίδα τους μάλλον χλωμή.

GayΛέων (κυβερνήτης Ήλιος)

Οι Λέοντες είναι ψηλά άτομα με ευμεγέθη άκρα, φαρδύ θώρακα και στενή λεκάνη με θελκτικά οπίσθια. Το πρόσωπό τους είναι μάλλον στρογγυλό με δύο έντονα και σπινθηροβόλα μάτια. Το κάτω χείλος τους είναι περισσότερο τονισμένο και τα μαλλιά τους είναι πλούσια, καστανής απόχρωσης. Η επιδερμίδα τους είναι αρκετά σκουρόχρωμη (στις βόρειες χώρες με ελαφρά κοκκινωπής απόχρωσης), ενώ στο σύνολό τους έχουν μια πολύ νεανική εμφάνιση. Μετά την ηλικία των 45 έχουν την τάση να φαρδαίνουν και να παχαίνουν, ενώ το αδύνατο τους σημείο είναι ότι χάνουν αρκετά νωρίς την πλούσια χαίτη τους.

GayΠαρθένος (κυβερνήτης Ερμής)

Είναι μετρίου ύψους και συντηρητικής εμφάνισης με τραγουδιστή ομιλία. Έχουν λεπτεπίλεπτα άκρα και μικρά κόκαλα αλλά έχουν συχνά έντονους κόμπους στις αρθρώσεις των δαχτύλων. Το πρόσωπο τους είναι οβάλ ή στρογγυλό με μια μύτη με λίγο πεταχτά ρουθούνια. Συχνά προεξέχει η άνω γνάθος και έχουν λίγο πεταχτά δόντια ή μια μη αρμονική οδοντοστοιχία. Τα μάτια τους είναι από ανοιχτά έως σκούρα καστανά, τα μαλλιά τους καστανά σκούρα ή μαύρα και κανονική απόχρωση δέρματος. Συνήθως δείχνουν μικρότεροι από την ηλικία τους.

GayΖυγός (κυβερνήτης Αφροδίτη)

Οι Ζυγοί διαθέτουν ένα ψηλό και καλοσχηματισμένο σώμα, με έντονα κομψή εμφάνιση. Ο κυβερνήτης τους Αφροδίτη τους προίκισε απλόχερα με γοητεία αλλά και μια ροπή στην θηλυπρέπεια. Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, διακρίνονται για τα γοητευτικά λακκάκια στα μάγουλα και για την μικρή και καλοσχηματισμένη τους μύτη. Τα μάτια τους είναι μεγάλα, φωτεινά και ελαφρά στρογγυλεμένα και τα μαλλιά τους είναι ίσια με καλής ποιότητας τρίχα και συχνά μακριά. Η επιδερμίδα τους είναι απαλή και ανοιχτόχρωμη, ενώ στους βόρειους λαούς έχει μια ροζ απόχρωση.

GayΣκορπιός (κυβερνήτες Άρης και Πλούτωνας)

Οι Σκορπιοί είναι επί το πλείστον μετρίου αναστήματος με δυνατό και μυώδες κορμί. Τα κάτω άκρα τους είναι πιο τονισμένα από το κανονικό και το πρόσωπο τους τετραγωνισμένο. Τα μάτια τους είναι καλοσχηματισμένα, σκουρόχρωμα και έχουν έντονο και ωραίο βλέμμα. Η μύτη τους συχνά είναι κυρτή και όχι σπάνια στραβή. Τα μαλλιά τους είναι πυκνά και σκουρόχρωμα με πολύ σκληρή και σγουρή τρίχα, ενώ το μέτωπο τους είναι αρκετά μικρό. Το δέρμα τους είναι επίσης σκουρόχρωμο και καλύπτεται από έντονη τριχοφυΐα.

GayΤοξότης (κυβερνήτης Δίας)

Με ύψος άνω του μετρίου οι Τοξότες έχουν μεγάλα χέρια και φαρδιές πατούσες. Το κορμί τους είναι όλο νεύρο, είναι όμως συχνά πλαδαροί. Τα μάτια τους είναι ιδιαίτερα ζωηρά και εκφραστικά, σε μεγάλη χρωματική γκάμα, και το μέτωπο τους φαρδύ. Λίγο φαρδιά είναι και η μύτη τους, ενώ η οδοντοστοιχία τους δεν είναι ιδιαίτερα καλοσχηματισμένη (συχνά τα μπροστινά δόντια είναι υπερτονισμένα). Διαθέτουν ανοιχτόχρωμα και καλής ποιότητας μαλλιά και μια ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Στους βόρειους λαούς η επιδερμίδα των Τοξοτών είναι ελαφρά ροζ.

GayΑιγόκερως (κυβερνήτης Κρόνος)

Οι Αιγόκεροι δεν φημίζονται για το ανάστημα τους. Είναι μάλλον κοντοί με λεπτά κόκαλα και γενικά λεπρό σκελετό, ιδιαίτερα στον θώρακα, και ανοιχτά πόδια. Το γεμάτο γωνίες πρόσωπο τους στηρίζεται σε έναν λεπτό λαιμό. Στο πρόσωπο κυριαρχεί μια ευμεγέθης και μακριά μύτη, συχνά κυρτή στην απόληξη της και δύο έντονα μάτια σε κόγχες.  Έχουν σκούρα, ίσια μαλλιά με λεπτή τρίχα που αφήνουν συχνά μακριά και η επιδερμίδα τους είναι τραχιά. Οι Αιγόκεροι με την πάροδο του χρόνου αποκτούν έντονες και πολλές ρυτίδες.

GayΥδροχόος (κυβερνήτες Κρόνος και Ουρανός)

Οι Υδροχόοι είναι προικισμένοι με ένα ψηλό και ρωμαλέο κορμί, σώμα αρχαίου αγάλματος, με μεγαλόπρεπο παράστημα. Το πρόσωπο τους είναι κάπως μακρύ και το μέτωπο τους φαρδύ. Τα μάτια τους είναι ανοιχτά καστανά προς μελιά ή πολύ έντονα γαλανά και το βλέμμα τους σαγηνευτικό. Τα μαλλιά τους είναι συνήθως ανοιχτόχρωμα και σπαστά και διαθέτουν τρίχα πολύ καλής ποιότητας. Εξαιρετικό είναι και το δέρμα τους, το οποίο σπάνια θα έχει στίγματα. 

GayΙχθύς (κυβερνήτες Δίας και Ποσειδώνας)

Με ύψος μέτριο προς το κοντό, οι Ιχθείς έχουν μικρά άκρα και μια τάση για άτονους και ελαφρά πεσμένους ώμους. Το πρόσωπο τους σχηματίζεται από λεπτά και φίνα χαρακτηριστικά, όπου κυριαρχούν τα συχνά πεταχτά μάτια με το θλιμμένο και ονειροπόλο βλέμμα. Το χρώμα των ματιών είναι συνήθως γαλάζιο και τα βλέφαρα μικρά και άτονα. Η επιδερμίδα τους έχει μια χλομάδα αλλά και μια πολύ απαλή υφή και τα μαλλιά τους είναι καστανά ή και σκουρότερα και εξαιρετικά μαλακά. 

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.  9016002680         Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ                  

 http://www.alindakanaki.gr     http://www.zodia-astrologia-taro.gr     http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα : ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23¤ /mu;ε Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ             

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

    Φοίβος σε συνεργασία με την Αλίντα Κανάκη

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ