Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ -ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2011

Παγκόσμια αστρολογική άποψη:

Από την Αλίντα Κανάκη

To 2011 εγκαινιάζει μια περίοδο με επαναστατικές ή ακόμα και δραματικές αλλαγές στις σχέσεις μας. Τα τελευταία δύο χρόνια το πλανητικό σκηνικό που επικρατεί στο ουράνιο πλανητικό σύστημα έχουν επέλθει δραματικές αλλαγές σε πολλούς πολιτικούς και οικονομικούς θεσμούς, κυρίως επειδή ο Πλούτωνας είχε να εισέλθει στον Αιγόκερω από τα τέλη του 18ου αιώνα - από την ηλικία των πολιτικών επαναστάσεων.

Το 2011 είναι το «Έτος της Αφροδίτης» σε ευθυγράμμιση με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Το 2009 ήταν το «έτος του Άρη», το 2010 ήταν το «Έτος του Ήλιου», και τώρα είναι η σειρά της Αφροδίτης με την εστίαση της ενέργειας στον πλανήτη του έρωτα την Αφροδίτη. Το 2011 είναι η χρονιά της αναδιάρθρωσης του Πλούτωνα με στροφή προς τις διαπροσωπικές σχέσεις .Ο Πλούτωνας συνδέεται με το θάνατο, με την καταστροφή, την οικονομία, και την ριζική αναγέννηση. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αποτελεί μια επαναστατική τάση για τις απαρχαιωμένες πολιτικές και οικονομικές δομές και σηματοδοτεί την αντικατάστασή τους με εντελώς νέες και διαφορετικές .Αρκεί να δει κανείς τις αλλαγές που σημειώθηκαν στα τέλη του 18ου αιώνα -αρχές 19ου τη Γαλλική και την Αμερικανική Επανάσταση .Τώρα, το 2011, ο Πλούτωνας είναι και πάλι παρελαύνουν μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω, για να σημάνει τη διάλυση της Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας  και την αναδιάρθρωση του κόσμου. Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι το έτος 2024 - ημερομηνία κατά την οποία θα δοκιμαστούν πολιτικοί και οικονομικοί θεσμοί που θα πεταχτούν στην άκρη για πάντα.

Το 2011 ανοίγει και κλείνει με την Αφροδίτη σε ευθυγράμμιση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι το 2011 θα έχουμε κάποια ανάπαυλα από τον φόβο και την αμφιβολία σχετικά με την αλλαγή των πολιτικών και οικονομικών αλλαγών, ενώ προσφέρει δυνατότητες αλλαγής σε έναν ευρύτερο κύκλο διεξαγωγής των σχέσεων και τη διαχείριση των οικονομικών,  διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτό είναι το έτος κατά το οποίο η Αφροδίτη βοηθά στο να ενισχύσει και να αναζωογονήσει τις σχέσεις για να δώσει το συναίσθημα της αγάπης και στήριξης που θα χρειαστούμε όλοι μας τα ταραγμένα χρόνια που έρχονται.

Σε προσωπικό επίπεδο τα gay ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον πλανητικό συνδυασμό Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα έχει ισχύ από 8/2/2011 Τετάρτη το βράδυ (19:52 ) όπου η Αφροδίτη έρχεται σε ευθυγράμμιση με τον Πλούτωνα στις 6 μοίρες του Αιγόκερου σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Δία στον Κριό.

Είναι: οι Ταύροι , Ζυγοί και Σκορπιοί..που πρόκειται να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας και για το τι είναι πραγματικά σημαντικό για σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας σε αυτό το μικρό πλανήτη .

Για τα υπόλοιπα gay ζώδια του ζωδιακού κύκλου " Η αγάπη ο έρωτας και η θεά του έρωτα Αφροδίτη με τη διέλευση της στους Ιχθείς από 11 Απριλίου και τη διέλευση του Ποσειδώνα τουπλανήτη της διαίσθησης και των ονείρων, που μπαίνει στους Ιχθείς στις 4 Απριλίου – για  πρώτη φορά από το 1847 και θα παραμείνει στους  Ιχθείς  μέχρι τις 5 Αυγούστου του 2011. (Λόγω της ανάδρομη πορείας του ο Ποσειδώνας επανέρχεται στους Ιχθύς στις 3 Φεβρουαρίου του 2012), όπου θα παραμείνει μέχρι το 2026! Ο πλανητικός αυτός συνδυασμόςθα σας κάνει να αισθάνεστε αβοήθητοι και ευάλωτοι με έντονες τάσεις φυγής και ροπής προς το μυστικισμό. Έντονη ενσυναίσθηση ενεργής εκτίμησης,συμπόνιας και απορρόφησης των διαθέσεων των άλλων ανθρώπων θα σας παρασύρει σε καταστάσεις τρίτων που θα σας κουράσουν υπερβολικά. Κάντε υπομονή αγαπημένοι μου φίλοι και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν αργά,υπάρχει πιθανότητα οι σχέσεις που θα προκύψουν να αγγίξουν την καρδιά σας τόσο δυνατά που να εξελιχθούν σε μακροχρόνιες δεσμούς με έντονα συναισθήματα αγάπης που θα αλλάξουν τη ζωή σας οριστικά για την επόμενη δεκαετία.ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.

Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή παραπόνων 2108119914

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr                

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα : ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23¤ /mu;ε Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
 Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ