Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Αρκετά καλά νέα στον επαγγελματικό τομέα θα φέρει ο Αύγουστος για σας! Έχετε υψηλή δημιουργικότητα που θα μπορούσε με την υποστήριξη ισχυρών φίλων σας ή συνεργατών να μετουσιωθεί σε επαγγελματικό άλμα, θα πρέπει όμως να ενεργοποιηθείτε εγκαίρως για να προλάβετε τις εξελίξεις. Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σας σε ζητήματα καριέρας, από το ζώδιο του Αιγόκερου και από τον 8ο οίκο σας θα σας φέρει νέα ξεκινήματα! Και το πέρασμα του Ουρανού από τον 10ο οίκο σας υποδηλώνει αλλαγές στα επαγγελματικά σας, οπότε δεν θα πρέπει να σας ξαφνιάζει τίποτε. Το μήνυμα όμως του Ουρανού είναι να αποδεχτείτε τις αλλαγές που θα έρθουν και να μην τις παλέψετε, εάν δεν είναι αυτές που περιμένατε, γιατί αφ ενός δεν θα έχετε άλλη επιλογή, και αφ ετέρου θα σας οδηγήσουν σε θετικό έδαφος στο μέλλον.

Από οικονομικής άποψης ο Αύγουστος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για τα οικονομικά σας! Έχετε όμως ενισχυμένη την ροπή στην σπατάλη και την απόκτηση κάποιων ακριβών αντικειμένων, οπότε εάν θα είναι θετικό το ισοζύγιο σας ή τελικά αρνητικό, θα εξαρτηθεί απόλυτα από τους χειρισμούς σας! Μην παίρνουν εύκολα τα μυαλά σας αέρα και ξανοίγεστε οικονομικά, ή τουλάχιστον μην ξεφεύγετε από τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αισθανθούν ότι χρειάζονται περισσότερο χώρο να αναπνεύσουν και ίσως ότι θα πρέπει να παράσχουν τον αντίστοιχο χώρο και στο ταίρι τους. Με τον Κρόνο να βρίσκεται στον 7ο οίκο σας, οι κάθε είδους σχέσεις σας κλονίζονται και θα δοκιμάζονται. Λίγη περισσότερη ελευθερία κινήσεων ίσως και να αναθερμάνει μια μακροχρόνια σχέση, εάν η ρουτίνα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας σας. Είναι ευνοϊκή περίοδος επίσης για νέες κοινωνικές συναναστροφές που θα σας ανανεώσουν.

Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να συναντήσουν απρόσμενα μια παλιά τους σχέση και να βρεθούν ερωτικά μαζί του, κάτι που θα βάλει το μυαλό σας σε σκέψεις... Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και μην ενθουσιάζεστε με την προοπτική μιας επανασύνδεσης. Ότι απέτυχε μια φορά στο παρελθόν δεν έχει ιδιαίτερες πιθανότητες επιτυχίας στο μέλλον. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, με νέα πρόσωπα να μπαίνουν στον φιλικό σας κύκλο και να φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης. Υπάρχουν οι δυνατότητες δημιουργίας μιας νέας σχέσης, δεν είναι όμως δεδομένο. Εάν παρόλα αυτά ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, θα έχει σοβαρές πιθανότητες για διάρκεια!


Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
14 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ