Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Ο Μάρτιος απαιτεί από εσάς πολύ δουλειά, αφοσίωση στο έργο σας, να υπερνικήσετε πολλές δυσκολίες και να ξεπεράσετε πολλές προκλήσεις, αλλά θα σας προσφέρει μεγάλες αμοιβές, ηθικές και υλικές! Τα άστρα και το πλανητικό σκηνικό, αγαπητοί μου Δίδυμοι, θα είναι αρκετά διφορούμενο, καθώς ο πλανήτης σας θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση το τρίτο δεκαήμερο του μήνα στο ζώδιο του Κριού. Υπάρχει μια προκλητική ατμόσφαιρα γύρω σας, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια θαμμένα πράγματα και θα κλιθείτε να βρείτε την λύση τους. Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε πράγματα που θα σας αναδείξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μιλήστε με συνεργάτες και βρείτε λύσεις που μέχρι τώρα σας δυσκόλευαν, ιδίως μέχρι τα μέσα στου μήνα.

 

Χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας, και μάλιστα αρκετά αυτό το μήνα. Το ζητούμενο είναι πως θα τα διαχειριστείτε. Φροντίστε να κλείσετε παλιές πληγές και να αποταμιεύσετε για τις πιο δύσκολες στιγμές του έτους. Άλλωστε, ο μήνας αυτός θα είναι ο πιο ευνοϊκός από οικονομικής άποψης όλου του χρόνου και κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει...

 

Ευνοϊκές είναι οι συγκυρίες κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, ιδίως για τις πολύχρονες και αρμονικές σχέσεις, που στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Εάν πρόκειται για σχέσεις που μόλις έχουν ξεκινήσει, ή για σχέσεις με έντονα πάθη και ζήλιες, εκεί είναι πολύ έντονη η πιθανότητα να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές και να εμφανίζονται προβλήματα από το πουθενά, ιδίως μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Μάρτη. Σε αυτό βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίζει η ορμή σας, αλλά και η απερίσκεπτη στάση ή συμπεριφορά σας.

 

Αναφορικά με τους αδέσμευτους, η σεξουαλική σας ορμή θα ξεπεράσει κάθε όριο αυτό το μήνα! Και πέρα από την ερωτική σας ορμή, θα κάνετε επικίνδυνα και απερίσκεπτα πράγματα που μπορούν να σας προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Φροντίστε επίσης περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όριά του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση.

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ