Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Η καριέρα και γενικότερα τα επαγγελματικά σας θέματα θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του μήνα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, μια και σημαντικές πληροφορίες μπορεί να σας αποκρύπτονται από συνεργάτες ή συναδέλφους λόγω ζήλιας. Επιλέξτε να είστε συγκρατημένοι στις κινήσεις σας, να κάνετε συγκρατημένα ανοίγματα, και το εξάγωνο που σχηματίζει ο Δίας και επηρεάζει τα επαγγελματικά σας, σας χαρίζει τύχη, ευκαιρίες ανάπτυξης, δύναμη και ευνοεί την επέκταση! Προσέχετε την λεπτομέρεια, προγραμματίστε επιμελώς τις δράσεις σας, για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Μετά τις 22.8, με τον Ερμή, τον κυρίαρχο του ζωδίου σας για θέματα υγείας και εργασίας, να περνά στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο οίκο σας, είναι καιρός να ασχοληθείτε λίγο με την υγεία και τη διατροφή σας, για να μην παρουσιάσετε κάποιο πρόβλημα στο μέλλον!

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας σε ζητήματα οικονομικής φύσης, θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο ηλιακό σας οίκο, με αποτέλεσμα τα αποζητάτε την υλική ασφάλεια! Ο δε Ουρανός σε εξάγωνο σας χαρίζει ευκαιρίες και πρωτοτυπία! Ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε μια επικερδή από οικονομικής άποψης συμφωνία αυτό το μήνα. Φροντίστε μόνο να μελετήσετε πολύ προσεκτικά κάθε πτυχή της συμφωνίας που θα υπογράψετε για να μπορέσετε να ωφεληθείτε πραγματικά στο άμεσο μέλλον. Προσοχή χρειάζεται όμως και καθημερινή διαχείριση των οικονομικών σας, για να καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια πιο ασφαλή και σίγουρη τροχιά ανόδου.

Η προσπάθεια για την οικονομική σας ανάκαμψη σας απορροφά σε τέτοιο βαθμό, που στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, δεν δίνετε την πρέπουσα σημασία και προσοχή. Ενδεχομένως να παρουσιάσετε έντονα τα σημάδια έλλειψης αντικειμενικότητας και ανεκτικότητας απέναντι στον σύντροφό σας και να επηρεαστούν οι ισορροπίες της σχέσης. Χρειάζεται προσοχή για να μην καταστρέψετε με την συμπεριφορά σας κάτι που ενδεχομένως σας είναι πολύτιμο. Είναι πιθανό δε παράλληλα να υπάρξει και μια συναισθηματική εμπλοκή με άτομο του εργασιακού σας χώρου…

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου ήρθε η ώρα να βάλουν στην άκρη τα προβλήματα και να βιώσετε ανέμελες κι ξέγνοιαστες μέρες! Διασκεδάστε, ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και αναπτερώστε το ηθικό σας! Ίσως κάποια παλιά σχέση σας αναθερμανθεί προς τα τέλη του μήνα, ή μπορεί να προκύψει κάποια νέα! Ευνοϊκότερο διάστημα για κάτι νέο είναι μετά τις 26.8, καθώς οι σχέσεις σας αυτό το διάστημα θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας!


Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ