Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Κατά το πρώτο μισό του μήνα ο Ήλιος σε συνδυασμό με την θέση του Πλούτωνα σας χαρίζει τόλμη, μαχητικότητα και μια αύρα ηγετική που θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, να ανοίξετε καινούργιους επαγγελματικούς δρόμους που έχετε ανάγκη, αλλά και να επιλύσετε χρόνια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Ο Άρης όμως μπορεί να σας κάνει και απερίσκεπτους ή παρορμητικούς, με κίνδυνο να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις. Θα χρειαστεί λοιπόν αρκετή προσοχή και καλά μελετημένες κινήσεις για να επωφεληθείτε τα μέγιστα από την παρουσία του. Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα είναι ιδανική για έργα μεγάλης κλίμακας, καθώς η ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης απέναντι στα επαγγελματικά σας θα σας χαρίσει ακτινοβολία αλλά και την τύχη του να βρίσκεστε την σωστή χρονική στιγμή στην σωστή θέση, ώστε να επωφεληθείτε των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν.

Ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα κατά τον Ιούνιο, και πως θα μπορούσαν άλλωστε…Θα χρειαστεί προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας, αλλά και σχολαστική ακρίβεια κατά την επαφή σας με οικονομικές αρχές, ιδίως κατά την περίοδο του τελευταίου δεκαήμερου, με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία. Μπορεί την περίοδο αυτή να υπάρξουν λάθη και παραλήψεις που θα σας στοιχίσουν σημαντικά από οικονομικής άποψης. Προσοχή επίσης σε οικονομικής φύσης εξαπατήσεις!!!

Ο Άρης θα κάνει την ερωτική ζωή των δεσμευμένων εξαιρετικά παθιασμένη κατά το πρώτο μισό του μήνα, ωθώντας σας παράλληλα να εξερευνήσετε πτυχές της ερωτικής σας ζωής που ούτε φανταζόσασταν ότι θα απολαμβάνατε. Το πλανητικό σκηνικό στον τομέα της αγάπης και των απολαύσεων, όπου θα παραμείνει για ένα μήνα, και θα τονώσει τον αισθησιασμό σας, την ερωτική σας έξαψη και την ανάγκη σας για απολαύσεις. Οι μακρόβιες σχέσεις ίσως να αντιμετωπίσουν το διάστημα αυτό προβλήματα που θα σχετίζονται με την ανάγκη μετεξέλιξης της σχέσης τους, δεν θα είναι όμως δυσεπίλυτα, εάν επικοινωνήσετε ανοιχτά και ειλικρινά με τον σύντροφό σας.

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου ο Ιούνιος θα προσφέρει εξαιρετικά πολλές ευκαιρίες για ερωτικές και συναισθηματικές επαφές, μια και η ακτινοβολία σας θα είναι περισσότερο από έντονη. Το ίδιο έντονη θα είναι και η ανάγκη σας για φλερτ και περιπέτεια. Ο Άρης σας κάνει όμως και  ριψοκίνδυνους, σε συνδυασμό με την δυσμενή θέση του Ερμή πέρα από τολμηρούς, κάτι που θα πρέπει να το ελέγξετε για να μην κλιθείτε να αντιμετωπίσετε αργότερα τις συνέπειες των απερίσκεπτων πράξεων σας…


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ