Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες να διαπρέψετε αυτό το μήνα στον επαγγελματικό σας χώρο, με τον Πλούτωνα, που ενισχύεται από τον Ήλιο και την Αφροδίτη, να εγγυάται για σας μια σίγουρη επικράτηση έναντι του ανταγωνισμού! Στα πλαίσια δε μια δουλειάς, ενταγμένοι σε ένα σύνολο, υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να ξεχωρίσουν οι ηγετικές σας ικανότητες και να αναδειχθείτε. Πρόβλημα θα αντιμετωπίσετε εάν δεν έχετε σαφή πλάνα και επαγγελματικούς στόχους. Είναι καιρός λοιπόν να καταστρώσετε τα σχέδια σας, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια και απαλλαγμένα από ουτοπικές μεγαλομανίες και να τα θέσετε σε κίνηση. Ενεργήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα διλήμματα και η ανασφάλειες δεν έχουν καμία θέση αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα.

Τα οικονομικά σας δεν θα πρέπει να αποτελούν πηγή ανησυχίας τον μήνα αυτό. Μπορεί να μην είναι άφθονα τα χρήματα που θα έχετε στην διάθεση σας, θα είναι όμως αρκετά, ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Εκεί που θα πρέπει να ρίξετε το βάρος της προσπάθειας σας, θα είναι ο περιορισμός των περιττών, καθαρά καταναλωτικών δαπανών.

Ο μήνας ξεκινάει με τα ερωτικά των ζευγαριών να βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, καθώς θα έχετε την αίσθηση ότι ο σύντροφος σας δεν σας εκτιμάει όσο θα έπρεπε, είναι ψυχρός απέναντι σας ή ότι οι δρόμοι σας απομακρύνονται. Ίσως όμως τελικά να είναι η ιδέα σας… Θέστε υπό έλεγχο το συναίσθημα και αφήστε χώρο στην λογική. Ίσως δείτε τα πράγματα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Τον υπόλοιπο μήνα θα επανέλθει η ηρεμία και η γαλήνη στη σχέσης σας και θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης.

Οι αδέσμευτοι θα ευεργετηθούν τα μέγιστα από την θετική όψη της Αφροδίτης προς το ζώδιο σας, μια και θα μεταμορφωθούν σε κινητή πρόκληση, με τον απροκάλυπτο ερωτισμό που θα εκπέμπουν και θα προσελκύουν τα πλήθη γύρω τους. Η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη και θα αποζητούν την παρουσία σας στις συντροφιές και κοινωνικές εκδηλώσεις.  Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ξεκινήσετε και να κάνετε τα πρώτα βήματα σε μια νέα σχέση. Σκεφτείτε όμως πρώτιστα τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, ώστε να μην χαθείτε και πάλι στις επιθυμίες των άλλων!


Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ