Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Ο Αύγουστος, αγαπητοί μου Λέοντες, θα σας βρει να διαχειρίζεστε με επιδέξιο τρόπο τις καθημερινές εργασιακές σας υποχρεώσεις, εμψυχώνοντας τους συνεργάτες σας για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και αποσπώντας επαίνους, τόσο για λογαριασμό τους όσο και για σας για την αποτελεσματικότητα όλων σας. Θα υπάρξουν όμως και στιγμές έντονης κούρασης, στιγμές που θα θέλατε να αποσυρθείτε και να χαλαρώσετε μακριά από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ίσως να μην είναι απόλυτα εφικτό, φροντίστε όμως να βρείτε χρόνο για περισυλλογή και αποστασιοποίηση, μια και όσα λάθη διαπράξατε στον επαγγελματικό τομέα στο παρελθόν, δεν οφειλόταν τόσο στην έλλειψη ικανοτήτων σας, όσο την πλημμελή προετοιμασία σας. Εάν έχετε σκοπό να προχωρήσετε σε ανοίγματα, ο Κρόνος από τον 5ο οίκο σας υπαγορεύει προσεκτικές και συγκρατημένες κινήσεις! Ο Δίας σε τρίγωνο ευνοεί την επέκταση, ενώ ο Ουρανός σε τρίγωνο σας χαρίζει πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα.

Οικονομικά ο μήνας αυτός θα φέρει μια εύνοια, με την αύξηση του εισοδήματος σας, σαν συνέπεια της επαγγελματικής σας δράσης. Έχετε εύνοια στις εμπορικές και κτηματικές συναλλαγές. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου και τον 2ο οίκο σας, σας βοηθάει να επικοινωνήσετε, να διαπραγματευτείτε και με αυξημένο κριτικό πνεύμα να αποφασίσετε για τις κινήσεις που θα κάνετε. Η Σελήνη όμως σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια… Προσοχή λοιπόν και καλά μελετημένες κινήσεις!

Με τον Ουρανό, κυβερνήτη του γάμου και των σχέσεων να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 9ο οίκο σας, αναμένονται ξαφνικές αλλαγές στον τομέα των προσωπικών σας, που θα τις προκαλέσετε πιθανότατα εσείς, με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα! Ενδέχεται να παρουσιαστούν διαφορές απόψεων σε θέματα καθημερινότητας με το ταίρι σας και να έρθετε σε αντιπαράθεση! Ο Ερμής ωστόσο σε τρίγωνο διευκολύνει την επικοινωνία με το ταίρι σας, ο Κρόνος επίσης σε τρίγωνο φέρνει την αρμονία και την αγαστή συνεργασία, ενώ η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης! Στο χέρι σας είναι, να υλοποιήσετε τις αλλαγές που πιστεύεται ότι είναι αναγκαίες, προσφέροντας μια νέα προοπτική στη σχέση σας!

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα ακτινοβολείτε αυτό το μήνα και θα ασκείτε ακαταμάχητη έλξη στον περίγυρό σας! Δεν θα λείψουν οι νέες ερωτικές γνωριμίες και οι ερωτικές περιπέτειες που θα τονώσουν το ηθικό σας, και ίσως οι ξαφνικές αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός, φέρουν μια νέα σχέση στη πόρτα σας!


Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης 

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ