Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Τα άστρα ευνοούν νέα ξεκινήματα μόνο κατά τις πρώτες μέρες του μήνα, που όμως θα τονώνουν την ψυχολογία σας και θα προωθήσουν τα οικονομικά σας. Από τις 22 του μήνα και μετά με τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση απαιτείται από σας ψυχραιμία και λογική για να ξεκαθαρίσετε σωστά τα θέματα που προέκυψαν από το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Συζητήσεις με πρόσωπα που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα πρόκειται να συμβούν, για να αποζημιώσουν τους κόπους σας στους επόμενους μήνες, αρκεί να είστε υπομονετικοί και οργανωμένοι. Βέβαια οι καλές σχέσεις που χτίσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, αλλά σε πρώτο πλάνο έρχεται η πολύ και επίπονη δουλειά! Η επιτυχία μπορεί να έρθει μέσα από την ομαδική προσπάθεια ή με την υπογραφή καινούργιων συμβολαίων ή συμβάσεων. Προσέχετε όμως πάρα πολύ στην οδήγηση ή στα ταξίδια για πιθανά ατυχήματα, αλλά και στις συνομιλίες σας να μην διαφαίνεται από το τόνο της φωνής σας εκνευρισμός ή άγχος.

 

Στον οικονομικό τομέα διαφαίνεται αυξημένο το εισόδημα που θα εισρεύσει στα ταμεία σας. Επιπλέον, κάποια πολύπλοκα ή μπερδεμένα οικονομικά ζητήματα που σας δημιουργούσαν πονοκέφαλο και δεν ξέρατε πώς να τα χειριστείτε, την περίοδο αυτή θα ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και απόψεις σας και θα βρείτε τις συμφέρουσες για σας λύσεις.

 

Οι δεσμευμένοι προσέξτε παγίδες ερωτικών παιγνιδιών, γιατί ενδέχεται να αποκαλυφθούν μυστικά που θα θίξουν την υπόληψή σας. Είναι πιθανόν ένα θέμα προσωπικό ή οικογενειακό να προκαλέσει ένταση μετά τα μέσα του μήνα. Η επικοινωνία σας θα είναι λίγο προβληματική με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, με συνέπεια να υπάρξουν πολλές και αναπάντεχες προστριβές με το παραμικρό… Πόσο μάλλον εάν προκύψει κάποια σοβαρή αιτία…

 

Για τους ελεύθερους, ο Μάρτιος είναι ένας μήνας έντονης κοινωνικοποίησης, χαράς και διασκέδασης! Πολλές ιδέες, πολλές γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές είναι πιθανόν να γίνουν η αφορμή να οργανώσετε τη ζωή σας πάνω σε καινούργιες βάσεις. Ίσως λοιπόν να υπάρξει μια πιο ερωτική προσέγγιση με άτομο που λίγο πριν γνωρίσατε ή που θα γνωρίσετε μέσα στο μήνα και να κάνετε μια προσπάθεια να ξεκινήσετε κάτι πιο μόνιμο.


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ