Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Θα έχετε αρκετή ακτινοβολία αυτό το μήνα, φίλοι Σκορπιοί, και ενισχυμένη δύναμη πειθούς για να περάσετε τις απόψεις σας και να δείτε τα επαγγελματικά σας πλάνα να παίρνουν σταδιακά σάρκα και οστά! Ο κύριος πάτρωνας σας θα είναι ο Κρόνος, αλλά σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και η θετική στάση του Ουρανού, που θα σας δώσει το πάνω χέρι σε ζητήματα διενέξεων. Τα πιο σημαντικά γεγονότα θα είναι συγκεντρωμένα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα και γι αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι για δράση! Παλαιότερα επαγγελματικά πλάνα επανέρχονται στην επικαιρότητα και μπαίνουν σε ευθεία υλοποίησης.

Στον οικονομικό τομέα μεγάλη δραστηριότητα θα παρατηρηθεί κατά το πρώτο μισό του μήνα, καθώς θα πρέπει ή θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρυθμίσετε πολλές οικονομικές εκκρεμότητες που ενδεχομένως έχετε. Υπάρχει όμως έντονο το ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερα από τα αναμενόμενα έσοδα, ίσως από χρήματα που σας χρωστούσαν. Ο υπόλοιπος μήνας είναι πιο ήρεμος και χαρακτηρίζεται από ισορροπία εσόδων – εξόδων.

Το πλανητικό σκηνικό είναι ιδανικό για τα αισθηματικά των δεσμευμένων, δίνοντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία και τον απόλυτο έρωτα στην σχέση σας. Ήδη το κλίμα έχει μεταστραφεί από τα τέλη του προηγούμενου μήνα και η ηρεμία έχει επανέλθει στον δεσμό σας. Ο Ιούλιος θα είναι ωστόσο ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν ζητήματα με την οικογένεια σας, για τα οποία θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο και την ενέργεια σας!

Το διάστημα αυτό θα είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί, ενθουσιώδεις και παρορμητικοί, εσείς οι ελεύθεροι του ζωδίου σας! Η σεξουαλικότητα σας θα χτυπάει κόκκινο και οι περιπέτειες σας πολλές. Παράλληλα όμως αλλάζουν τα κριτήρια σας, βάσει των οποίων επιλέγετε τους ερωτικούς σας συντρόφους, αναζητώντας την ποιότητα αλλά και κάποια μεγαλύτερη συναισθηματική κάλυψη. Θα έχετε τις ευκαιρίες να κάνετε τις γνωριμίες που θέλετε και κάποιες από αυτές θα είναι πολλά υποσχόμενες! Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και να μην βιάζεστε. Η ορμή σας μπορεί να τρομάξει και να απομακρύνει το άτομο που σας ενδιαφέρει. …


Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Gemini
Sun in Gemini
25 degrees
Virgo
Moon in Virgo
1 degree
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ