Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα σας οπλίζει με πολύ ενέργεια, διάθεση για δημιουργία και καινοτομία! Είναι ένας μήνας που μπορείτε να φέρετε στην επιφάνεια κρυφές πλευρές του χαρακτήρα σας, να εκμεταλλευτείτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και να επικοινωνήσετε με σχετική ευκολία της απόψεις σας. Μια μαραζωμένη δουλειά μπορεί να απογειωθεί με τις παρεμβάσεις και τις πρωτοπόρες ιδέες που θα έχετε και να αποτελέσετε σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους. Ο Ήλιος διελαύνει αυτό το μήνα από τον οίκο της εργασίας, που σημαίνει ότι η επιτυχία θα έρθει μέσα από την σκληρή δουλειά. Ίσως να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε κανόνες που προϋπάρχουν ή να σας ανατεθούν καθήκοντα που δεν θα είναι εύκολο να εκπληρωθούν. Τα φαινόμενα ενδέχεται να απατούν, οπότε καλό θα ήταν να προσέξετε τις λεπτομέρειες των όρων και συμβάσεων που θα κλιθείτε να χειριστείτε. Είναι όμως η κατάλληλη χρονική στιγμή για σας να εδραιώσετε τη φήμη σας με το να βρείτε λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα. 

 

Από οικονομικής άποψης ο μήνας είναι πολύ καλός, με την μόνη διαφορά ότι θα έχετε μια ροπή στη σπατάλη. Εάν δεν φροντίσετε να τη τιθασεύσετε, τότε σίγουρα θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα ρευστότητας μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Ο Απρίλιος είναι ίσως ο θετικότερος μήνας για τα συναισθηματικά σας! Για όσους βρίσκονται σε μια πολυετή σχέση, ο μήνας θα βοηθήσει στην επίλυση παλιών προβλημάτων και θα επικρατήσει ένα κλίμα αρμονίας, αμοιβαίας αγάπης και ηρεμίας. Η σχέση σας μπορεί να περάσει σε ένα επόμενο επίπεδο, μακριά από πάθη και μίση, όπου θα επικρατεί η αμοιβαία εμπιστοσύνη και αγάπη. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, βρίσκεται στο οίκου της σχέσης σας, ενώ ο Δίας, που βρίσκεται στο ζώδιο σας, θα διελαύνει από τον οίκο σας, τον σχετικό με το πάθος και την σεξουαλικότητα σας! Για τις πιο πρόσφατες σχέσεις, θα υπάρχει έντονο το κλίμα της ερωτικής επιθυμίας και της διάθεσης για εξερεύνηση των ορίων σας, κυρίως στο ερωτικό τομέα.

 

Και για τους αδέσμευτους του ζωδίου ο μήνας είναι εξαιρετικός! Χαρακτηρίζεται από μια ανεξάντλητη διάθεση για ερωτική περιπέτεια και δράση, για την εξερεύνηση των ορίων σας σε σεξουαλικό επίπεδο και τη λαχτάρα για αγάπη. Με σαφώς λιγότερες αναστολές από ότι συνήθως, θα απολαύσετε τα φλερτ και τις ερωτικές σας κατακτήσεις.

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Gemini
Sun in Gemini
25 degrees
Virgo
Moon in Virgo
1 degree
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ