Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Κατά την διάρκεια του μήνα των γενεθλίων σας, τα φώτα της ράμπας είναι στραμμένα επάνω σας! Θα λάμψετε όχι μόνο λόγω πρόσθετης ακτινοβολίας, αλλά και λόγω των αρετών και των ταλέντων σας. Οι όψεις όμως που θα επηρεάσουν τον τομέα της καριέρας σας δημιουργούν μια σχετική αστάθεια στον επαγγελματικό χώρο, σαν να δημιουργούν χώρο για κάτι καινούργιο που πρόκειται να κάνει στο άμεσο μέλλον την εμφάνιση του. Θα πρέπει να διορθώσετε κάποιες λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος, να αναλύσετε τα δεδομένα της εποχής και να καθορίσετε με σαφήνεια τη μελλοντική σας πορεία, για να είστε σε θέση να χτίσετε την μελλοντική σας εξέλιξη σε σταθερό έδαφος.

Από οικονομικής άποψης δεν θα πρέπει να έχετε παράπονα αυτό τον μήνα. Θα κερδίσετε αρκετά χρήματα από την δουλειά σας και θα υπάρξουν απρόσμενες εισροές από τρίτες πηγές, ίσως από την οικογένεια, μπορεί όμως και από τυχερά παιχνίδια! Εκεί που χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκράτηση θα είναι την περίοδο των γιορτών, που θα έχετε την τάση να σκορπάτε αλόγιστα τα χρήματα σας. Προσοχή επίσης στην σύναψη συμφωνιών αυτή την περίοδο, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην είναι  αποδοτικές, λόγω του ανάδρομου Ερμή.

Υπήρξαν απογοητεύσεις, πικρίες, ακόμη και φαινόμενα προδοσίας στην προσωπική σας ζωή, που έπρεπε να αντιμετωπίσετε πολλοί κατά το προηγούμενο διάστημα, και δεν έλειπαν στιγμές μοναξιάς και δυσαρέσκειας. Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας οι ουρανοί είναι και πάλι ανέφελοι και μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα σας σε νέα βάση. Τώρα η τύχη είναι με το μέρος σας και δεν χρειάζεται καν να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Εκείνο όμως που απαιτείται να κάνετε, είναι να εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα από όσα ζήσατε στον αισθηματικό τομέα. Προσπαθήστε με ειλικρίνεια να κατανοήσετε την αιτία των όσων συνέβησαν και την δική σας μερίδα ευθύνης στην τελική έκβαση, ώστε η ταλαιπωρία που βιώσατε να λειτουργήσει σαν δίδαγμα και να έχει ένα πρακτικό αποτέλεσμα. 

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου με τον Ήλιο να τους φωτίζει και με τονωμένη αυτοπεποίθηση θα έχουν πολύ σημαντικές κατακτήσεις! Εάν ψάχνετε για την αγάπη και για μια σταθερή σχέση, έχετε πολλές πιθανότητες να την βρείτε. Θα πρέπει να όμως να δείξετε με πράξεις το ενδιαφέρον σας και να κινηθείτε έγκαιρα. Έχετε όμως κατά νου, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα νέα ξεκινήματα δεν εγγυώνται μακροβιότητα και σταθερότητα… 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
14 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ