Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Βρίσκεστε σε μια περίοδο της επαγγελματικής σας ζωής που χτίζετε γερά και σταθερά για το μέλλον. Οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές και τα βήματα που κάνετε είναι αργά μεν αλλά σταθερά. Κατά τον Ιούνιο θα υπάρξουν όμως κάποια μικρά προβλήματα, ιδίως κατά την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα. Θα υπάρξει μια δυστοκία στις διαπραγματεύσεις και στην λήψη αποφάσεων, η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι από δύσκολη έως διαταραγμένη, ενώ προσοχή θα χρειαστούν οι υπογραφές συμβολαίων και συμβάσεων, μια και δεν αποκλείονται λάθη ή παραλείψεις που θα σας ταλαιπωρήσουν. 

Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται ικανοποιητικά, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα. Αποφύγετε καταναλωτικές δαπάνες που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτε άλλο πέρα από την απόλαυση της στιγμής, περιορίστε τις δαπάνες σας για ταξίδια και γενικότερα μετακινήσεις, με λίγα λόγια φανείτε συνετοί και συγκρατημένοι. Την περίοδο της έκλειψης ίσως να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες οφειλές που παραλείψατε να τακτοποιήσετε και να σας βγάλουν από το προϋπολογισμό.

Κατά το πρώτο μισό του μήνα επιδρά στις ερωτικές σας σχέσεις ο Άρης και θα σας δώσει επιπλέον ορμή και τόλμη να αναλάβετε πρωτοβουλίες στην σχέση σας ή και να εξωτερικεύσετε κάποια συναισθήματα σας που κρατούσατε για τον εαυτό σας. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός όμως και η βιασύνη σας μπορεί να σας οδηγήσει σε απερισκεψίες και ως εκ τούτου να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει ένταση, ιδίως στο δεύτερο μέρος του μήνα, και γι αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσγειωμένοι, να μην έχετε υπέρμετρες απαιτήσεις από το ταίρι σας και να έχετε υπομονή.

Για τους αδέσμευτους, ο Άρης και η θέση της Σελήνης θα εντείνει την όρεξη τους για περιπέτεια και δράση, που κάποιες φορές θα κινείται στα όρια του επικίνδυνου. Θέλετε να κατακτήσετε και να θριαμβεύσετε, είστε εξωστρεφείς και τολμηροί, υπάρχει όμως η έντονη πιθανότητα να περιπέσετε σε λάθη, λόγω της υπέρμετρης σιγουριά σας. Τα ταξίδια και η επικοινωνία μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην αισθηματική σας ζωή αυτή την περίοδο, προσέξτε όμως τις παρεξηγήσεις και κρατήστε μια «πισινή» για τυχόν απογοητεύσεις.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Gemini
Sun in Gemini
25 degrees
Virgo
Moon in Virgo
1 degree
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ