Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η καριέρα σας θα πάρει μια στροφή αυτό τον μήνα, ωστόσο θα είναι αρκετά κουραστικός, απαιτητικός με πολλά απρόοπτα, αλλά και ευκαιρίες να ανοίγονται μπροστά σας. Ανάμεσα στους πολλούς πλανήτες που είναι θετικοί απέναντι τους, συγκαταλέγονται οι Ήλιος και Αφροδίτη, που θα τους φέρουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες σε πολλούς τομείς!  Με τους ισχυρούς ουράνιους προστάτες σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε, καλό θα ήταν όμως να είστε προσεκτικοί σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς η δύσκολη όψη του Άρη θα σας βάλει σε μπελάδες. Αποφύγετε ανέντιμες πρακτικές, μην αναλαμβάνετε περιττά ρίσκα και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας στις συνδιαλλαγές με τους γύρω σας!

Οι προοπτικές είναι πολύ καλές και στον οικονομικό τομέα, χωρίς ωστόσο να έχετε τα πολύ μεγάλα ανοίγματα, αλλά ούτε και τις μεγάλες δυσκολίες. Προσέξετε τα έξοδα σας, περιορίζοντας στα απαραίτητα τις καταναλωτικές σας εξάρσεις.

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση απέναντι στο ζώδιο σας, και ο Ιούλιος ξεκινάει με μια σύμπνοια πνευματική, ίσως και με ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει και θα σας φέρει πιο κοντά. Εάν η σχέση σας αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα, οι φίλοι μπορούν τώρα να παίξουν μεσολαβητικό ρόλο και να βοηθήσουν στην επίτευξη μιας ανακωχής ή της πολυπόθητης ισορροπίας. Μετά τα μέσα του μήνα όλα γίνονται πιο ήρεμα και τα προβλήματα ή λύνονται ή αφήνονται στην άκρη προς στιγμήν…

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα κοινωνικοποιηθούν ιδιαίτερα τον μήνα αυτό, και μέσα από φιλικές παρέες, ταξίδια και διασκέδαση θα ξαναβρούν την χαρά της ζωής. Δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί και μια σκηνοθετημένη από τον φιλικό σας κύκλο γνωριμία, που ενώ στην αρχή θα σας κάνει να αντιδράσετε σχετικά έντονα, στην συνέχεια θα ανακαλύψετε πολύ θετικά στοιχεία στο πρόσωπο αυτό και θα το ξανασκεφτείτε. Μην αφήνετε όμως το συναίσθημα να σας κυριεύσει. Δώστε χώρο στην λογική, για να κάνετε σωστές επιλογές.


Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ