Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι εξαιρετικά ευνοημένος αυτό τον μήνα, αν και μήνας διακοπών, με πιθανά επαγγελματικά ταξίδια που τείνουν να ανοίξουν νέες πόρτες για σας. Θα υπάρχουν πολλές προκλήσεις, μέσα από αυτές όμως θα βρεθούν οι ευκαιρίες που αναζητούσατε για μια επαγγελματική εκτίναξη. Μπορείτε να περιμένετε το ανέλπιστο να σας συμβεί… Οι συνεργασίες σας γίνονται όλο και πιο αρμονικές και οι σχέσεις σας με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας! Ίσως δε να υπάρξει και ιδιαίτερη εύνοια από άτομο υψηλά ιστάμενο, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη!

Τα μέσα του μήνα είναι ιδανική περίοδος για νέα οικονομικά ανοίγματα, θα πρέπει όμως να ελέγξετε την παρορμητική σας διάθεση, για να μην υποπέσετε σε λάθη που θα σας κοστίσουν σε βάθος χρόνου. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, στον 4ο οίκο σας, ανοίγει τους δρόμους για νέα ξεκινήματα μέσα από το σπίτι ή την οικογένεια! Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο γίνει ευκαιρίες για ανάπτυξη, ενισχύοντας τη φαντασία σας, προσοχή όμως χρειάζεται το τετράγωνο του Δία, που παρεμβάλει εμπόδια, όταν υπάρξει δογματισμός και έλλειψη μέτρου!

Όσοι βρίσκονται σε μόνιμοι σχέση φαίνεται ότι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα. Το πέρασμα του Ουρανού από τον 7ο γενέθλιο οίκο σας, κλονίζει συθέμελα την σχέση σας! Εάν η σχέση σας στηρίζεται και επιβιώνει στην συμβατικότητα και από κεκτημένη ταχύτητα, χωρίς να υπάρχουν οι βαθύτερες ρίζες που απαιτούνται, είναι πιθανόν να διαλυθεί… Τη περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανές ανοιχτές συγκρούσεις και αναμετρήσεις μεγάλης έντασης! Ο Άρης ωστόσο από την Λέοντα και από τον 11ο οίκο σας αφήνει περιθώρια να εκδηλώσετε πρωτοβουλίες, με τρόπο λίγο δραματικό ίσως, που όμως θα χρωματίζονται από πρωτοτυπίες σκέψεις και μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου με έντονη ακτινοβολία και εξαιρετική διάθεση θα κατακτήσετε και νέα ερωτικά τρόπαια! Γύρω στα μέσα του μήνα θα αισθανθείτε την εσωτερική παρόρμηση για ανανέωση, κάτι που ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε σχέδια ανανέωσης του προσωπικού σας χώρου.


Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Gemini
Sun in Gemini
25 degrees
Virgo
Moon in Virgo
1 degree
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ