Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Διοχετεύστε τις ανησυχίες σας στα επαγγελματικά σας πάντα με ριγμένους τόνους. Στην σχέσεις σας ψάξτε για την αρμονία που της λείπει

ΤΑΥΡΟ:

Θα υπάρξει κάποια τάση απομόνωσης και αυτό ίσως προκαλέσει παρεξηγήσεις. Ξεπεράστε το πρόβλημα της επικοινωνίας που σχετίζεται με την καχυποψία

ΔΙΔΥΜΟ:

Προχωρήστε με θάρρος στα επαγγελματικά αλλά προσοχή, άθελα σας επιδεικνύεται τα προσόντα σας και αυτό γίνεται κουραστικό. Πρέπει να ξεπεράσεις την τάση σου να εντριφθείς το εγώ σου.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

 Έχετε πολύ δημιουργικότητα αν βρίσκεστε σε θέση κύρους προσέξτε μην κάνετε κατάχρηση εξουσίας. Επίσης ο έντονος ερωτισμός μπορεί να σας οδηγήσει σε ερωτικά μπλεξίματα, αν μπλέξετε έρωτα και εργασία

ΛΕΟΝΤΑ:

Επιθετικότητα, καυγάδες που θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και αυτό δεν σας συμφέρει. Δώστε χώρο χρόνο και στους άλλους και γλυκάνετε λίγο τον εγωισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Θέματα επαγγελματικής συνεργασίας θα σας απασχολήσουν. Προσέξτε μην εξαντληθείτε σε διαμάχες για εξουσία. Ερωτικά παιχνίδια θα σας προκαλέσουν… η σταθερή σχέση ίσως κιντυνεύσει.
 

ΖΥΓΟ:

Αποφύγετε την κριτική στις σχέσεις σας αυτό τον μήνα γιατί ίσως οδηγήσουν σε διαφωνίες. Περίοδος ολοκλήρωσης εκκρεμοτήτων. Επαγγελματικά μπορείτε να θέσετε νέες βάσεις αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σας απελευθερώνονται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε συντηρητικοί για να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗ:

Οι σταθεροί δεσμοί σας απειλούνται από την τάση σας να φλερτάρετε. Προσοχή στις παρεξηγήσεις, και στις βιαστικές και απερίσκεπτες ενέργειες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Ο μήνας χαρακτηρίζεται από μια δίνη συναισθημάτων που μπορεί ακόμα να οδηγήσει και στην συναισθηματική εξάρτηση. Χαλαρώστε, ερωτευτείτε και απολαύστε το!!

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Το οικοδόμημα που ανεγείρατε μπορεί να διαλυθεί καθώς εσείς χωρίς συμβιβασμούς κατευθύνεστε προς μια νέα περιπέτεια. Ισορροπήστε πάνω σε τεντωμένο σκοινί…. Μπορείτε!!

ΙΧΘΥ:

Μην χάνεστε στα συναισθήματα σας και στις ευαισθησίες σας, σας φθείρει. Χωρίς να κλείνεστε στον εαυτό σας και χωρίς να διαφωνείτε αλλά δείχνοντας εμπιστοσύνη, δίνετε ευκαιρία στους άλλους να σας δώσουν την αγάπη τους.

 



 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

 

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.     Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή παραπόνων  210 8119914       

 http://www.alindakanaki.gr     http://www.zodia-astrologia-taro.gr         http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα : ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23¤ /mu;ε Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ    

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ