Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ: 

Διοχετεύστε τις ανησυχίες σας στα επαγγελματικά σας πάντα με ριγμένους τόνους. Στην σχέσεις σας ψάξτε για την αρμονία που της λείπει.

ΤΑΥΡΟ:

Θα υπάρξει κάποια τάση απομόνωσης και αυτό ίσως προκαλέσει παρεξηγήσεις. Ξεπεράστε το πρόβλημα της επικοινωνίας που σχετίζονται με την καχυποψία!

ΔΙΔΥΜΟ:

 Προχωρήστε με θάρρος στα επαγγελματικά αλλά προσοχή, άθελα σας επιδεικνύεται τα προσόντα σας και αυτό γίνεται κουραστικό. Πρέπει να ξεπεράσετε  την τάση σας να προβάλετε το «εγώ» σας.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

 Έχετε πολύ δημιουργικότητα αν βρίσκεστε σε θέση κύρους. Προσέξτε μην κάνετε κατάχρηση εξουσίας. Επίσης ο έντονος ερωτισμός μπορεί να σας οδηγήσει σε ερωτικά μπλεξίματα, αν μπερδέψετε έρωτα και εργασία.

ΛΕΟΝΤΑ:

Επιθετικότητα, καυγάδες που θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και αυτό δεν σας συμφέρει. Δώστε χώρο και χρόνο και στους άλλους και βάλτε λίγο τον εγωισμό σας στην άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Θέματα επαγγελματικής συνεργασίας θα σας απασχολήσουν. Προσέξτε μην εξαντληθείτε σε διαμάχες για εξουσία. Ερωτικά παιχνίδια θα σας προκαλέσουν… Η σταθερή σχέση ίσως κινδυνεύσει.

ΖΥΓΟ:

Αποφύγετε την κριτική στις σχέσεις σας αυτό τον μήνα, γιατί ίσως οδηγηθείτε σε διαφωνίες. Περίοδος ολοκλήρωσης εκκρεμοτήτων. Επαγγελματικά μπορείτε να θέσετε νέες βάσεις, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σας τελειώνουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε συντηρητικοί, για να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗ: 

Οι σταθεροί δεσμοί σας απειλούνται από την τάση σας να φλερτάρετε. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και στις βιαστικές και απερίσκεπτες ενέργειες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Ο μήνας χαρακτηρίζεται από μια δίνη συναισθημάτων, που μπορεί ακόμα να οδηγήσει και στην συναισθηματική εξάρτηση. Χαλαρώστε, ερωτευτείτε και απολαύστε το!!

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Το οικοδόμημα που ανεγείρατε μπορεί να διαλυθεί καθώς εσείς κατευθύνεστε προς μια νέα περιπέτεια χωρίς συμβιβασμούς. Ισορροπήστε πάνω σε τεντωμένο σκοινί…. Μπορείτε!!

ΙΧΘΥ:

Μην χάνεστε στα συναισθήματα σας και στις ευαισθησίες σας, σας φθείρει! Χωρίς να κλείνεστε στον εαυτό σας και χωρίς να διαφωνείτε, αλλά δείχνοντας εμπιστοσύνη, δώστε ευκαιρία στους άλλους να σας καταθέσουν την αγάπη τους.


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.

Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή παραπόνων 2108119914

http://www.alindakanaki.gr    

http://www.zodia-astrologia-taro.gr                

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα : ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23¤ /mu;ε Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
26 degrees
Libra
Moon in Libra
22 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ