Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Ξεκίνημα ανανέωση και νέες δραστηριότητες. Θα αγωνιστείτε για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας και να μπορέσετε να εκφράσετε τα ταλέντα και τα πιστεύω σας. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους όπου θα σας υποστηρίξουν, θα συνεργαστούν μαζί σας και θα σας βοηθήσουν για να φτάσετε τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλλει τους προηγούμενους μήνες.

ΤΑΥΡΟ:

Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα χρειαστεί να προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα συναντήσετε δυσκολίες στην υλοποίηση των σχεδίων σας και θα δημιουργηθούν έντονες καταστάσεις, όπου θα αποκαλυφθούν αλήθειες για κάποιους ανθρώπους, τις οποίες δεν είχατε δει ή εσκεμμένα δεν θέλατε να δείτε.

ΔΙΔΥΜΟ:

Οι ευθύνες σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση και πειθαρχία τα θέματα που θα προκύψουν, αποφεύγοντας επιπολαιότητες και βιαστικές κινήσεις. Αξίζει το κόπο να προσπαθήσετε και να κουραστείτε γιατί αργότερα θα πετύχετε να καθιερωθείτε στο χώρο σας, πράγμα που θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε μελλοντικά. Στα οικονομικά σας τα άστρα προβλέπουν ότι δεν θα πρέπει να κάνετε σπατάλες, γιατί ποτέ δεν θα πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλλει και δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Ο Ωροσκόπος σας ευνοεί σημαντικές συζητήσεις προς όφελος σας στον εργασιακό τομέα. Προσπαθήστε να βάλλεται προτεραιότητες σε αυτά που θέλετε να κάνετε και μην αναλώνεται άσκοπα την ενέργεια σας, γιατί θα είσαστε πολύ αγχωμένοι μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας.

ΛΕΟΝΤΑ:

Οι συνθήκες της ερωτικής σας ζωής για τους δεσμευμένους του ζωδίου αρχίζουν και γίνονται πιο σταθερές, οπότε δεν θα πρέπει να δώσετε βάση στις διάφορες μικροπαρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν με το ταίρι σας και προσπαθήστε να μοιραστείτε περισσότερα πράγματα μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Ο σύντροφος σας είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να σας αποδείξει το πόσο πολύ σας αγαπάει, αρκεί να τον αφήσετε να κινηθεί μόνος του όπως αυτός νομίζει και να σταματήσετε να του ασκείτε κριτική για κάθε του κίνηση.

ΖΥΓΟ:

Η έκλειψη Ηλίου στον εργασιακό σας περιβάλλον θα χρειαστεί να προετοιμαστείτε κατάλληλα, γιατί θα συναντήσετε δυσκολίες στην υλοποίηση των σχεδίων σας. θα δημιουργηθούν έντονες καταστάσεις και θα αποκαλυφθούν αλήθειες για κάποιους ανθρώπους που θα σας εκπλήξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Η φιλοδοξία σας αυτόν τον μήνα μπορεί να σας οδηγήσει σε τραγικά λάθη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τα άστρα δείχνουν για την εβδομάδα αυτή ότι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα κατά πάσα πιθανότητα μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς, που θα σας επηρεάσουν θετικά στο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς σας.

ΤΟΞΟΤΗ:

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε αψυχολόγητες ενέργειες πάνω στα νεύρα σας. Επίσης όσοι από εσάς διατηρείτε εξωσυζυγικές δραστηριότητες υπάρχει περίπτωση να έρθουν στην επιφάνεια και να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από τον σύντροφό σας. Ίσως θα πρέπει να γίνετε πιο σταθεροί και να αποφύγετε την μοιραία σύγκρουση με το έτερο ήμισυ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Η Πανσέληνος στον Τοξότη και η έκλειψη ευνοεί καινούργια ερωτικά ξεκινήματα. Τα άστρα προβλέπουν για αυτή την βδομάδα ότι στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα ζήσετε δοκιμασίες μέσα στις σχέσεις σας και θα βλέπετε τα γεγονότα να τρέχουν, μην μπορώντας πολλές φορές να τα αλλάξετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Οι ελεύθεροι θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε ένα άνθρωπο να καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά, αφού για πολύ καιρό είσαστε μόνοι, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα σας ενθουσιάσουν πολύ και έτσι δεν θα θελήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα.

ΙΧΘΥ:

Θα αγωνιστείτε για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας και να μπορέσετε να εκφράσετε τα ταλέντα και τα πιστεύω σας. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους όπου θα σας υποστηρίξουν, θα συνεργαστούν μαζί σας και θα σας βοηθήσουν για να φτάσετε τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλλει. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα χρειαστεί να προετοιμαστείτε κατάλληλα, γιατί θα συναντήσετε δυσκολίες στην υλοποίηση των σχεδίων σας και θα δημιουργηθούν έντονες καταστάσεις με άτομα, των οποίων η συμπεριφορά θα σας εκπλήξει…


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ. 9016002629        Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ                2111815922           

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr      

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991Χρέωση:1,23/SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ             2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
26 degrees
Libra
Moon in Libra
22 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ