Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Θέματα οικογένειας και παιδιών ενδεχομένως να σας απασχολήσουν αρκετά. Τυχόν ανατροπές θα σας δείξουν κάποιον άλλον δρόμο. Οι εξελίξεις θα είναι διαφορετικές από αυτές που περιμένατε. Μην κοντράρετε τίποτα. Κάθε αλλαγή ή καθυστέρηση προς όφελος σας.

ΤΑΥΡΟ:

Αποφύγετε λογομαχίες εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών. Δείξετε κατανόηση στον σύντροφο σας και να μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Θα ζήσετε ιδιαίτερες όμορφες ερωτικές στιγμές μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟ: 
Μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με την κατάλληλη σοβαρότητα. Οι στόχοι σας βρίσκονται σε καλό δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Διαφορές με οικογένεια και παιδιά δεν οδηγούν πουθενά. Κάποιος από την οικογένεια σας χρειάζεται την προσοχή σας. Ευνοούνται συναισθηματικά και τρυφερά θέματα.

ΛΕΟΝΤΑ:

Αποφύγετε λογομαχίες με συνεργάτες. Δείτε τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας με θετικές διαθέσεις και φιλική συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Τα πράγματα στον οικονομικό τομέα από τα άμεσα του μήνα θα είναι πιο ευνοϊκά. Κάτι καλό ίσως προκύπτει στα επαγγελματικά σας, από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΖΥΓΟ:

Έντονο ερωτικό κλίμα ανεβάζει την ψυχολογία σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Παρά τις κάποιες καθυστερήσεις, κάποια θέματα εξελίσσονται υπέρ σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Οι συνεργάτες σας πιέζουν υπερβολικά. Επαγγελματικά θέματα γίνονται πιεστικά και προκαλούν κούραση. Υπομονή και θετική σκέψη.

ΤΟΞΟΤΗ:

Τα πράγματα στον ερωτικό τομέα είναι σπουδαία. Η σχέση σας βαδίζει σε έναν ικανοποιητικό δρόμο, αφού έχετε ξεπεράσει τα σημαντικότερα προβλήματα μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Ο σύντροφος σας θα σας χαρίσει ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Καλή εποχή για αλλαγές και ανοίγματα. Μην ξεχνάτε όμως να έχετε ομαδικό πνεύμα, γιατί θα μείνετε μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Επαγγελματικά, τα πράγματα θα είναι αρκετά ομαλά. Η υπερβολή δεν βοηθάει σε θέματα που σας πιέζουν. Οι καταστάσεις θα εξελιχθούν θετικά για εσάς στο τέλος.

ΙΧΘΥ:

Θα πρέπει να σας υποστηρίξετε τον εαυτό σας και να κρατήσετε το ηθικό σας ακμαίο. Απολαύστε τις μικρές χαρές του σήμερα και αφήστε την λογική στην άκρη.

 

 

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

 

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.    Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com

για περισσότερα :   & ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

            

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
26 degrees
Libra
Moon in Libra
22 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ