Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 


ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ..


ΚΡΙΟ:

Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας καθ όλο τον μήνα. Απαιτούν σύνεση στην καθημερινή σας διαχείριση και καλό προγραμματισμό.

ΤΑΥΡΟ:

Ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν στον τομέα της καριέρας, αν και κάποιες σχέσης στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να σας προβληματίσουν. Προβλήματα στον αισθηματικό τομέα!
ΔΙΔΥΜΟ:

Με την έκλειψη Σελήνης να γίνεται στον ωροσκόπο σας, αλλαγές προμηνύονται! Είναι κατάλληλη εποχή για κινήσεις στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας όμως τα μεγάλα ρίσκα.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Οι συναισθηματικές σας σχέσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και θα πρέπει να αναμένετε εξελίξεις. Απαιτείται διπλωματία και σημαντική προσπάθεια για να κρατηθούν οι ισορροπίες.
ΛΕΟΝΤΑ:

Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα σας απορροφήσεις και θα απαιτήσει την προσοχή σας. Χειριστείτε το με σύνεση, αποφεύγοντας τις περιττές εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή στον τομέα των επαγγελματικών σας, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία. Κρατήσετε τις ισορροπίες επαγγελματικών και προσωπικών…

ΖΥΓΟ:

Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και τα απρόβλεπτα, λόγω των εκλείψεων! Ο μήνας έχει δράση και πολλές υποχρεώσεις, θα σας φέρει όμως και τύχη στα ερωτικά!

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Η έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον ωροσκόπο σας. Οι αλλαγές αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και θα σας φέρουν αναστάτωση και ένταση.

ΤΟΞΟΤΗ:

Οι συνεργασίες θα απαιτήσουν την προσοχή σας, μια και υπάρχει παρασκήνιο εις βάρους σας. Προσοχή στην υγεία σας!
ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Στον τομέα της καριέρας θα υπάρξουν ευκαιρίες για αναγνώριση των προσπαθειών σας και καταξίωση σας, θα πρέπει όμως να φανείτε μετρημένοι και προσεκτικοί στις κινήσεις σας.
ΥΔΡΟΧΟΟ:

Αλλαγές στα επαγγελματικά και καθυστερήσεις στα προσωπικά αποτελούν το σκηνικό του μήνα για σας…

ΙΧΘΥ:

Περίοδος με δράση στα επαγγελματικά σας, ενώ νέοι στόχοι τίθενται στα ερωτικά σας.
 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.

Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗΟι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Καλέστε τώρα την Αλίντα Κανάκη και την ομάδα της στην προσωπική της γραμμή , χωρίς αναμονές, 24 ώρες online.

Χρέωση: Σταθερά 2,46/1'- Κινητά 2,69 / 1' με Φ.Π.Α

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

            

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια τηςΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ