Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Κάποια θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους, προσοχή όμως στα παρασκήνια και τους αθέατους εχθρούς που θα προσπαθήσουν αν σας βλάψουν.

ΤΑΥΡΟ:

Αρκετή δουλειά ίσως να φέρει το πλανητικό σκηνικό τον τελευταίο μήνα του χρόνου, αποφύγετε όμως τις αψυχολόγητες κινήσεις στον οικονομικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟ:

Υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα για παρεξηγήσεις στον εργασιακό σας χώρο και μετριάστε τις απαιτήσεις σας, για να μπορέσετε ηρεμήσετε λίγο το ταραγμένο κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα κινούνται ομαλότερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας!

ΛΕΟΝΤΑ:

Ερωτικός ο Δεκέμβρης για σας! Πολλές οι πιθανές ερωτικές γνωριμίες, δεν θα υπάρχει όμως το υπόβαθρο για κάτι πιο σταθερό κα μόνιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Αρκετές οι αλλαγές στα επαγγελματικά σας αυτό τον μάνα. Θέματα οικογένειας ή οικονομικά θα απαιτήσουν τον χρόνο σας.

ΖΥΓΟ:

Είναι μήνας που ευνοεί την εξομάλυνση των σχέσεων στον επαγγελματικό τομέα. Ο εγωισμός σας όμως μπορεί να προκαλέσει νέα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Ο οικονομικός τομέα θα βρίσκεται στο επίκεντρο, με εύνοια σχεδόν καθ όλη την διάρκεια του Δεκεμβρίου. Προσοχή στις κινήσεις σας τις μέρες λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

ΤΟΞΟΤΗ:

Το δεύτερο μισό του μήνα είναι σαφώς πιο ευνοϊκό από το πρώτο, κυρίως για τον επαγγελματικό τομέα σας. η αξία σας θα αναγνωριστεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Στον οικονομικό τομέα απαιτείται προσεκτικός χειρισμός! Ίσως να χρειαστεί να κάνετε την αυτοκριτική σας για λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ έντονη και ενδιαφέρουσα! Τα οικονομικά σας όμως θα αποτελέσουν πηγή άγχους…

ΙΧΘΥ:

Με την εύνοια του πλανητικού σκηνικού τα οικονομικά και εργασιακά θέματα μπορούν να βρουν την λύση τους. Προσέξτε μόνο τα νώτα σας…

 

Καλή Χρονιά!

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.


Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.   Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1'- Κινητά 2,69/ 3υρώ1' με Φ.Π.Α

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ