Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Έχετε εξαιρετική ενέργεια, χρησιμοποιήστε την όμως για την προώθηση των σχεδίων σας. Με τόλμη και καλό προγραμματισμό κυνηγήστε το όνειρο σας.

ΤΑΥΡΟ:

Οι κοινωνικές επαφές και οι νέες γνωριμίες θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτό τον μήνα! Από τις επαφές αυτές μπορεί να ανοίξουν και νέες πόρτες…

ΔΙΔΥΜΟ:

Με αποκατεστημένες επικοινωνίες μετά την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά, τα επαγγελματικά σας μπορούν να ανθίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Στον εργασιακό τομέα οι ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα είναι πολλές και πολύ καλές αυτό τον μήνα.  Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες!

ΛΕΩΝ:

Ένας καλός μήνας για επαγγελματικές συζητήσεις και προώθηση των θεμάτων της καριέρας σας. ευνοούνται επίσης οι υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων, καθώς και οικονομικά ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά τον Μάρτιο θα βρίσκονται οι κάθε μορφής σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Ένας νέος έρωτας μπορεί να γεννηθεί!

ΖΥΓΟ:

Κάποιες αναταράξεις θα προκύψουν στον τομέα των προσωπικών – αισθηματικών σας σχέσεων, μια και η παρουσία του Άρη σας κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς και ίσως εριστικούς.

ΣΚΟΡΠΙΟ:
Ερωτικά ενδιαφέροντα βρίσκονται στην ατζέντα του Μαρτίου για σας! Κάτι καλό έρχεται, αρκεί να το δείτε…

ΤΟΞΟΤΗ:

Η εσωστρέφεια δεν θα σας ωφελήσει. Βρείτε την κοινωνικότητα σας και πάλι και αφήστε για λίγο στην άκρη τις καθημερινές σκοτούρες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Η παρουσία της Αφροδίτης θα διαμορφώσει ένα νέο τοπίο για τα επαγγελματικά σας κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ευνοώντας επαγγελματικές επαφές και σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟ

Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο και με θετικό τρόπο. Με λίγη περισσότερη προσπάθεια ως προς την καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σας, θα μπορέσετε να ανασάνετε…

ΙΧΘΥ:

Πολλές οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις κατά τον μήνα αυτό, που θα φέρουν νέα δεδομένα στην ζωή σας. Προσοχή στα οικονομικά σας, ιδίως προς το τέλος του μήνα.

 
Αλίντα Κανάκη

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.


Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.   Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1'- Κινητά 2,69/ 3υρώ1' με Φ.Π.Α

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

            

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

            

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ