Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Αποφύγετε εντάσεις με συναδέλφους και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στο χώρο εργασίας σας. Είναι λάθος να πιστεύετε ότι έχετε προσφέρει και κανείς δεν το αναγνώρισε. Παρόλα αυτά όμως πρέπει να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο, υπολογίζοντας  ότι η ανταμοιβή θα έρθει αργότερα. 


ΤΑΥΡΟ:

Θα έχετε τη ευκαιρία να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν σας δυσκόλευαν. Μην επιβάλετε την άποψη σας με τρόπο που θα φέρει αντιδράσεις. Καλό είναι να δείτε και την οπτική γωνία των άλλων. 


ΔΙΔΥΜΟ:

Αποφύγετε τις υπερβολές και την ανεξαρτησία από αυτόν τον μήνα, με τάση να κάνετε αλλαγές στις φιλικές σας σχέσεις, αφήνοντας πίσω ότι δεν σας ταιριάζει ή σας κουράζει. 


ΚΑΡΚΙΝΟ:

Θα χρειαστεί να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα σοβαρά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Μείνετε ουδέτεροικαι χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες προς όφελος σας. 


ΛΕΩΝ:

Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες στις αποφάσεις σας. Καλή εποχή για επίλυση θεμάτων νομικού περιεχομένου. 


ΠΑΡΘΕΝΟ:

Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτοι αυτό το διάστημα. Προσοχή στις «παγίδες»!! 


ΖΥΓΟ:

Φροντίστε τις λεπτομέρειες. Βάλτε τάξη και οργάνωση στην ζωή σας. Κινηθείτε συντηρητικά  στους στόχους σας. 


ΣΚΟΡΠΙΟ:

Μιλήστε και ξεκαθαρίστε θέματα από το παρελθόν με το σύντροφο σας. Δείξτε του την αγάπη σας αν τον είχατε παραμελήσει. Είναι ευκαιρία να καλύψετε συναισθηματικά κενά. 

 

ΤΟΞΟΤΗ:

Η Νέα Σελήνη σας ωθεί να κάνετε εξορμήσεις και κοινωνικές συναναστροφές. Ίσως και κάποιες αναβολές ταξιδιών..  Καλό είναι να πάτε με την ροή των πραγμάτων. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Μπορείτε να καταφέρετε ότι και αν επιθυμείτε, αρκεί αντιμετωπίσετε δραστικά τα πράγματα. Ίσως χρειαστεί να δώσετε ένα μεγάλο τέλος ή να κάνετε ριζικές αλλαγές, ακόμα και ως προς τον τόπο διαμονής σας. 


ΥΔΡΟΧΟΟ:

'Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και οργανώστε με χαμηλούς τόνους μια συζήτηση με το σύντροφο σας, για να βρείτε τις ισορροπίες που από καιρό έχετε χάσει.


ΙΧΘΕΙΣ:

Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να ξεκαθαρίσετε παλιούς λογαριασμούς με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο κάποια στιγμή… Αυτό ισχύει τόσο για τους άλλους όσο και για εσάς.


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.         Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ                           

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα :   & ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23/SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

                     

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ