Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Στις 2 Ιουνίου του 2011 η έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων στο 8ο σπίτι προκαλεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος. Όσοι είστε μόνοι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος θα προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία να κινείστε όπως θέλετε.

ΤΑΥΡΟ:

Αυτή την περίοδο θα ανακαλύψετε όλους τους εξωτερικούς παράγοντες που ενήργησαν ανασταλτικά στην πορεία σας και σας ανατρέψανε πολλές φορές τα σχέδια που είχατε κάνει. Μέσα από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσατε όμως έχετε συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον, γιατί έχετε γίνει πιο ώριμοι και πιο προσεκτικοί απέναντι σε όλα.  

ΔΙΔΥΜΟ:

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και προχωρήστε ακάθεκτοι στους στόχους σας, αφού αν οχυρωθείτε σωστά κανείς δεν μπορεί να σας βλάψει. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, καλύτερα θα είναι να αποφύγετε το δανεισμό, γιατί δεν θα μπορέσετε αργότερα να αντεπεξέλθετε στα καινούργια χρέη που θα δημιουργήσετε. Προσπαθήστε να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Γίνετε περισσότερο οργανωτικοί και πιο πειθαρχημένοι στη δουλειά σας για να αποφύγετε να δώσετε λαβές για αρνητικά σχόλια και κουτσομπολιά. Τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδείξετε την αξία σας για να μπορέσετε να διαπραγματευτείτε αυτά που σας ανήκουν από τους ανωτέρους σας. Στον οικονομικό σας τομέα θα αυξηθούν τα έσοδα σας και έτσι θα μπορέσετε να καλύψετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ:

Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις – κλειδιά, θα αποκτήσετε ισχυρούς φιλικούς δεσμούς μαζί τους και θα σας στηρίξουν στο μέλλον για να εδραιωθείτε αλλά και να καταξιωθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Στον οικονομικό σας τομέα έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο καιρό και θα πρέπει να χειριστείτε τα χρήματα σας με μέτρο και να μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί θα δημιουργήσετε πολλούς μπελάδες μελλοντικά. Θα πετύχετε όμως να αυξήσετε το εισόδημα σας, είτε από κάποιες επενδύσεις που έχετε κάνει, είτε από κάποια έξτρα χρήματα που θα πάρετε.

ΖΥΓΟ:

Θα προκύψουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε περισσότερο στο χώρο σας. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες στις αποφάσεις σας. Καλή εποχή για επίλυση νομικών θεμάτων. 

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Οι ευθύνες σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση και πειθαρχία τα θέματα που θα προκύψουν, αποφεύγοντας επιπολαιότητες και βιαστικές κινήσεις. Αξίζει το κόπο να προσπαθήσετε και να κουραστείτε, γιατί αργότερα θα πετύχετε να καθιερωθείτε στο χώρο σας, πράγμα που θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε μελλοντικά. Στα οικονομικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι δεν θα πρέπει να κάνετε σπατάλες, γιατί ποτέ δεν θα πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλλει και δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗ:

Αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφο σας, γιατί δεν θα σας βγάλει πουθενά και φροντίστε να του αφιερώνετε περισσότερο χρόνο, γιατί τον τελευταίο καιρό νιώθει παραμελημένος λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε ,γιατί πολλές φορές θα βρεθείτε σε δίλημμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Οι αδέσμευτοι του ζωδίο,υ τα άστρα προβλέπουν ότι θα αυξηθεί έντονα ο ερωτισμός σας, θα κάνετε ξαφνικές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σας κύκλο που θα σας αναστατώσουν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσετε μια σχέση που, ναι μεν αρχικά θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά αν κάνετε υπομονή και προσπαθήσετε, θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό και μόνιμο, καλύπτοντας τα συναισθηματικά κενά που έχετε τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Προσπαθήστε να γίνετε πιο ρομαντικοί και πιο τρυφεροί και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και διώξτε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν σας προσφέρουν τίποτα για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ:

Εσείς που είσαστε μόνοι αυτές τις μέρες θα το ρίξετε έξω, η κοινωνικότητα σας θα ανέβει στα ύψη, συνεχώς θα είσαστε σε επαφές με καινούργιους ανθρώπους και η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη. Θα αρχίσετε να φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο, θα έχετε πολλές κατακτήσεις πράγμα που θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σας και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας πιο ουσιαστική.


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ. 9016002629        Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ                2111815922           

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr         

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23/SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ             2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ