Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ: 

Το πλανητικό σύστημα μπορεί να προκαλέσει λάθη στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Μην δημιουργείτε άλλο αντιπαραθέσεις, κάντε τις επιλογές σας και προχωρήστε παρακάτω.

ΤΑΥΡΟ:

Αυτό το μήνα, όλες οι ιδέες που έχουν ωριμάσει σιγά-σιγά, παίρνουν σάρκα και οστά. Κρατήστε τα όνειρα σας μόνο για σας .Θα υπάρξει κάποια τάση απομόνωσης και αυτό ίσως προκαλέσει παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟ:

Οικονομικά οφέλη από το σύντροφο ή συνεργάτες. Αφήστε χώρο στους αγαπημένους σας και να μην ζητάτε συνεχώς περισσότερα από λάθος άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Ευνοϊκό κλίμα για να βάλετε στόχους και να οργανώσετε τη δουλειά σας. Δώστε χώρο και  χρόνο και στους άλλους και θα γλυκάνετε τις σχέσεις σας.

ΛΕΟΝΤΑ:

Μην εμπιστεύεστε  τρίτα πρόσωπα που παρεμβαίνουν στη σχέση σας. Παρόλα τα σκαμπανεβάσματα του πλανητικού συστήματος τα καταφέρνετε μια χαρά!!

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Οικονομικές δυσκολίες σας πιέζουν αρκετά. Μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη με το παρελθόν. Η φιλοδοξία σας αυτόν τον μήνα μπορεί να σας οδηγήσει σε τραγικά λάθη.

ΖΥΓΟ:

Κλίμα ουτοπίας και έντονος ερωτισμός. Δεν είναι κακό… Χρειάζεται λίγη προσοχή όσον αφορά τα πραγματικά συναισθήματα του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Αποφύγετε εντάσεις με συναδέλφους σας. Ανακαλύψτε τα πραγματικά τους κίνητρα. Επικοινωνήστε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Δεν είναι υποτιμητικό να χρειαστεί να παραδεχτείτε κάποιο προσωπικό σας πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗ: 

Στην επιφάνεια έρχονται προβλήματα και προκαλούνται εντάσεις. Μην γκρινιάζετε και επικεντρωθείτε στην προσωπική σας εξέλιξη, για να ελαττωθούν οι εντάσεις που θα προκύψουν με το σύντροφο σας. Χαμηλώστε τους τόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικογενείας . Ίσως σας ρίξουν ευθύνες και σας αδικήσουν. Μην βιαστείτε να υπογράψετε συμβόλαια και δεσμευτικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Αποφύγετε να ριψοκινδυνεύετε με κρυφούς δεσμούς. Είστε οπλισμένοι με δύναμη. Κάποιες καθυστερήσεις είναι προσωρινές.

ΙΧΘΥ:

Θέματα εργασίας θα σας απασχολήσουν το διάστημα αυτό. Τι περιμένετε; Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.

Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή παραπόνων 2108119914

http://www.alindakanaki.gr    

http://www.zodia-astrologia-taro.gr                

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα :

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ