Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Κάποια έκτακτα έξοδα θα σας ταλαιπωρήσουν αυτό τον μήνα. Φροντίστε τουλάχιστον να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας όσον αφορά τις καταναλωτικές σας δαπάνες.
ΤΑΥΡΟ:

Η έκλειψη Ηλίου βρίσκεται τόσο στο ζώδιο, όσο και στον ωροσκόπο σας, κάτι που σημαίνει ότι θα φέρει τον οργανισμό σας στα άκρα του. Φροντίστε την υγεία σας!
ΔΙΔΥΜΟ:

Η έκλειψη θα έχει σαν αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσουν κάποιες προβληματικές σας σχέσεις. Ίσως να αφορούν στενές επαγγελματικές σχέσεις, ίσως και προσωπικές.
ΚΑΡΚΙΝΟ:

Η έκλειψη σας ανοίγει κάποιες πόρτες σε κοινωνικό επίπεδο που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Χειριστείτε την εύνοια της τύχης με προσοχή για να έχετε τα οφέλη που δικαιούστε.
ΛΕΩΝ:

Οι στενές σχέσεις, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, παίρνουν το πάνω χέρι με την έκλειψη και εξελίσσονται με τρόπο ευνοϊκό.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Η έκλειψη σημαίνει ανατροπές για σας, κάτι που σας δυσαρεστεί και μόνο που το σκέφτεστε. Υπομονή και όλα θα φτιάξουν.
ΖΥΓΟ:

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτό τον μήνα σε θέματα οικονομικά, καθώς και στις σχέσεις σας με τους γύρω σας. χειριστείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν με διπλωματία.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Crashtestθα αποτελέσει η Ηλιακή έκλειψη για μια σημαντική σχέση της ζωής σας, επαγγελματική ή προσωπική. Προσοχή στις αντιδράσεις σας για να μην βλάψετε ακόμη περισσότερο τα συμφέροντα σας.  
ΤΟΞΟΤΗ:

Αποφύγετε τις υπερβολές αυτό τον μήνα, ειδικά αναφορικά με το ποτό. Η έκλειψη να φέρει στην επιφάνεια κούραση αλλά και χρόνια προβλήματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Μια γνωριμία του τελευταίου χρονικού διαστήματος σας απασχολεί και θεωρείτε ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση. Με τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες, καλό θα ήταν να κρατήσετε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας.
ΥΔΡΟΧΟΟ:

Επιτήδειοι εποφθαλμιούν το οικονομικό σας statusκαι ψάχνουν για ευκαιρία να υφαρπάξουν ότι μπορούν. Μην τους δίνετε την ευκαιρία.
ΙΧΘΥ:

Την περίοδο αυτή είναι σαν να φεύγει ένα πέπλο και να αποκαλύπτεται η γυμνή αλήθεια. Ίσως να σοκαριστείτε από τις πραγματικές διαστάσεις κάποιων καταστάσεων.

 

Αλίντα Κανάκη

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.


Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.   Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1'- Κινητά 2,69/ 3υρώ1' με Φ.Π.Α

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ