Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Αποφύγετε τις ανεξέλεγκτες εκρήξεις, γιατί θα βλάψετε τις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές σε σημαντικό βαθμό. Κινηθείτε διπλωματικά!

ΤΑΥΡΟ:

Δουλέψατε σκληρά για ένα πλάνο και το ολοκληρώνετε με επιτυχία. Σαν συνέπεια της αφοσίωσης και της συνέπεια σας θα απολαύσετε κάποια οικονομικά οφέλη.

ΔΙΔΥΜΟ:

Ανεβάστε τους ρυθμούς και διεκδικήστε ότι σας ανήκει! Είναι μια ευνοϊκή περίοδος που μπορεί να σας αποφέρει πολλά και σημαντικά οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Με τον Δία να περνάει στον ωροσκόπο σας, ξεκινάει μια περίοδος ενός έτους με πολλές και σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Εμπιστευθείτε άτομα που εκτιμάτε την γνώμη τους για να σας καθοδηγήσουν, εάν χρειαστεί.

ΛΕΩΝ:

Χείρα βοηθείας θα υπάρξει από εκεί που δεν το περιμένατε και θα μπορέσετε να βάλετε σε κάποια τάξη τα όσα σας απασχολούν. Έχετε πίστη και όλα θα πάνε κατ΄ ευχή.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Αυτό τον μήνα έχετε μια σημαντική εύνοια στον τομέα της καριέρας σας! Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στον δρόμο σας.

ΖΥΓΟ:

Βελτίωση στον επαγγελματικό τομέα καταγράφεται για τον Ιούνιο, που μάλιστα είναι σε συνάρτηση με το εξωτερικό! Τι θα λέγατε για ένα επαγγελματικό ταξίδι; Είναι η κατάλληλη εποχή.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Δεν αρκεί να θέλετε θεωρητικά να κάνετε κάτι, θα πρέπει να κινητοποιηθείτε κιόλας! Μην χάνετε χρόνο γιατί οι ευκαιρίες είναι μετρημένες…
ΤΟΞΟΤΗ:

Μετά από μια περίοδο δυσκολιών, τα πράγματα εξομαλύνονται και η ανάκαμψη βρίσκεται μπροστά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Ένας θετικός μήνας ο Ιούνιος για σας, και ιδίως την περίοδο της Πανσελήνου. Φροντίστε την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Πάθος θα φέρει ο μήνας αυτός και την επιτακτική ανάγκη για ένα νέο έρωτα. Το εάν θα διαρκέσει, αυτό θα εξαρτηθεί από τις επιλογές που θα κάνετε…

ΙΧΘΥ:

Καλά τα νέα από τα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα! Και στην σχέση σας όμως υπάρχει μια νηνεμία που σας χαροποιεί.

 

Αλίντα Κανάκη

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.


Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.   Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1'- Κινητά 2,69/ 3υρώ1' με Φ.Π.Α

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ