Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Πετάξτε ενθύμια του παρελθόντος. Δώστε στις άπιαστες ιδέες σας νόημα. Αλλά επειδή η αυτοεπιβολή έχει και το κόστος της, μην ξεχνάτε να κοιτάτε το συμφέρον σας πρώτα.

ΤΑΥΡΟ:

Αντλήστε από την ανεξάντλητη πηγή αποθεμάτων του πνεύματος σας, ξεχάστε τα κενά που σας δημιούργησαν ορισμένοι, επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένους ανθρώπους που με τους νιώθετε ιδιαίτερο δεσμό και επικοινωνία χωρίς να κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟI:

Αν νιώθετε εγκλωβισμένοι καλύτερα μην καταφύγετε σε πράξεις που νομίζετε ότι σας διευκολύνουν γιατί θα είναι ψευδαίσθηση. Υπομονή και σύντομα το σκηνικό αλλάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Ξεκαθαρίσματα σχέσεων. Ίσως λήξουν κάποιες από αυτές. Πιθανή νέα γνωριμία από άτομο που θα βοηθήσει σε λύση προβλημάτων όμως προσοχή μήπως παρασυρθείτε σε πλάνη.

ΛΕΩΝ:

Θα νιώσετε να πλημμυρίζετε από ενεργητικότητα αλλά και πάθος. Αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό όμως, γι αυτό προσοχή στις λεπτομέρειες γιατί εκεί κρύβονται όλα!!


ΠΑΡΘΕΝΟ:

Η τάση να επιβληθείτε στους άλλους με επιθετικότητα ή με αυταρχισμό, δεν θα φέρει καλά αποτελέσματα. 

ΖΥΓΟ:

Η σχέση σας χρειάζεται αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Ο ρομαντισμός δεν ευνοείται αυτή την εποχή. Όλα εξαρτώνται από την δική σας συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Κάποια προβληματάκια στον γάμο διορθώνονται με υπομονή και όχι με παράλληλες σχέσεις. Η διαλλακτικότητα είναι προτιμότερη από την επιθετικότητα ή την αδιαφορία.

ΤΟΞΟΤΗ:

Υπάρχει μια τάση ελευθερίας που σας κάνει να αντισταθείτε σε διαφόρων ειδών πιέσεις. Χειριστείτε το με διπλωματία και πάνω από όλα προσέξτε μην χάσετε κάτι που θα το μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Χειριστείτε καλά τις σχέσεις στα επαγγελματικά γιατί ο παρορμητισμός μπορεί να σας οδηγήσει σε απώλειες χειρότερες από μια μικρή μείωση μισθού για παράδειγμα. Δείξτε αξιοπιστία και σταθερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Ενεργητικότητα, αποφασιστικότητα και τόλμη. Καλή περίοδος για τα ερωτικά, αρκεί να μην τα μπλέξετε με τα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥ:

Προσοχή στις σχέσεις και στους φίλους, γιατί υπάρχει κίνδυνος για πισώπλατα χτυπήματα με αντίκτυπο τον επαγγελματικό τομέα. Οι δράση σας απαιτεί σύνεση, σκέψη και μυστικότητα…


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

 

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.     Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή παραπόνων  210 8119914       

 http://www.alindakanaki.gr     http://www.zodia-astrologia-taro.gr         http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα : ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23¤ /mu;ε Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ    

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
14 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ