Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Όσοι έχετε μόνιμη και σταθερή σχέση, τα άστρα προβλέπουν ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με το ταίρι σας, αλλά θα πρέπει να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας

ΤΑΥΡΟ:

Η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή έκλειψη σας πιέζει να πέσουν οι μάσκες. Κάντε το. Άλλωστε οι αρρωστημένες καταστάσεις δεν οδηγούν πουθενά. Στον εργασιακό σας χώρο θα πρέπει να έχετε υπομονή γιατί θα συναντήστε κάποια εμπόδια στο δρόμο σας, αλλά μην χάσετε το κουράγιο σας, γιατί είναι κάτι προσωρινό και σύντομα θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες και θα μπορέσετε να τα διεκπεραιώσετε όλα στο χρόνο που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟ:

Στα εργασιακά σας οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες με καλές προοπτικές, πράγμα που θα σας κάνει να ξαναβρείτε την όρεξη σας για δουλειά. Στα οικονομικά θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργιες επενδύσεις, αλλά πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, θα πρέπει να τα εξετάσετε λεπτομερώς και να δείτε αν σας συμφέρουν ή όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Θα ξεφύγετε από τον κατεστημένο τρόπο ζωής, που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σας και θα επιδιώξετε την εξέλιξη σας με ενέργειες που θα αφορούν το γενικότερο καλό. Θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών σας και να μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις που σας υπόσχονται γρήγορο κέρδος.

ΛΕΩΝ:

Αναβάλλετε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα θέλετε να κάνετε γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σας και μην κάνετε καταχρήσεις για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Οι αδέσμευτοι μην εξιδανικεύετε ανθρώπους διότι θα πληγωθείτε αργότερα. Ίσως το ξενύχτι και η διασκέδαση να σας κουράσουν λιγάκι για αυτό ξεκουραστείτε αποβάλλοντας το στρες και την πίεση που σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι και ιδιαίτερα φορτισμένοι.

ΖΥΓΟ:

Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά και μη ριψοκινδυνεύετε οικονομικές επενδύσεις και επικίνδυνους νεωτερισμούς χωρίς να εξετάσετε τις ευκαιρίες πολύ καλά. Δείξτε επίσης κατανόηση στις απόψεις συναδέλφων σας και μην γίνεστε υπερβολικοί στη σπασμωδική συμπεριφορά τους. Αν κάνετε υπομονή τα πράγματα θα είναι προς όφελος σας μελλοντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του.
Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήσσετε τους πάντες.

ΤΟΞΟΤΗ:

Μην ανοίγεστε πολύ και συζητάτε τα πάντα με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει πολύ ζήλια στο χώρο σας και θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδια σας. Στα οικονομικά θα αρχίσετε να βλέπετε ορισμένα σχέδια σας να υλοποιούνται και θα πετύχετε σταδιακά να αυξήσετε το εισόδημα σας και να απαλλαγείτε από ένα μεγάλο μέρος του άγχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Θα ήταν φρόνιμο να περιμένετε να περάσει τον παρόν σύστημα πριν ξεκινήσετε μια σχέση. Ο οργανισμός σας τελευταία είναι εξαντλημένος και χρειάζεστε επειγόντως φρούτα και λαχανικά. Προσπαθήστε να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση για να μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας τις αυξημένες υποχρεώσεις.
 

ΙΧΘΥΕΣ:

Καλό θα ήταν να μείνετε ψύχραιμοι κάνοντας ριζικές αλλαγές από τις 22 του μήνα, εξασφαλίζοντας την εύνοια  του Δία. Ξεπεράσετε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε μετά των στασιμότητα του προηγούμενων ημερών.


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ. 9016002629        Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ                2111815922           

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr         

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23/SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ             2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
14 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ