Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Κάποια προβλήματα στην σχέση ή στον γάμο σας θα σας απασχολήσουν αρκετά αυτό τον μήνα. Μια νέα προοπτική καριέρας όμως θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΤΑΥΡΟ

Ευκαιρίες καταγράφονται για καλυτέρευση της οικονομικής σας κατάστασης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΔΙΔΥΜΟ:

Δεν μπορείτε να παραπονεθείτε, μια και η τύχη συνεχίζει να σας ευνοεί! Προσοχή μόνο στην φυσική σας κατάσταση και στην διατροφή σας.
ΚΑΡΚΙΝΟ:

Με τον Δία να περνάει στον ωροσκόπο σας, νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται για ένα σημαντικής διάρκειας χρονικό διάστημα. Αδράξτε τις ευκαιρίες!

ΛΕΩΝ

Η έμπνευση και οι ρηξηκέλευστες ιδέες είναι αυτές που μπορούν να σας βγάλουν από την παρούσα κατάσταση και να σας απογειώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟ:  

Προσγειωθείτε ως προς τις φιλοδοξίες σας και μην αφήνετε την υπέρμετρη αισιοδοξία να θολώσει την κρίση σας. Υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο.

ΖΥΓΟ:

Πολλές οι υποχρεώσεις σας αυτό τον μήνα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάντε σωστή κατανομή του χρόνου σας για να τα βγάλετε πέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Ευκαιρίες παρουσιάζονται αυτό τον μήνα να βελτιώσετε τα έσοδα σας, η αδράνεια σας όμως μπορεί να γίνει αιτία να τις χάσετε. Δραστηριοποιηθείτε!

ΤΟΞΟΤΗ:

Η μεγάλη αισιοδοξία σας μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στην εξέλιξη σας. Ευκαιρίες υπάρχουν, αλλά θα πρέπει να είστε συνετοί και προσγειωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Κάτι αλλάζει στο κλίμα που επικρατεί στον χώρο δουλειά σας και αυτό σας βοηθάει να δείτε λίγο πιο αισιόδοξα την θέση σας στο περιβάλλον αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Μια εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή θα σας χαρίσει μεγάλη χαρά αυτό τον μήνα. Φροντίστε την διατροφή σας.

ΙΧΘΥ:

Ευχάριστα τα νέα από την καριέρα σας, θετικό και το κλίμα στην προσωπική σας ζωή! Η γοητεία σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο!


Αλίντα Κανάκη

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.


Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.   Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1'- Κινητά 2,69/ 3υρώ1' με Φ.Π.Α

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ