Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Οικονομικές εκκρεμότητες σας προβληματίζουν, θα πρέπει όμως να κινηθείτε με αποφασιστικότητα για να κλείσετε τουλάχιστον τις υποθέσεις που χρονίζουν.

ΤΑΥΡΟ:

Υπομονή και εγκαρτέρηση θα χρειαστεί τον μήνα αυτό, μια και η έκλειψη Ηλίου στον ωροσκόπο σας ανατρέψει τα όσα σχεδιάζετε.

ΔΙΔΥΜΟ:

Με υπομονή και διπλωματία, και  με σύμμαχο σας το πλανητικό σκηνικό, μπορείτε να ξεπεράσετε μια αρκετά μεγάλη κρίση είτε στα επαγγελματικά σας είτε στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Ο μήνας είναι ευνοϊκός για δημιουργικές ασχολίες. Θα έχετε έμπνευση και εξαιρετικές ιδέες μπορούν να δώσουν ώθηση στην καριέρα σας.

ΛΕΩΝ:

Κάποιες ανατροπές θα υπάρξουν στον εργασιακό τομέα με την έκλειψη του μήνα, αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν προς το τέλος Μαΐου.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Μια νέα επαγγελματική προοπτική θα σας βάλει σε σκέψεις, μην κάνετε όμως καμία ενέργεια πριν να είστε σίγουροι ότι αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε.

ΖΥΓΟ:

Μια διαταραγμένη επικοινωνία με τον σύντροφό σας, σας περιμένει τον μήνα αυτό. Άλλα θα λέτε και άλλα θα καταλαβαίνει, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Μια ευχάριστη ανατροπή θα καταγράφει αυτό τον μήνα στον οικονομικό τομέα, κάτι που θα πάρει μεγάλο μέρος από το άγχος που κουβαλάτε τον  τελευταίο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗ:

Κάτι νέο μπαίνει στην ζωή σας αυτό τον μάνα. Θα μπορούσε να αφορά είτε τα επαγγελματικά σας, είτε μια νέα γνωριμία ερωτικής φύσης.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Κάποια μικρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε θα περάσουν και με ανανεωμένη διάθεση θα απολαύστε ένα πιθανό νέο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να αλλάξετε στέγη αυτό τον μήνα, κατοικία ή επαγγελματική. Μια αλλαγή ίσως σας κάνει καλό.

ΙΧΘΥ:

Με την έκλειψη Ηλίου καλό θα ήταν να προσέχετε τις αντιδράσεις και τα λεγόμενα σας, γιατί δεν αποκλείεται να προκαλέσετε κάποιες προστριβές και εντάσεις.

 

Αλίντα Κανάκη

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.


Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.   Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1'- Κινητά 2,69/ 3υρώ1' με Φ.Π.Α

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ