Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΚΡΙΟ:

Αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο. Μετά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη Ερμή, θα ησυχάσετε από την σύγχυση που θα επικρατεί, τόσο γύρω σας όσο και μέσα σας, και θα μπορείτε να ασχοληθείτε με το πώς να αυξήσετε τα έσοδα σας. 

ΤΑΥΡΟ:

Αναμφισβήτητα το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι πιο βατό. Υπομονή και ξεκούραση συνιστούνται στο πρώτο. 
ΔΙΔΥΜΟ:

Στις αρχές του μήνα υπάρχει η τάση να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από άτομα του περιβάλλοντος σας. Μην φερθείτε επιπόλαια. Κάποιος ερωτικός δεσμός προκύπτει, που όμως θα πρέπει να προσέξετε, γιατί μάλλον κρύβει κινδύνους ή δοκιμασίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Για τους παντρεμένους, δεν ευνοούνται οι κρυφοί δεσμοί, γιατί όπως κι εσείς ξέρετε, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο!!! 
ΛΕΩΝ:

Συνιστάται σκέψη και σύνεση. Πράγματι είναι δύσκολες οι μέρες, αλλά το τελευταίο δεκαπενθήμερο θα μπορέσετε να πείσετε για τους στόχους σας. Να θυμάστε ότι με υπομονή και με μικρά βήματα θα έρθει η εξέλιξη. 
ΠΑΡΘΕΝΟ:

Εκκρεμότητες του παρελθόντος κάνουν την εμφάνιση τους πάλι, απαιτώντας αντιμετώπιση. Μετά τον ανάδρομο Ερμή μπορείτε να πιάσετε «δουλειά». 

ΖΥΓΟ:

Βρείτε ευκαιρία να ξεκουραστείτε, οργανώνοντας τον χρόνο σας σωστά, για να είστε έτοιμοι και ετοιμοπόλεμοι, όταν οι πλανητικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για δράση.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις σε θέματα εργασίας μην σας ανησυχούν, αφού θα είναι σύντομες. Δώστε μόνο λίγη προσοχή σε οτιδήποτε μηχανογραφικό, είτε είναι απάντηση που περιμένατε, είτε οτιδήποτε άλλο, γιατί υπάρχει κίνδυνος νοθείας ή λάθους. Τα ερωτικά σας είναι σε πολύ καλό δρόμο και εξελίσσονται ακόμα καλύτερα. 
ΤΟΞΟΤΗ:

Αν υπάρχει κάποιο φλερτ στο χώρο της δουλειάς σας, υπάρχει η τάση να εξελιχθεί θετικά. Ιδιαίτερη εξέλιξη όμως θα υπάρξει μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας που έχετε παραμελήσει τελευταία. Είστε πολύ ερωτικοί και πρέπει να το δείχνετε. Αν είστε ελεύθεροι, κάτι καινούριο σας χτυπάει την πόρτα. 
ΥΔΡΟΧΟΟ:

Ασχοληθείτε με την σχέση σας, αρκετή εργασιοθεραπεία έχετε κάνει… μήπως πρέπει να ανακαινίσετε τον χώρος σας? Θα σας ανανέωνε πραγματικά, αν δίνατε έναν καλοκαιρινό τόνο. 
ΙΧΘΕΙΣ:

Μόνο με την αρμονία θα λύσετε τα προβλήματα σας. Πηγαίνετε με το κύμα. Δεν είναι εποχή κατάλληλη για κόντρες και αντιπαραθέσεις.

 

Τυχεροί  αριθμοί: 36, 46, 16, 48, 9 και 12.

 

Αγαπητοί μου φίλοι, επιθυμείτε χρήματα, καλύτερη θέση εργασίας, μια καλή σταδιοδρομία ή μια επιχείρηση κερδοφόρα; Με το ενεργοποιημένο μας φίλτρο της τύχης και της ευημερίαςşans (مصير), τα υλικά αγαθά που ονειρεύεστε είναι εξασφαλισμένα.Και να λοιπόν πως θα τα αποκτήσετε… ΤΙΜΗ:120 ΕΥΡΩ


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ. 9016002629    Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή παραπόνων  210 8119914       

http://www.alindakanaki.gr    

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα : Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 2111815922   

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
26 degrees
Libra
Moon in Libra
22 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ