Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις σας σκέφτεστε έντονα το ενδεχόμενο να ενημερωθείτε σε νέους τομείς, διευρύνοντας το γνωστικό σας πεδίο. Καθόλου κακή σκέψη!

ΤΑΥΡΟ:

Αλλαγές προοιωνίζονται με την έκλειψη στον ωροσκόπο σας! δεν σας είναι και πολύ ευχάριστο, κάποια πράγματα όμως θα πρέπει να αλλάξουν για να πάτε μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Μην απομονώνεστε από τον περίγυρό σας. Όσα προβλήματα και αν αντιμετωπίζετε, οι φίλοι σας μπορούν να σας στηρίξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Επιλέγετε την απομόνωση αυτό τον μήνα και την ενασχόληση με πιο δημιουργικά πράγματα. Θα βρείτε τις ισορροπίες σας και πάλι…

ΛΕΩΝ:

Ένα συγγενικό σας άτομο μεγάλης ηλικίας ίσως χρειάζεται την στήριξη σας. Πρέπει να του σταθείτε τώρα που σας έχει ανάγκη.
ΠΑΡΘΕΝΟ:

Η υπευθυνότητα και η αρτιότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων σας ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί! Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σας.

ΖΥΓΟ:

Μην καταστρέφετε μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις για μια παρεξήγηση. Εάν όμως εμπλέκονται οικονομικά θέματα, οφείλετε να εξετάσετε την κατάσταση με σοβαρότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Το κυρίως μενού του μήνα αφορά τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα πρέπει να τις εξετάσετε με ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗ:

Παραμελήσατε την υγεία σας αρκετά τον τελευταίο καιρό και είναι καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά, πριν παρουσιαστούν τα πρώτα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Αξιοποιήστε τον χρόνο σας δημιουργικά και μην πτοείστε από τις ανατροπές που μπορεί να φέρει το πλανητικό σκηνικό.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Θα πρέπει να παίξετε τον ρόλο του ειρηνοποιού αυτό τον μήνα και όχι να υποδαυλίζετε τις υπάρχουσες έριδες σε οικογενειακό επίπεδο.

ΙΧΘΥ:

Η αστάθεια στο επαγγελματικό περιβάλλον σας φορτίζει σε σημαντικό βαθμό. Φροντίστε να χαλαρώνετε και να αφήνετε τα επαγγελματικά προβλήματα στην άκρη τις στιγμές που είστε με το ταίρι σας.

 

Αλίντα Κανάκη

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.


Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.   Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1'- Κινητά 2,69/ 3υρώ1' με Φ.Π.Α

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
26 degrees
Libra
Moon in Libra
22 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ