Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Το συγκριτικό σας πλεονέκτημα και το όπλο σας στον επαγγελματικό τομέα είναι οι γνώσεις σας! Μην παραλείπετε λοιπόν να εφοδιάζετε τακτικά την φαρέτρα σας…

ΤΑΥΡΟ:

Σχέσεις που δεν καλλιεργούνται σε τακτική βάση είναι καταδικασμένες στον μαρασμό! Φροντίστε λοιπόν τις προσωπικές σας σχέσεις, δείχνοντας την αφοσίωση που χρειάζονται για να ανθίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η κοινωνική σας ζωή θέλει την προσοχή σας, γιατί από μια συμπτωματική γνωριμία εξαρτάται η επαγγελματική σας ανέλιξη!

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Μήνας εσωστρέφειας ο Ιούνιος για σας, καθώς και μια εποχή που τα δημιουργικά σας ταλέντα μπορούν να σας δώσουν χαρά και να σας ανανεώσουν ψυχικά.

ΛΕΩΝ:

Οι ευθύνες σας είναι πολλές κατά τον Ιούνιο, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και σε οικογενειακό. Σταθείτε στα πρόσωπα που σας χρειάζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Αρκετή η δουλειά και πολλές οι ευθύνες, στο βάθος όμως του τούνελ σας περιμένει η ανταμοιβή σας. Κάντε καλό προγραμματισμό του χρόνου σας για να τα βγάλετε πέρα. 

ΖΥΓΟ:

Προσοχή στα οικονομικά σας κατά τον Ιούνιο, καθώς και σε παρεξηγήσεις που μπορεί να φέρουν οικονομικής φύσης εκκρεμότητες με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα αυτό τον μήνα, και σαν συνέπεια αυτών θα ευεργετηθούν και τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗ:

Κάποια ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα θα μπορούσε να παρουσιαστεί τον μήνα αυτό που είναι τέτοιου βεληνεκούς, που θα μπορούσε να σας βγάλει από αδιέξοδα επαγγελματικά και οικονομικά. Χρειάζεται όμως προσοχή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Κάποιες ανατροπές θα σας χαλάσουν την διάθεση αυτό τον μήνα. Μην αφήνετε όμως το απρόβλεπτο να σας βγάζει τόσο εύκολα από τον δρόμο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Φροντίστε να κρατήσετε αποστάσεις από διαμάχες και έριδες στο ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον και μην ανάβετε φωτιές, γιατί κινδυνεύετε να καψαλιστείτε και σεις…

ΙΧΘΥ:

Τα επαγγελματικά σας θα αποτελούν πηγή ανησυχίας και άγχους και για τον μήνα Ιούνιο. Φροντίστε να χαλαρώνετε εκτός δουλειάς και να ξαναβρίσκετε έστω και για λίγες ώρες τις ισορροπίες σας.

 

Αλίντα Κανάκη

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.


Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.   Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1'- Κινητά 2,69/ 3υρώ1' με Φ.Π.Α

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ