Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Μια σημαντική στην ζωή σας σχέση σας προβληματίζει πολύ κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου! Ζυγίστε προσεκτικά τις αντιδράσεις σας…

ΤΑΥΡΟ:

Μια ευχάριστη αλλαγή θα μπορούσε να συμβεί αυτό τον μήνα στην ερωτική σας σχέση ή στον γάμο σας και να σας φέρει πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Οι ανθρώπινες σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την περίοδο, περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο. Ευνοϊκή εποχή για επίλυση προβλημάτων τα πρώτα δύο δεκαήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Εντάσεις θα υπάρξουν σε διάφορους τομείς της ζωής σας αυτό το μήνα αλλά μπορείτε με καλό χειρισμό να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

ΛΕΩΝ:

Δυναμική περίοδος αυτή, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα, αλλά και επικίνδυνη μια και από υπερβολική αισιοδοξία ή αυτοπεποίθηση μπορείτε να κάνετε ζημιές…

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Διεκδικήστε όσα πιστεύετε ότι σας ανήκουν ή τα δικαιούστε, προσοχή όμως στο τρόπο που το κάνετε για να μην βλάψετε τα συμφέροντα σας.

ΖΥΓΟ:

Εάν δεν δράσετε προστατεύοντας τα συμφέροντα σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δεχτείτε ότι θα αποφασίσουν οι άλλοι για σας. Αποφασίστε και πράξτε ανάλογα.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Πολλές οι επαφές, οι ανταλλαγές απόψεων και τα μελλοντικά πλάνα στον επαγγελματικό τομέα, ολοκληρώστε όμως συμφωνίες ή συζητήσεις μέχρι τις 20.10!

ΤΟΞΟΤΗ:

Υπάρχει αυτό τον μήνα η εύνοια να υπερκεράσετε κάποια εμπόδια που υπάρχουν στην σχέση σας με κάποιο ή κάποια σημαντικά για την ζωή σας άτομα

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Με διπλωματία και προσεκτικούς χειρισμούς μπορείτε να προστατέψετε καλύτερα τα συμφέροντα σας από ότι με επίδειξη δύναμης.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Μπορείτε να πετύχετε πολλά περισσότερα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Αξιοποιήστε τις επαφές εκείνες που μπορούν να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά.

ΙΧΘΥ:

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία μπορεί να αντιμετωπίσετε εντάσεις και προβλήματα με τους γύρω σας, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.


Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.   Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1'- Κινητά 2,69/ 3υρώ1' με Φ.Π.Α

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
26 degrees
Libra
Moon in Libra
22 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ