Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Υπάρχει έντονα το ερωτικό παιχνίδι στην ζωή σας, και αυτό όχι μόνο δεν θα μειωθεί, αλλά θα γίνει και πιο έντονο σύμφωνα με τα επόμενα πλανητικά. Οι σταθερές σας σχέσεις περνούν κρίση, ίσως γιατί θέλετε ή όλα ή τίποτα. Απολαύστε ότι σας δίνετε στην ζωή και μετριάστε τον εγωισμό και τον παρορμητισμό σας… 

ΤΑΥΡΟ:

Παλιοί έρωτες επιστρέφουν στην ζωή σας ξανά, αλλά δεν έχουν να σας δώσουν παρά μόνο την γνώριμη γεύση. Όσο και αν χρειάζεστε συναισθηματική ασφάλεια, μην αναμασάτε τα παλιά, γιατί θα έχετε συνεχώς την αίσθηση του ανικανοποίητου. 

ΔΙΔΥΜΟ:

Υπάρχουν πιθανότητες για οικογενειακές δοκιμασίες αυτήν την περίοδο με θέμα τον περιορισμό. Ίσως βγουν στην επιφάνεια κρυφές εχθρότητες από συγγενείς ή από τους οικείους σας. Ίσως δημιουργηθούν ρήξεις με τον σύντροφο σας. Καλύτερα να μην ενεργήσετε παρορμητικά, γιατί μπορεί να το μετανιώσετε. Κάντε λίγη υπομονή και αργότερα θα μπορέσετε να λύσετε τα θέματα σας με περισσότερη ψυχραιμία. 

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Η εργασία σας απαιτεί αναδιοργάνωση. Αν τώρα νιώθετε μπερδεμένοι, μετά το πρώτο δεκαήμερο θα είστε σε θέση να βρείτε τα μέσα ή τους τρόπους να δράσετε. Η λύση ίσως δοθεί και μέσω κάποιου φίλου ή γνωστού, που ενδεχομένως προωθήσει την εργασία σας.

ΛΕΩΝ:

Ο σύντροφος σας ζητά λίγο από τον χρόνο και την κατανόηση σας. Μήπως πρέπει να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας;

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Προσέξτε ιδιαίτερα στον εργασιακό σας χώρο. Αν κάνετε κάτι που δεν θέλετε να αποκαλυφθεί, κρύψτε το καλύτερα. 

ΖΥΓΟ:

Δέχεστε πιέσεις σε προβλήματα που προϋπήρχαν. Ήρθε η ώρα όμως να αντιμετωπιστούν με ρεαλισμό αναλαμβάνοντας ευθύνες, ώστε να δώσετε ισορροπία στην ζωή σας και στον εσωτερικό σας κόσμο. 

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Αντιμετωπίστε το κάθε θέμα ξεχωριστά ανάλογα με την βαρύτητα του και μην τα βάζετε όλα στο ίδιο «καλάθι». 

ΤΟΞΟΤΗ:

Η επιλογή να κάνετε ένα βήμα μπροστά θα ήταν η καλή. Όχι όμως αυτόν τον μήνα. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν θα είναι μόνιμες και γι αυτό πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Κάποιο έργο σας μπορεί να σας φέρει την πρόοδο. Πρέπει όμως να το οργανώσετε σωστά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Επίσης απαιτείτε υπομονή και βιασύνη. 

ΥΔΡΟΧΟΟ

Θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στους στόχους σας. Μετά τις 15 του μήνα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ερωτικά και ίσως και μετά το τέλος του μήνα στα επαγγελματικά σας. 

ΙΧΘΥΕΣ:

Προσοχή ιδιαίτερη απαιτείται στην επιλογή προσωπικού, αν είστε προϊστάμενος, ή στην επιλογή δουλειά,ς αν βρίσκεστε σε σταυροδρόμι επιλογής. Υπάρχουν κρυμμένα αινίγματα που δεν είναι κατάλληλη περίοδος για την λύση τους. Πάρτε τις αποφάσεις σας μετά το τέλος του μήνα. 

Τυχεροί  αριθμοί: 37, 10, 4, 22, 16 και 19


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

 Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ. 9016002629 Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή παραπόνων 210 8119914 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα : Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 2111815922 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ